Loading...
 Start Page
Μεγάλη μάχη για την …διατήρηση της ελληνικότητας της φέτας  μέσα από την εκπομπή «Με ανοικτά Αυτιά»

Ηχηρό παρόν στην μάχη για την προάσπιση της ελληνικότητας της φέτας και των ελιών Καλαμών έδωσαν για άλλη μια μέρα ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του «Ε». Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί με τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Γ. Κασαπίδη στο πλευρό των σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων αγροτών, κτηνοτρόφων και τυροκόμων που περιβάλλουν με τόση αγάπη το δυναμικό δίδυμο της πρωινής ζώνης ώστε απηύθυναν κάλεσμα στον Νίκο Νικολόπουλο και τον Γ. Κασαπίδη να ηγηθούν του Κτηνοτροφικού Κόμματος για να μην χαθεί, μετά από τόσα που θυσίασαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, και η φέτα.

Η Εθνική αυτή υπόθεση που αποτελεί θέμα τιμής να λήξει με επιτυχία για τα εθνικά συμφέροντα απασχολεί μάλιστα για δεύτερη φορά την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που έχει συνάψει συμβόλαιο τιμής με τους χιλιάδες πιστούς τηλεθεατές της εκπομπής και οι οποίοι με δυναμικό τρόπο στηρίζουν την προσπάθεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου για να αποτραπεί η εκχώρηση της Φέτας και των Ελιών Καλαμών από την μνημονιακή κυβέρνηση και τους δανειστές στους Καναδούς. Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένας ογκώδης φάκελος χιλιάδων εγγράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα της φέτας και των ελιών Καλαμών, που χάνεται στους αιώνες της παράδοσης.

Την τιτάνια προσπάθεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου για να διασφαλιστεί η ελληνικότητα της φέτας χαιρέτησαν με παρεμβάσεις τους Έλληνες του μόχθου και της εργασίας που έχουν υπηρετήσει την ελληνική παραγωγή και αναμένουν να βρουν κάποια στιγμή συμπαραστάτη στο πλευρό τους την ελληνική κυβέρνηση που μέχρι τώρα την έχουν γνωρίσει μόνο ως δυνάστη και μνημονιακό διώκτη των ακοίμητων φρουρών της ελληνικής υπαίθρου από τον Έβρο ως την Κρήτη. Ο Μανώλης Φουντεδάκης, παραγωγός από την Κρήτη που βράζει, ο Απόστολος Ρίζος από τον θεσσαλικό κάμπο του αγώνα, Πρόεδρος των Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, αλλά και ο Μιχάλης Τζιότζιος, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας μαζί με τον Πρόεδρο Φυτωριούχων Κορινθίας , Σωτήρη Σαλή ένωσαν τις αγωνίες τους με την επίμονη φωνή του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου αλλά και του Γ, Κασαπίδη για να μπει επιτέλους ένα τέλος στην μνημονιακή λεηλασία των θησαυρών της πατρίδας μας.

Η εκπομπή όμως δεν ξέχασε, όπως είναι φυσικό, τους κατοίκους των αστικών κέντρων που βάλλονται εξίσου από την μνημονιακή θύελλα. Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση ψυχής μιας ηλικιωμένης με 85% αναπηρία από την Πάτρα που έχασε, μόλις χθες, το σπίτι της. Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου ένωσαν τις φωνές τους και σε μία πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, κίνηση κατάφεραν να υπάρξει άμεση παρέμβαση-απάντηση από τον εκπρόσωπο επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας που μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα δώσει απαντήσεις στην έκκληση του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου για να διασφαλιστεί η στέγαση της άτυχης τηλεθεάτριας.

Δεκάδες τηλεθεατές κατάφεραν και σήμερα να βρουν έναν συμπαραστάτη στα τεράστια προσωπικά τους θέματα που τους ταλανίζουν με έγκυρες και «ζωντανές» απαντήσεις από αναγνωρισμένους επιστήμονες για την ποιοτική τους δουλειά. Οι «χτυπημένοι» από την μνημονιακή θύελλα φορολογούμενοι βρήκαν λιμάνι ελπίδας στις απαντήσεις του γνωστού στο πανελλήνιο φοροτεχνικού Αντώνη Μουζάκη αλλά και του εργατολόγου Κώστα Τσουκαλά που απάντησε με απόλυτα έγκυρο τρόπο σε απορίες δεκάδων τηλεθεατών αλλά και στην συγκλονιστική τηλεθεάτρια του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου που βρέθηκε στον δρόμο μετά από έξωση. Ο Εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς προκάλεσε μάλιστα την «υπερθέρμανση» του τηλεφωνικού κέντρου της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» όταν αποκάλυψε πως με δικαστική απόφαση δάνειο ύψους 240.000 ευρώ «κουρεύτηκε» στα 19.200 Ευρώ.

Λύσεις στην κρίση έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου με την παρουσίαση της κάρτας «προνόμιο με κάρτα» που εξασφαλίζει με ελάχιστο κόστος τεράστιο κέρδος στους κατόχους της. Κέρδος που πολλαπλασιάστηκε για τους τηλεθεατές της εκπομπής που έγιναν δέκτες ειδικής προσφοράς μόνο για τους τηλεθεατές του «Ε», και της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου.

Στο πολιτικό πάνελ της εκπομπής ο δημοσιογράφος Κώστας Μαργαρίτης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Αναγνωστάκος σχολίασαν την πολιτική επικαιρότητα με τον Νίκο Νικολόπουλο και την Ξένια Γώγου να ανοίγουν ζητήματα που άλλοι δεν τολμούν να θίξουν.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος