Loading...
 Start Page
Κανένας στο απυρόβλητο! O ελληνικός λαός πρέπει να μάθει πώς φτάσαμε στο μνημόνιο και αν κάποιοι κέρδισαν από την τραγωδία του

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια και η Δικαιοσύνη, ευτυχώς γι΄ αυτό τον τόπο και τους πολίτες του, μας αποδεικνύει διαρκώς ότι δεν βάζει νερό στο κρασί της, ούτε δείχνει τη διάθεση να καλύψει οποιονδήποτε, όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Πιστεύω και τώρα λοιπόν, ότι η Δικαιοσύνη θα αναδείξει την αλήθεια και επιπλέον, θα καταδείξει εάν πίσω από την τραγωδία της χώρας και του λαού της υπήρξε ένα στυγνό κερδοσκοπικό παιχνίδι, με συμμετοχή ή ανοχή κάποιων εξ όσων θα έπρεπε να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού. Νομίζω πως τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια είναι σημαντικά και έπεται συνέχεια…».

 Αυτά δήλωσε, ερωτώμενος από δημοσιογράφους, ο Βουλευτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας την συζήτηση που έγινε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών επί της αγωγής που έχει καταθέσει ο Ανδρέας Παπανδρέου (αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου) κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με αφορμή τα όσα έχει πει ο τελευταίος για την υπόθεση των cds και την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου σε αυτή την υπόθεση.

 Ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος είναι μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση, πρόσθεσε ότι είναι αποκλειστική αρμοδιότητα και δουλειά της Δικαιοσύνης να διαπιστώσει εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, από οποιαδήποτε πλευρά, σημείωσε ωστόσο την μεγάλη πολιτική βαρύτητα που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση, σε συσχετισμό με τις διώξεις που έχουν ήδη γίνει εις βάρος στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ για αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος, το 2009.

 Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Όλοι καταλαβαίνουν πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κύμα αποκαλύψεων, τα οποία ενισχύουν την άποψη ότι η χώρα μας οδηγήθηκε στο μνημόνιο, είτε λόγω εγκληματικών παραλείψεων και λαθών, είτε και με δόλο. Τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης αρνήθηκε πρόσφατα η τρικομματική κυβέρνηση, οδηγώντας τον κ. Σαμαρά να ξεπουλήσει μία ακόμα δομική προεκλογική δέσμευσή του προς τον κόσμο της Ν.Δ. και τους Έλληνες πολίτες. Δόξα τω Θεώ όμως, δεν την αρνείται η Ελληνική Δικαιοσύνη που με ελληνοπρέπεια, βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο για όλες τις υποθέσεις που… μυρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που το παρακολουθούμε συνέχεια, όλους τους τελευταίους μήνες. Η Δικαιοσύνη πρωτοστατεί και στέλνει το μήνυμα: Οι πράξεις όλων - ακόμα και των πρώην ή σημερινών διαχειριστών της εξουσίας - δεν μπαίνουν στο απυρόβλητο! Θα κριθούν όλοι! Χρέος όλων όσων θέλουμε την αλήθεια και την πραγματική κάθαρση, αλλά και μία περήφανη Ελλάδα, είναι να σταθούμε στο πλευρό των δικαστών και των εισαγγελέων, στηρίζοντας και διευκολύνοντας τις προσπάθειές τους. Εκτιμώ πως οι αποκαλύψεις μόλις ξεκίνησαν…»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος