Loading...
 Start Page
Η Δίωξη του προέδρου της Στατιστικής Υπηρεσίας ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στο Στουρνάρα και δικαίωσε τον Κώστα Καραμανλή

Με αφορμή την ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ δια του εκπροσώπου του στη Βουλή Νίκου Νικολόπουλου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

 “Η παρέμβαση της Δικαιοσύνης αποτελεί κατ’ αρχήν επιβεβαίωση όσων είχα αποκαλύψει μόνος και πρώτος με παρεμβάσεις μου στη Βουλή των Ελλήνων. Η ποινική δίωξη επαναφέρει το παλλαϊκό αίτημα που εξέφραζε μέχρι τις εκλογές ο ηγέτης των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων Α. Σαμαράς, να συγκροτηθεί εξεταστική για το μεγάλο εθνικό και πολιτικό θέμα «πως και γιατί φθάσαμε στο Μνημόνιο;»

Πρέπει επιτέλους όλοι οι Έλληνες να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους η Ελλάδα σύρθηκε στις δαγκάνες του ΔΝΤ και στα Μνημόνια που έφεραν σε καιρό ειρήνης πολεμικές καταστροφές και που το κόστος αυτών των εθνοπροδοτικών αποφάσεων, βαρύνει καθημερινά όλους τους Έλληνες.

Επιτέλους εκείνοι που κατ΄ εντολήν των ξένων και ντόπιων «αφεντικών» τους όσοι εξέδωσαν ψευδείς βεβαιώσεις ύψους 28 δις ευρώ πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Όλοι όσοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν εμπλακεί στην υπόθεση πρέπει να αναλάβουν αλλά και να τους καταλογισθούν οι πολιτικές ή οι ποινικές ευθύνες που τους αναλογούν.

Σήμερα που ο φάκελος έχει ήδη αποσταλεί στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και του πρ. Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, έπειτα από πολύμηνη και ιδιαίτερα επίπονη ποινική προκαταρκτική έρευνα, ασκήθηκαν διώξεις για τις εν κρυπτώ ενέργειες του Α.Γεωργίου που πραγματοποιήθηκαν με την πολιτική κάλυψη που του παρείχε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σήμερα, που ο πρώην αντιπρόεδρος της Αρχής Ν. Λογοθέτης, χαρακτηρίζει τον επικεφαλής της ΕΛ. ΣΤΑΤ. «πιόνι» κάποιων που ήθελαν να καταλήξουν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και μιλά για «καθοδηγούμενη απόφαση».

Σήμερα που ο κ. Γεωργίου ελέγχεται για ψευδή βεβαίωση σε βάρος του Δημοσίου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών και ως εκ τούτου πρέπει να παυθεί από τα καθήκοντά του άμεσα.

Οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ζητούν από τον Α. Σαμαρά να πράξει όπως θα έκανε ο Κ. Καραμανλής ή ο κάθε Ευρωπαίος πρωθυπουργός.

Αυτή τη λαϊκή απαίτηση οφείλει να ικανοποιήσει ο Α. Σαμαράς και να αποδείξει ότι δεν είναι εθελόδουλος, αλλά ελεύθερος και ότι μπορεί παρά τις όποιες πιέσεις των πρώην εργοδοτών του Α. Γεωργίου να προχωρήσει με βάση όσα ο ηθικός και πολιτικός κώδικας της πατριωτικής κοινωνικής παράταξης επιβάλλει. 

Ο Α. Γεωργίου και έως ότου περατωθεί η ποινική δίωξη δεν πρέπει να ασκεί τα θεσμικά καθήκοντά του, τελεία και παύλα…

Επίσης σήμερα πρέπει να τοποθετηθεί εκ νέου το “εξαπτέρυγο” του Σημιτικού εκσυγχρονισμού ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας για το ψέμα της «δημιουργικής λογιστικής» που αποκαλύφθηκε.

 Ο Γ. Στουρνάρας και τα αντίφωνα του πρέπει σήμερα να ζητήσουν συγνώμη για την πολιτική αλητεία που επέδειξαν με το να κατηγορούν τον Κ. Καραμανλή, παρουσιάζοντας μαϊμού στοιχεία. Αυτή την πατέντα την έχει κοπιάρει το σύστημα Σημίτη, Παπακωνσταντίνου και Στουρνάρα.

Πρέπει καλά να θυμούνται ότι κανείς Σαμαράς δεν μπορεί να τους δώσει συγχωροχάρτι.

Δεν θα γλιτώσουν. Θα απολογηθούν για τις τεράστιες ευθύνες τους.

Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις του μεγάλου δημοκρατικού τόξου, που παλεύουν μαζί με τους μνημονιόπληκτους πολίτες, συγκροτούν μια μεγάλη πολιτική συμμαχία που θα συγκρουσθεί με το μνημονιακό bloc που υπηρετεί ένα σύστημα σάπιο και διεφθαρμένο αυτό της κλεπτοκρατίας.

Ο Α. Σαμαράς πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα εάν όταν έκαναν τις διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό της σημερινής συγκυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο τη μη διερεύνηση αυτού του μείζονος θέματος, έχοντας προφανώς υπόψη ότι ο νυν πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα κάνει μία και μόνη εξεταστική, για το πώς φτάσαμε στα μνημόνια!

Θα συνεχίσει να σιωπά ο Α. Σαμαράς μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης ενάντια στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ τον εκλεκτό του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου, για σκόπιμη αλλοίωση (όχι «μαγείρεμα», μα αλλοίωση) των στατιστικών στοιχείων που είχε ως αποτέλεσμα την «αναγκαστική» προσφυγή της Ελλάδας στον επαχθή μηχανισμό στήριξης και την -επί της ουσίας- εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, καθώς βέβαια και τη δυστυχία του ελληνικού λαού”.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος