Loading...
 Start Page
Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ» «ΦΛΟΓΙΖΕΙ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ «ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ» τους ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΣΤΗΣΕ «ΟMΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.

Χαιρετισμός με ειδικό πολιτικό «βάρος» στους ΑΝΕΛ

Το Χριστιανοδημοκρατικό κλιμάκιο ενημέρωσης και επαφών ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα πολυεπίπεδο και βαρύ πρόγραμμα επισκέψεων σε πόλεις και χωριά του νομού Φθιώτιδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκροτήθηκε και η επιτροπή πρωτοβουλίας για το «χτίσιμο» της μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας. Στήθηκαν Χριστιανοδημοκρατικοί πυρήνες σε Αταλάντη, Άγιο Κωνσταντίνο, Λιβανάτες. Εξάλλου στην Λαμία πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις.

Η Χριστιανοδημοκρατική Φοιτητική Δράση πραγματοποίησε την ιδρυτική της σύναξη παρουσία πολλών μελών, ενώ  η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, επέλεξε την δική της προσωρινή επιτροπή.

(Με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γ. Κοτρωνιά)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο συντονιστής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, είχε μία σειρά επαφών με φορείς και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα υπήρξε η συνεργασία με τους κορυφαίους ηγέτες της πόλης τον Μητροπολίτη κ.κ. Νικόλαο και τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γ. Κοτρωνιά. 

(Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαο)

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

«Η χώρα πρέπει να αλλάξει οριστικά σελίδα»

Τέλος,  δόθηκε ιδιαίτερη προβολή από τα ΜΜΕ στο περιεχόμενο του χαιρετισμού που απηύθυνε ο Νίκος Νικολόπουλος ως εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών στο συνέδριο του κόμματος των ΑΝΕΛ, όπου ήταν προσκεκλημένος.

(στο βήμα του προεσυνεδρίου)

Ο Νίκος Νικολόπουλος αφού έκανε μνεία για την επιτυχή ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου χάρις την ενότητα δεξιών και αριστερών αντάρτικων οργανώσεων συνέχισε λέγοντας:  

«Αυτό το ίδιο όραμα -του Άρη Βελουχιώτη, του Ν. Ζέρβα και του Ψαρρού- , της νέας ένωσης των Ελλήνων υπό μία πλατιά πολιτική συμπαράταξη σωτηρίας, το μοιραζόμαστε από κοινού με τον Πάνο Καμμένο και με πολλούς άλλους φίλους.

Πολιτικοί και πολίτες, που προερχόμενοι από διάφορους χώρους, πρέπει να συναντηθούν στο κοινό σταυροδρόμι της εθνικής ανάγκης. Και να επιμεριστούν την ευθύνη να αλλάξουν τον τόπο.

Εκπροσωπώντας τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, σας μεταφέρω και την δική τους ακλόνητη πεποίθηση ότι η χώρα πρέπει να αλλάξει οριστικά σελίδα, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Η αλλαγή πορείας δεν θα έρθει από κάποιους «ουρανοκατέβατους σωτήρες» ούτε από «παρθενογένεση», θα έρθει μέσα από μία ισχυρή και μεγάλη συμπαράταξη των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων!!

Και πόλη με την πόλη, χωριό με το χωριό και πόρτα με την πόρτα, το μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό κάναμε μέχρι τώρα στην Λάρισα, τη Κοζάνη, την Θεσσαλονίκη.

Αυτό κάνουμε σήμερα και εδώ, αυτό θα κάνουμε στη συνέχεια.

Και βλέπουμε ότι, πράγματι, η νέα συμπαράταξη φουντώνει».

Και κατέληξε: «Γι’ αυτό και στον ορίζοντα προβάλλει η μόνη λύση.

Η ένωση των αδέσμευτων Ελλήνων δημοκρατών, με μόνη σημαία τους την γαλανόλευκη, πάνω από άλλες, ιδεολογικές διαφορές.

Αυτή η ένωση θα νικήσει, αυτή θα αλλάξει τον τόπο, αυτή θα μας απαλλάξει από την μεγαλύτερη λαίλαπα που γνώρισε χώρα σε καιρό ειρήνης».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος