Loading...
 Start Page
Ο Νικολόπουλος "έβαλε φωτιά" στον Πρωθυπουργικό Σύμβουλο Παπασταύρου μέσω του διαδικτύου.

Συνέντευξη μέσω διαδικτύου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δεκάδων νέων, οι οποίοι τον ανέκριναν γύρω από θέμα της λίστας Λαγκάρντ, αφού ως γνωστό ο τ. Υφυπουργός είχε υπογράψει μαζί με τον Π. Καμμένο την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τοσυκερκιμένο θέμα, που ήδη λειτουργεί.

Ο Νίκος Νικολόπουλος κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών και μάλιστα είπε πως κατά πάσα πιθανότητα πολλά ακόμα θα ακουστούν σήμερα στο “ΕΚ-Κεντρικό” Δελτίο Ειδήσεων του δημοσιογράφου Σπ. Καρατζαφέρη, ενώ αύριο ετοιμάζει νέα ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό.

Οι αποκαλύψεις των ονομάτων που βρίσκονται πίσω από το λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων στον οποίο εμπλέκονται πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ , προκάλεσαν το αναμενόμενο ενδιαφέρον μιας ομάδας νέων φοιτητών, αφού προετοίμασαν μια ελεύθερη, άνευ λογοκρισίας συνέντευξη με τον Αχαιό πολιτικό.

Οι ερωτήσεις περιεστράφησαν εκτός των άλλων και γύρω από τα ονόματα της κ. Μ.Παπανδρέου, του κ. Φ. Μπόμπολα, του κ. Στ. Παπασταύρου.

Εκτός από τις ερωτήσεις όμως υπήρξαν και πολλοί που προχώρησαν σε συζητήσεις για τους τρόπους που οι διαπλεκόμενοι "εξαφανίζουν" τα χρήματα τους, με την κατασκευή “κουμπαράδων”, όπως συμβαίνει και με τον "κουμπαρά" Μιονί, αλλά και για τις νομικές “φόρμουλες” που φρόντιζε ο νυν Πρωθυπουργικός Σύμβουλος κ. Στ. Παπασταύρου.

Έγιναν πολλές αναφορές στις πληροφορίες που δίνουν το site antinews και η εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” αποκαλύπτουν το σκάνδαλο μεγατόνων και ξετυλίγουν το "κουβάρι" του 1/2 δις με τις δεκάδες off shore και τους πολλούς επενδυτές που εκπροσωπούσε ο Ελληνοισραηλινός Σ. Μιονί.

“Το θέμα έφερα στην Βουλή” τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος “και ζητούσα από τον Πρωθυπουργό να απομακρύνει το σύμβουλο του, που “κατοικοεδρεύει” στο Μέγαρο Μαξίμου γιατί υπήρξε άμεσος συνεργάτης του "μυστηριώδους" επενδυτή και μάλιστα Διευθυντής της γνωστής CNA Ltd, εταιρεία των Βερμούδων, που παρείχε νομικές υπηρεσίες.

Ο Πρωθυπουργός δεν ήρθε στην Βουλή και δεν απάντησε. Η Γ.Γ. Τύπου πριν λίγες μέρες παραδέχτηκε πως υπάρχει μια κατάθεση 5.300.000 δολαρίων της εταιρείας Stabri, με έδρα τις Παρθένες Νήσους, παρόλα αυτά ο Πρωθυπουργός έστειλε μαζί με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη τον κ. Παπασταύρου στην Ελβετία, για να κάνουν συμφωνίες με τις Ελβετικές Τράπεζες. Διαμαρτυρήθηκα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζήτησα εξηγήσεις, απέδειξα το ταξίδι και τις δαπάνες του υπηρεσιακού αυτού ταξιδιού, είπα ότι δεν είναι ηθικό και είναι σκάνδαλο για το λαό να έχει αυτό τον θεσμικό ρόλο. Ο κ. Παπασταύρου εμπλέκεται με τον ένα ή άλλο τρόπο στην λίστα Λαγκάρντ και δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα σύμβουλος και των καταθετών της Ελβετικής Τράπεζας και του Ελληνικού Κράτους που κυνηγά το "μαύρο χρήμα" και την φοροδιαφυγή.

Πριν λίγες μέρες γράφτηκε ότι "εξεδιώχθη" ο κ. Παπασταύρου.

Σήμερα όμως σε πολλές εφημερίδες είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν, αλλά και στα τηλεοπτικά πλάνα να είναι συνδαιτημόνας και να κάθεται στην “κεφαλή” του τραπεζιού στο επίσημο γεύμα με τον κ. Ολάντ, ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά. Χτες στην προκαταρκτική της Βουλής είδαν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα μερικών που “κρύβονταν” στον "κουμπαρά" του Μιονί, όπως ο γιος του μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεκδότη ο Φ. Μπόμπολας

Η συνέχεια προβλέπεται να είναι πολύ οδυνηρή για τον Πρωθυπουργό ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζει την λαική οργή που προκαλεί με την επιμονή να διατηρεί στην θέση ένα πρόσωπο που τώρα μέρες συγκεντρώνει την μήνυ και την κριτική, όχι μόνο των μέσω της Αντιπολίτευσης αλλά και των φιλικών να κρατά κοντά του”.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος