Loading...
 Start Page
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

«Όσο γρηγορότερα τελειώσει αυτό το τραγικό πλέον για τον λαό κακοστημένο θέατρο της δήθεν σταθερότητας και αξιοπιστίας της χώρας που θα φέρει ανάπτυξη, τόσο το καλύτερο».

Τα προβλήματα της οξυμένης ανεργίας στην Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στην Μακεδονία, την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας και τον εκμηδενισμό του κράτους πρόνοιας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Νίκος Νικολόπουλος με εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων, κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο.

Ο εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Βόρεια Ελλάδα είχε την ευκαιρία να αποτυπώσει το μέγεθος των οξυμένων κοινωνικών και εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάει παρακάτω!

Η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της και η κυβέρνηση κοιτάζει τον ουρανό περιμένοντας να πέσει το… «μάνα εκ Βερολίνου». Όσο γρηγορότερα τελειώσει αυτό το τραγικό πλέον για τον λαό κακοστημένο «θέατρο» της δήθεν σταθερότητας και αξιοπιστίας της χώρας που θα φέρει ανάπτυξη, τόσο το καλύτερο».

Ο Νίκος Νικολόπουλος, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους διαφόρων επαγγελματικών ομάδων, δήλωσε πικρά δικαιωμένος για την απόφασή του να παραιτηθεί πολύ γρήγορα από την θέση του υφυπουργού Εργασίας, υπογραμμίζοντας πως όσα έλεγε πριν αρκετούς μήνες, επαληθεύτηκαν και επαληθεύονται διαρκώς.

«Ειλικρινά, θα ευχόμουν να μην ήταν έτσι και ας ήμουν εγώ ο γραφικός και ο τρελός, όπως θέλησαν τότε να με παρουσιάσουν τα κυβερνητικά εξαπτέρυγα. Η τρομακτική αλήθεια όμως με την οποία βρέθηκα αντιμέτωπος δεν μπορεί να διαψευστεί και είμαι βέβαιος πως σύντομα θα γίνει το «τσουνάμι» που θα πνίξει εκείνους που για μία ακόμα φορά πρόδωσαν τον λαό. Εξάλλου, κανένας λαός δεν αυτοκτονεί. Και δεν θα το κάνει ούτε ο ελληνικός λαός, ο οποίος καταλαβαίνει πλέον ότι μόνο μέσα από μια μεγάλη συμμαχία των πατριωτικών δυνάμεων που δεν χρωστάνε τίποτα στο σάπιο κατεστημένο, μπορεί να υπάρξει λύση για τον τόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η ανεργία στην Θεσσαλονίκη ξεπερνάει το 35% και η αγορά έχει… κοκαλώσει. Τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες μαραζώνουν ή μεταφέρονται σε άλλες βαλκανικές χώρες και την ίδια ώρα, η κυβέρνηση εξακολουθεί να τάζει μία αόριστη ανάκαμψη, η οποία δεν φαίνεται από πουθενά. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, κατάκοπα και ανίκανα να αντιληφθούν την πραγματικότητα νομίζουν πως θα διασωθούν και πάλι από το διαπλεκόμενο μικροσύστημα που επί χρόνια συντήρησαν και ανέχτηκαν. Γελιούνται. Σε μια κοινωνία που καταρρέει, κανένα λουστραρισμένο δεκανίκι δεν θα είναι αρκετό να τα γλιτώσει από την οργή και την απόγνωση των πολιτών. Μόνη ασπίδα του λαού μια νέα συμμαχία για την Ελλάδα, από τις δυνάμεις που δεν υποτάχθηκαν, δεν λύγισαν και συνεχίζουν να στέκονται όρθιες στην καταιγίδα» κατέληξε ο Αχαιός πολιτικός.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος