Loading...
 Start Page
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑ΄΄ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ…

Φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο της Δυτικής Ελλάδος στην πρωινή ζώνη ο Νίκος Νικολόπουλος, καλεσμένος από το δημοσιογράφο Νίκο Ξανάλατο, με αφορμή την μεγάλη υστέρηση των εσόδων που αποκαλύπτουν σήμερα οι εφημερίδες,.

Ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΔΟΗΜΟΚΡΑΤΙΟΥ Κινήματος και τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων είπε:

«Το λένε παντού. Τώρα το ομολογούν όλοι ακόμα και οι ξένοι δανειστές.

Τα δεινά μας σε αυτόν τον τόπο δεν θα τελειώσουν εύκολα.

Το 2013 θα είναι η χρονιά δήμευσης της ακίνητης ατομικής ιδιοκτησίας. Τα μειωμένα έσοδα, σήμερα «κραυγάζουν» στα Κυβερνητικά «Στουρνάρια», ότι το μνημόνιο δεν αντιμετώπισε στην πραγματικότητα με ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σχέδιο να μας οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Τα χρησιμοποιούμενα κυβερνητικά όργανα των δανειστών προτίμησαν να υλοποιήσουν την «θανατηφόρα» ύφεση που δεν πίστευαν, και άφησαν την Ελλάδα στον ρόλο του «πειραματόζωου» της οικονομικής σκακιέρας και του ταπεινού ικέτη της επόμενης δόσης.

Αυτή η ταπεινωτική υποταγή στα κελεύσματα τους, με την εγκατάλειψη κάθε ιδέας περί επαναδιαπραγμάτευσης επιτρέπει να μην τελειώνουν οι απαιτήσεις των δανειστών μας» είπε ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος και σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου απαντώντας τόνισε:

«Όσοι εκτελούν τους εγκληματικούς σχεδιασμούς των ξένων, βλάπτουν ενσυνειδητά την Εθνική Οικονομία. Προπαντός τώρα που το ΔΝΤ παραδέχεται το εγκληματικό λάθος και όμως ο Α. Σαμαράς δεν αντιδρά. Παρά το γεγονός η ύφεση στην Ελλάδα έχει προ πολλού εκτροχιαστεί.

Οι τρεις συγκυβερνήτες μαζί και ο Γ. Στουρνάρας επιμένουν σε νέα πολύ αυστηρά μέτρα λιτότητας, που θα στραγγαλίσουν και θα αποτελειώσουν κάθε παραγωγική και αναπτυξιακή προσπάθεια στην χώρα.

 «ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;»

Εξάλλου νωρίς το μεσημέρι μιλώντας σε ραδιόφωνα της Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος  και απαντώντας στο βασανιστικό ή παραπλανητικό ερώτημα «Μα υπάρχει άλλη λύση;» ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος είπε:

«Φαντάζομαι ότι με ρωτάτε, εάν υπάρχει σωτήρια λύση και όχι όποια καταστροφική.

Ε, λοιπόν πάει δεν πάει πολύς καιρός, από την μέρα που ο Άμπεμπε Σελασιέ, ο Αιθίοπας Αξιωματούχος του ΔΝΤ στην Πορτογαλία (κάτι σαν τον «δικό μας» κ. Τόμσεν), επισκεπτόμενος την Πορτογαλία, για την οποία είναι υπεύθυνος, υπογράμμισε: «Ο μεγάλος κίνδυνος για την χώρα της Ιβηρικής είναι να βαθύνει η ύφεση περισσότερο από τις προβλέψεις. Γι’ αυτό και κάλεσε την κυβέρνηση της Πορτογαλίας να χαλαρώσει τα μέτρα λιτότητας, ώστε να μην πνιγεί η ανάπτυξη.

Ναι, λοιπόν. Είτε το έχετε πληροφορηθεί είτε όχι, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στη Πορτογαλία ζήτησε… λιγότερη λιτότητα.

Αυτό ήταν το άλλο «μείγμα» πολιτικής που πρότεινε στο λαό η Νέα Δημοκρατία και είχε προετοιμαστεί ως Κυβέρνηση να εφαρμόσει.

Για αυτή την λύση δούλεψα και εγώ και πολλοί άλλοι. Σε αυτή την οικονομική και πολιτική «συνταγή» πίστεψα και εγώ και εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόροι.

Δυστυχώς ξεγελαστήκαμε και τώρα η Πατρίδα κινδυνεύει, εμείς χάνουμε την ζωή μας, το βιος μας, τα όνειρα μας και το μέλλον των παιδιών μας¨».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος