Loading...
 Start Page
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ «ΤΡΟΠΑΙΟ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΜΑΣΚΑΡΑΣ»

Στην Πάτρα «μασκαρά» λέμε τον ψεύτη.

Εκείνον που κρύβει το πρόσωπο του με την μάσκα και προσπαθεί να ξεγελάσει τον κόσμο. Μέχρι σήμερα στην Πάτρα την γιορτή των «μασκαράδων» την διεκδικούσε επάξια ο Γιωργάκης με το «λεφτά υπάρχουν»….

Μένει να δούμε εάν του πάρει το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ» ο Αντώνης. 

Πάντως οφείλω να πω πως από χτες μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση από τον παλιό συμφοιτητή του, στέλνοντας τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εκπρόσωπο του ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Της ΠΑΤΡΑΣ….

Οι μάσκες έπεσαν……

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα όσα είπε, σχετικά με την παραίτηση από την Κυβέρνηση του Αχαιού Υφυπουργού Εργασίας χτες βράδυ, με αφορμή την εδώ παρουσία του σε καρναβαλικό χορό της ΝΟΔΕ Ν.Δ.,  ο κυβερνητικός  Βουλευτής και πρ. Υφυπουργός στην Κυβέρνηση Παπαδήμου Α. Γεωργιάδης, εκλήθη να απαντήσει  ο τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, από τους δημοσιογράφους Κ. Φλαμή (max fm - lepando), Γ.Καρβουνιιάρη (alpha) και Ρ. Κοτίδη (ΣΚΑΙ) όπου μεταξύ άλλων είπε:

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ….

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας και εκατομμύρια συνέλληνες κατανοούν πια και συμμερίζονται θα έλεγα την απέλπιδα πολιτική κίνηση της παραίτησης μου, από την Κυβέρνηση .

Ενόσω κάποιοι «καρναβαλίζονταν»  έντρομοι οι Έλληνες ι χτες άκουσαν πως οδηγούνται σε νέο «κανιβαλισμό». Για την τρόικα, λέει, δεν έφτασαν οι ‘’ανθρωποθυσίες’’ που έφεραν οι προηγούμενες μειώσεις των 5,6 δις ευρώ από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ζητούν… ‘’εδώ και τώρα’’ η Τρόικα εσωτερικού να τους παραδώσει ‘’ψυχή και σώμα’’ …..τους Έλληνες.

Χθες όλοι έμαθαν αυτό που εγώ πριν από οκτώ μήνες πρωτάκουσα …από Σαμαρά και Τρόικα, πως : «Πρέπει να προσφέρουμε -ΕΔΩ και ΤΩΡΑ- ως ‘’Ιιφιγένεια’’, χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, στο «βωμό» των ανθρωποθυσιών και πως πρέπει να τους «εκτελέσουμε» δια των απολύσεων.  

Χθες όλοι οι Έλληνες πληροφορήθηκαν έντρομοι ότι η Τρόικα εσωτερικού είναι έτοιμη να «αφαιρέσει» και άλλο ‘’αίμα’’ από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με τις νέες μειώσεις, που έρχονται με την κατάργηση των Σ.Ε.Ε. και την εφαρμογή του νέου ακόμη πιο χαμηλού κατώτατου μισθού».

Έτσι θα αποδειχθεί για ακόμα μία φορά -δυστυχώς- το ψέμα του κ. Σαμαρά για τον κατώτατο μισθό και για τα νέα επαχθή μέτρα. Και το αληθές των όσων φώναζα, από την μέρα που αποκαλύφτηκε η συμπαιγνία Σαμαρά – Τρόικας».

Στην συνέχεια ζητήθηκε από τον Αχαιό Βουλευτή να κάνει τις δικές του προβλέψεις για τις εξελίξεις που έρχονται. «Πιστεύω», είπε ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος «ότι ο επόμενος μήνας θα είναι ‘’καυτός’’ και καθοριστικός για την Ελλάδα αφού θα έχει αποδειχτεί η τρικομματική κυβερνητική κοινοπραξία, πόσο καταστροφική ήταν….. ακόμα μεγαλύτερη και από την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου .

Η χώρα όπως γνωρίζετε, δεν έχει την δυνατότητα δανεισμού από το εξωτερικό, έτσι οι δημοσιευθείσες, μειώσεις εσόδων κατά 600.000.000 ευρώ στο πρώτο δίμηνο συνεπάγονται με βάση τις μνημονιακές ρήτρες, απολύσεις και νέα μεγάλη μείωση καθώς  επίσης και δραστική μείωση των συντάξεων και αυτόματη υποχρηματοδότηση όλων των υπηρεσιών που προσφέρει το Κράτος.

Εμείς οι Χριστιανοδημοκράτες έχουμε βροντοφωνάξει, πως η μείωση των κρατικών δαπανών, σημαίνει και μείωση εισοδημάτων και αντίστοιχων εσόδων από φόρους κ.ο.κ.. Η Κυβέρνηση ως εκ τούτου, σε λίγο χρόνο, δεν θα έχει να χρηματοδοτήσει την αναγκαία λειτουργία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας και , ασφαλώς, την λειτουργία του κράτους.

Για αυτό το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα δεν θα «κουραστεί» να τονίζει ότι:

«Η ‘’συνταγή’’ της μονομερούς λιτότητας είναι αδιέξοδη. Και δεν πρέπει να παίζουν, οι τρεις συμπρωθυπουργοί, με το ενδεχόμενο μιας κοινωνικής έκρηξης ή μιας περαιτέρω πολιτικής ριζοσπαστικοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας.

Γιατί, είτε το θέλουν είτε όχι, η Ελλάδα δεν είναι Αφρική, δεν είναι… Μέση Ανατολή και δεν θα τους επιτρέψουμε οι Έλληνες όλοι μαζί ενωμένοι, να την κάνουν….». 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος