Loading...
 Start Page
«ΣΑΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ»

Εάν είναι δυνατόν «η Υπηρεσία δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, ο οποίος γνώριζε τη νόσο και την πορεία της», σχολιάζοντας την απάντηση Ρουπακιώτη είπε διαπορών ο κ. Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

Τον τελευταίο καιρό όπου επισκέφθηκα περισσότερους από 35-40 νομούς,  επώνυμοι, θεσμικοί, απλοί άνθρωποι, Μητροπολίτες και στενοί συνεργάτες του Χριστοδούλου, ακούω όλοι να μιλούν για την ανάγκη διεύρυνσης των αιτιών του θανάτου και φτάνουν ακόμα να υποστηρίζουν πως ο «μακαριστός Χριστόδουλος δολοφονήθηκε.

Σήμερα μάλιστα αποτελεί τίτλο του ρεπορτάζ της Αθηναϊκής εφημερίδας, «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ», που υπογράφει η δημοσιογράφος Άντζυ Σταθάτου.

Επίσης βοά το διαδίκτυο μετά την αποκαλυπτική απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, που έδωσε στο συντονιστή του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος κ. Νίκο Νικολόπουλο, μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με τα αίτια θανάτου του Μακαριστού Χριστοδούλου Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Εξ΄ άλλου αρκετά Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. ασχολήθηκαν με τα καυτά ερωτήματα που έθεσε στους Υπουργούς ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, εκ μέρους των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών στη Βουλή.

Κανείς Έλληνας ή ξένος δεν πίστευε όμως πως δεν είχε γίνει νεκροψία και νεκροτομή ή πως θα έχουν μείνει αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του!!!

Σήμερα ο παραιτηθείς από την τρικομματική κυβέρνηση και Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις πολλών ραδιοφωνικών  σταθμών της Αθήνας, αλλά και πολλών της περιφέρειας, έδωσε απαντήσεις καθώς επίσης καθώς επίσης και διευκρίνισε γιατί  πήγε το θέμα στη Βουλή και για το εάν θα επιμείνει έως το τέλος.

Χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε: Όταν παίρνω απαντήσεις στη Βουλή, που υπογράφει ο αρμόδιος Υπουργός, πως σε αδιευκρίνιστα αίτια αποδίδει τον θάνατο του μακαριστού Χριστόδουλου, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, αποκαλύπτοντας ότι έτσι ουδέποτε έγινε στη σορό νεκροψία – νεκροτομή, γιατί δήθεν δεν υπήρξε σχετική έγγραφη παραγγελία, τότε εσύ τι απαντάς στον Ελληνικό λαό;

Τα γνωστά και τετριμμένα; Τα ίδια που έλεγαν οι προπαγανδιστές για τον Αραφάτ και τον Οζάλ, αλλά που μετά από πολλά χρόνια, οπότε και έγινε η εκταφή τους, ανακαλύφθηκαν τα ΙΧΝΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

Σας θυμίζω ότι και ο Σωτήρης Τζούμας, γνωστός επικοινωνιολόγος γράφει στο βιβλίο του ότι «Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ».

Σήμερα μετά και από τις  ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  του Πρωθυπουργού, αλλά και από την επίσημη ομολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δεν έγινε νεκροψία και η ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών σημειώνει, ότι παραμένουν «ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» επανέρχομαι και ζητώ να καταθέσουν στην Βουλή τον «πλήρη ιατρικό του φάκελο».

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 

Με νέα παρέμβαση του Νικολόπουλου στη Βουλή, ζητά συγκεκριμένα το άνοιγμα της υπόθεσης. Στη συνέχεια  ο τ. Υφυπουργός Εργασίας και επί χρόνια Γραμματέας της Διεθνούς Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής των Ορθοδόξων Βουλευτών κ. Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας στην ενημερωτική δημοσιογραφική εκπομπή του έγκυρου δημοσιογράφου Δημ. Κωνστάρα και πρώην Βουλευτού δήλωσε,  πως θα φέρει εκ νέου το θέμα στη Βουλή ζητώντας από τον Πρωθυπουργό, να προσέλθει στην Εθνική Αντιπροσωπεία με τους αρμόδιους Υπουργούς και να απαντήσουν εάν θα προβούν οι Αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας στο άνοιγμα της υπόθεσης και στα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται για να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει για την αιτία θανάτου του.

Τέλος ο κ. Νίκος Νικολόπουλος με δηλώσεις στο ΜΜΕ και με μία μακροσκελή ανακοίνωση του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος τονίζει:

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 

Κατ’ αρχήν, σε μια εποχή όπου ο ελληνισμός αναζητάει «οδοδείκτες», θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη την απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνες τις ισχυρές προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας, που με τη διδαχή και το παράδειγμά τους επεδίωξαν τον αναβαπτισμό του λαού μας στα ακατάλυτα και προαιώνια πρότυπα της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας. Μία από αυτές, ήταν και ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο οποίος θα έμμενε στην ιστορία ως μια ηγετική μα συνάμα και επαναστατική μορφή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ο «ΝΤΕΦΑΚΤΟ» ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η έντονη προσωπικότητα του Ιεράρχη Χριστόδουλου ενοχλούσε σφόδρα πολλά κέντρα διαμόρφωσης-συμμόρφωσης της Κοινής Γνώμης, εγχώρια και ξένα συμφέροντα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δεν μιλούσε μόνο, ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΡΑΤΤΕ!  Γι’ αυτό ακριβώς, ο άνθρωπος αυτός αποτελεί ακόμη και σήμερα Ίνδαλμα για εκατομμύρια Ελλήνων.

Ο Χριστόδουλος μίλαγε για τα πραγματικά προβλήματα του Λαού και του Έθνους, ποτέ δεν ξεχνούσε όχι μόνο τα δικαιώματα και τα δεινά των σημερινών Ελλήνων, αλλά τόνιζε ιδιαιτέρως τη σημασία του παρελθόντος του Γένους, της διαχρονικότητας του αλλά κυρίως υπογράμμιζε και θύμιζε τα δικαιώματα των σημερινών έναντι των Αγέννητων Ελλήνων του μέλλοντος!

Αυτές οι ρήξεις και η βαθειά αγάπη του για το μέσο άνθρωπο οδήγησαν επανειλημμένα σε δημόσιες αντιπαραθέσεις όπου εμπλέκονταν σε πολύ μεγάλο τα ΜΜΕ, ο ρόλος των οποίων ουδέποτε διερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη και τις υπόλοιπες θεσμικές Αρχές της χώρας.  

ΜΕΤΕΣΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Στις 28 Ιουνίου του 2008 στις 5:15 το πρωί άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών. Απεβίωσε στην οικία του, όπως ο ίδιος ζήτησε, χωρίς να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δυο χρόνια και κάτι μετά, η Ελλάδα μπήκε «σπρωχτά» και με το ζόρι στο πρώτο Μνημόνιο δια χειρός Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου και υποτάχθηκε στις ορέξεις της Τρόικας. Πριν βεβαίως είχαν γίνει παρασκηνιακά «όργια» εναντίον της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με καθημερινή εργολαβία τη δυσφήμηση της χώρας μας εντός και εκτός συνόρων μέχρις ότου «συρθήκαμε» στις εκλογές του 2009, όπου εξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου και η πιο επιζήμια Κυβέρνηση της χώρας μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.  

ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – ΔΥΝΑΣΤΩΝ

Δεκάδες εκατοντάδες πολίτες, όπου και αν πάω σε ολόκληρη την Ελλάδα με το "Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα", μου θέτουν το ίδιο συνεχώς ερώτημα: “Αλήθεια αν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ζούσε, ποια θα ήταν άραγε η άποψή του; Ποιος άραγε θα ΄ταν ο λόγος και ποια τα έργα του;”

Θα άφηνε την Ελλάδα έρμαιο της επικίνδυνης συντροφιάς του Γιώργου Παπανδρέου ή από την πρώτη κιόλας στιγμή θα σήκωνε το ηθικό και το φρόνημα της Ελληνίδας και του Έλληνα;

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει την εξέλιξη της Ιστορίας με υποθέσεις τέτοιου είδους, όμως είμαι της γνώμης πως αν ο Μακαριστός Χριστόδουλος, ήταν ανάμεσα μας, δεν θα είχαμε μπει στο Μνημόνιο ιδίως με τόσο συνοπτικές διαδικασίες, γιατί ο Μακαριστός είπε ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος είχε δυο ιδιαίτερα προτερήματα:

είχε πρώτον τη διορατικότητα να βλέπει πολύ μπροστά και δεύτερον διέθετε το θάρρος να συγκρούεται και να εκθέτει όσους έδρατταν με τρόπο εθνικά επιζήμιο.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ – ΑΡΑΦΑΤ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΖΑΛ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου Εθνικού Ηγέτη, ενός Άνδρα που σε πολλούς φέρνει στο μυαλό περιπτώσεις όπως: o Γιασέρ Αραφάτ, ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο  Ούγκο Τσάβες, ο Τουργκούτ Οζάλ.  Περιπτώσεις που συμπτωματικά ή μη παρόμοιες καταστάσεις ραγδαίας κι ανίατης ασθένειας αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν όλοι τους άλλωστε.

Ηγέτες που προσπάθησαν να αλλάξουν τη μοίρα των Εθνών τους, που αντέδρασαν και δεν συμβιβάστηκαν, που ενόχλησαν τα κατεστημένα συμφέροντα και τα φερέφωνα τους. Τέτοιος Άνδρας ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΙΕΣ;;

Επειδή σε πολλές περιπτώσεις μεγάλων προσωπικοτήτων, υπάρχει η βάσιμη υπόνοια ότι οι θάνατοι τους δεν προήλθαν αποκλειστικά από φυσικά αίτια, αλλά αντιθέτως ως αποτέλεσμα άλλων πιο πολύπλοκων και σύνθετων δράσεων,

Επειδή συνομωσίες κάθε είδους δεν πρέπει να αφήνονται αναπάντητες, αλλά ταυτοχρόνως και υπνωτιστές κάθε «σημαίας» δεν πρέπει να κάνουν ατιμώρητοι το δόλιο έργο τους,

Επειδή ο Ελληνικός Λαός και το Ελληνικό Έθνος δικαιούται να ζει υπό το φως της Αληθείας και όχι υπό το καθεστώς απόλυτου σκότους, ο κ. Πρωθυπουργός και οι κ. κ. Υπουργοί πρέπει να δώσουν εντολές για πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του λαοφιλούς Χριστόδουλου.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος