Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Ελάτε να φτιάξουμε ένα πατριωτικό μέτωπο αντίστασης για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε μια διαφορετικού τύπου συζήτηση που «ξεδιπλώθηκ娻 στο facebook, μεταξύ πολλών πολιτών ανένταχτων και άλλων «φευγάτων» από τα κόμματα τους και του Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος από την μέρα της «ηρωικής εξόδου» του από την τρικομματική κυβέρνηση, περιοδεύει από πόλη σε πόλη, από «χωρίον εις χωρίον», από πόρτα σε πόρτα και από κανάλι σε κανάλι και διαλαλεί την πρόταση-πρόκληση του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος: «Ελάτε να φτιάξουμε ένα πατριωτικό μέτωπο αντίστασης για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής».

Ο μαχητικός πολιτικός δεν το βάζει κάτω και προχωρά με άλλους ανεξάρτητους και ανένταχτους σε κοινές προγραμματισμένες δράσεις ώστε να δημιουργηθούν  οι προϋποθέσεις αντίστασης στη διερεύνηση της φτώχειας, της ανεργίας, της ανέχειας και της δημοκρατικής εναλλακτικής πρότασης συγκυβέρνησης απέναντι από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Υπήρξαν όπως καταγγέλθηκε από τους διαδικτυακούς σύνοδοι πόρους κάποιοι με «σκουριασμένες» ιδέες ή και φτηνιάρικες ιδιοτελείς σκέψεις, που αφορούν το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙ» οι οποίοι σαμποτάρουν το χτίσιμο της μεγάλης συμμαχίας όλων των πατριωτικών δυνάμεων.

Σ’ αυτούς ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, έστειλε καθαρό μήνυμα.

«Μπορούμε, χωρίς ενότητα και επεξεργασμένες, ρεαλιστικές πολιτικές και οικονομικές θέσεις, να πείσουμε τον πολίτη να μας εμπιστευτεί το μέλλον του; Μπορούμε να αρκεστούμε σε μια ψήφο διαμαρτυρίας και εκδίκησης;

Μπορούμε μόνο με τη συμπαράσταση των θυμωμένων και των αδικημένων να πάμε μακριά;

Εμείς ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ενωτικό πολιτικό μέτωπο.

Είναι πολιτική τέχνη να βρίσκεις τα βήματα που χρειάζονται για να κατακτήσεις τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη του συμμαχητή και συνοδίτη συνέλληνα και όχι να κερδίζεις μόνο τη συμπάθεια του, λόγω της οργής και της απελπισίας, που τον έχει κατακυριεύσει.

Η μάχη είναι δύσκολη απέναντί μας είναι αυτοί που έχουν μέσα και τα μέσα.

Θα ηττηθούν μόνον εάν πάμε απέναντι στο block των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων, συντεταγμένα και ενωμένα στον προσεχή κρίσιμο εκλογικό αγώνα.

Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε με ένα «τυφλό», ουσιαστικά απολίτικο ανταρτοπόλεμο μέσα και έξω από την Βουλή.

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ φέρνει ταχύτατα την ερημοποίηση της χώρας.

Δεν μπορούν να μας περιμένουν όλοι αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι.

Τώρα όσον αφορά κάποιους άλλους φίλους που μιλούν για καθαρούς και όχι, αντιμνημονιακούς ή για περισσότερο ή λιγότερο εμπλεκόμενους στη κεντρική πολιτική, στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικάτα, ο κ. Ν. Νικολόπουλος είπε:

«Δεν υπάρχει στη πολιτική κανείς που να προήλθε από «παρθενογένεση», επιπλέον οι σημερινές εθνικές συνθήκες απαιτούν ενότητα επιπέδου και χαρακτήρα ΕΑΜ, με δημοφιλή στην κοινωνία πολιτικά πρόσωπα, που είναι έτοιμα να στρατευθούν μαζί μας.

Δεν μπορεί να φοβάσαι τη μεγάλη διερεύνηση γιατί φοβάσαι για τη θεσούλα που λόγω συγκυρίας απέκτησες.

Αναρωτήθηκε μάλιστα ρίχνοντας «γροθιά στο στομάχι σε όσους κοιμούνται τον ύπνον του αφελούς»

Ποιο μέλλον και ποιο ρόλο μπορεί να έχει ένας σχηματισμός καθηλωμένος στα επίπεδα του 4% με 5% του εκλογικού σώματος;

Όσοι έχουν διαβάσει ή ακόμα περισσότερο όσοι έχουν ζήσει τις διεργασίες συγκρότησης των μεγάλων πολιτικών κομμάτων εξουσίας, τις δηλητηριώδεις εσωστρεφείς αγκυλώσεις, θα θυμούνται πως δεν υπήρξε ποτέ γόνιμο αποτέλεσμα.

Ας διαλέξουμε λοιπόν και ας πάρουμε..»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος