Loading...
 Start Page
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ «Έχουμε μόνο μία πατρίδα και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν!»

Σε Θεσσαλία και Θράκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με παράγοντες και πολίτες, στα πλαίσια των επαφών του σε όλη την Ελλάδα με πυρήνες των Χριστιανοδημοκρατών, αλλά και με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών.

Ο Νίκος. Νικολόπουλος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθεί η επέκταση της ανελέητης επιδρομής του μνημονίου στον ελληνικό λαό με τα κόμματα της συγκυβέρνησης να παίζουν και πάλι την κακοστημένη παράσταση “δεν θέλω αλλά δεν μπορώ” και τον λαό να υφίσταται ακόμα περισσότερες περικοπές».

«Για παράδειγμα, ήδη αναφέρεται παντού πλέον ότι κόβεται το επίδομα γάμου των ιδιωτικών υπαλλήλων. Ήταν γνωστό και αποφασισμένο, αλλά κανένας δεν το έλεγε μέχρι τώρα. Θα δείτε και πολλά άλλα. Θα δείτε και τι θα γίνει τελικά με τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και με το χαράτσι των ακινήτων. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και καιρό, η κυβέρνηση έχει βάλει την υπογραφή της σε πλήρη υποταγή της χώρας, αλλά δεν τολμάει να πει την αλήθεια στον λαό, νομίζοντας πως μπορεί να κερδίσει χρόνο. Ο χρόνος της όμως τελειώνει, είτε το θέλει, είτε όχι…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος.

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ειδικά μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο και την ανασφάλεια που επικρατεί στην Ευρώπη σε σχέση με τις τραπεζικές καταθέσεις, αλλάζει άρδην το σκηνικό και η πολιτική Μέρκελ, δέχεται «πυρά» ακόμα και από τους Γερμανούς πολίτες.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Την ίδια εκτίμηση έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος και κατά την διάρκεια του προσυνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Κομοτηνή, όπου παραβρέθηκε και χαιρέτισε εκ μέρους των Χριστιανοδημοκρατών. «Ένα μεγάλο κύμα αντίστασης και ανατροπής φουντώνει σε όλο τον ευρωπαϊκό νότο. Το βλέπουμε στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία. Το βλέπουμε και στην Κύπρο, όπου τώρα τελευταία παίχτηκε ένα ακόμα αισχρό παιχνίδι με την συνενοχή των τρικομματικών υποτακτικών της κ. Μέρκελ. Αρχίζουμε να το βλέπουμε όμως και σε χώρες που μέχρι πρότινος έμοιαζαν ήσυχες και κοιμισμένες. Στην Βρετανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία. Ακόμα και οι Γερμανοί άρχισαν να ανησυχούν, μήπως και χάσουν τις καταθέσεις τους…» ανέφερε.

Ν.Νικολόπουλος: “Έχουμε μόνο μία πατρίδα και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν!”

Επίσης, για μία ακόμα φορά τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. «Πρέπει να ενωθούν όλοι όσοι δεν έχουν υπογράψει και δεν χρωστάνε καμία επιταγή στο ντόπιο και ξένο σύστημα διαφθοράς» υπογράμμισε, σημειώνοντας πως πρέπει να μπουν στην άκρη οι άλλες, επιμέρους διαφορές. «Αρκεί να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: Έχουμε μόνο μία πατρίδα και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως οι εξορύξεις χρυσού, αλλά και η διατήρηση της εθνικής ταυτότητας, επεσήμανε: «Παραγωγή πλούτου χωρίς φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συνιστά παραγωγή φτώχειας, τελικά. Και χώρα που δεν διαφυλάσσει τα σύνορα και την εθνική της υπόσταση, είναι καταδικασμένη να πεθάνει».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος