Loading...
 Start Page
ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ!!! ΜΚΟ… ΣΥΜΠΟΣΙΑΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ, ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΤΙΚΗ…

Στο πάνελ της εκπομπής «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, συμμετείχε ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος.

Η συζήτηση στο τηλεοπτικό πλατό «άναψε» αφού οι αποκαλύψεις γύρω από τη «φάμπρικα των ΜΚΟ» ήταν καταιγιστικές ενώ οι σκανδαλιστικές και γαργαλιστικές περιπέτειες ήσαν απίστευτες και ατελείωτες.

Για πρώτη φορά ακούστηκε πως έχει σταλεί καταγγελία του τ. Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκου Νικολόπουλου προς την OLAF – Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης. Ο ασυμβίβαστος Ανεξάρτητος Βουλευτής, απέστειλε στην Ευρωπαική Επιτροπή πλήρη φάκελο με στοιχεία και  τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει στην Βουλή των Ελλήνων και καταγγελίες τις οποίες όπως ο ίδιος δήλωσε «περιγράφονται και καταγράφονται πράξεις, οι οποίες θα πρέπει να διερευνηθούν και να ελεγχθούν αρκετοί για παρατυπίες, απάτη, ή  άλλες παράνομες δραστηριότητες, οι οποίες έχουν  οικονομικό αντίκτυπο στα δημόσια ταμεία της Ελλάδος αλλά και της ΕΕ που συγχρηματοδότησε άθελα της, αυτό το ατελείωτο πάρτι των ΜΚΟ συγγενών και φίλων».

Σε μια από τις πολλές καταγγελίες για το «ατελείωτο πάρτι» που ξεκίνησε επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και που ως Πρωθυπουργός πρώτος λανσάρισε με επιτυχία το «κόλπο ΜΚΟ» στους συνεργάτες του, στις γνωστές οικογένειες ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ακόμα και του ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ LOBBY. Επίσης ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών αναφέρθηκε στην εκπομπή εκτενέστερα, στην ΜΚΟ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ λέγοντας πως «ήδη έχουν παραπεμφθεί πρόσωπα πέραν πάσης υποψίας, της επονομαζόμενης υψηλής κοινωνίας των Αθηνών, που θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορούμενου». Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα, σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δημοσιογράφων και ρεπόρτερ αρκετών γνωστών ραδιοφωνικών ενημερωτικών εκπομπών, όπου και δόθηκε συνέχεια στις αποκαλύψεις από την πολύχρονη κοινοβουλευτική έρευνα στο ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΚΟ.

Ο εκπρόσωπος των Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και τ. Υφυπουργούς κ. Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

«Η ΜΚΟ «Κύκλος της Πάτμου» φέρεται να έχει εισπράξει μέχρι το 2010 επιχορηγήσεις ύψους 1.190.000 ευρώ για τη διοργάνωση, κυρίως, «περιβαλλοντικών συμποσίων».

Είναι χαρακτηριστικό πως μία διοργάνωση ενός περιβαλλοντικού συμποσίου, «έκλεισε» με κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο!!!

Σκεφτείτε ότι έχουν οργανώσει αντίστοιχα πολλά συμπόσια σε κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα, στον Δούναβη, στην Αδριατική.

«Μπλεγμένη» επίσης και σε χρηματοδοτήσεις μεγάλων ποσών βρίσκεται η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κύκλος της Πάτμου», όπου η διαδρομή του ρέοντος κρατικού και κοινοτικού χρήματος έχει άγνωστη κατάληξη!!!

Το «κουβάρι άρχισε να ξετυλίγετε», είπε ο Νίκος Νικολόπουλος το 2012, όταν άρχισε ο έλεγχος των οικονομικών των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και φούντωσαν τώρα πια σ’ όλη την Ελληνική επικράτεια, αφού μπήκε στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας το συμπόσιο στον Αμαζόνιο, κυρίως λόγω των υψηλών ποσών που είχε λάβει 1,2 εκ. ευρώ

Και συνέχισε ο Ν Νικολόπουλος, λέγοντας:

«Το μεγαλύτερο μέρος του συμποσίου έγινε εν πλω, με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις επί ξηράς, σε περιοχές σημαντικών παραποτάμων του Αμαζονίου, όπου κατοικούν αυτόχθονες ιθαγενείς.

Σύμφωνα με την ΥΔΑΣ (Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας) και τα στοιχεία που κατέθεσε η ΜΚΟ, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα επαναλαμβάνω διατέθηκε 1,6 εκατ. ευρώ

Στο συμπόσιο πήραν μέρος και θρησκευτικοί ηγέτες!!!

Δυστυχώς επειδή ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος αλλά και ο Πρωθυπουργός δεν απάντησαν στη Βουλή, ποιοι «ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ»κρύβονται κάτω από το «κέλυφος» της ΜΚΟ «ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ» και ποιοι γνωστοί του καθεστώτος του βαθέως ΠΑΣΟΚ βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή πρακτορεύουν συμφέροντα εντός και εκτός της χώρας, για τούτο αναγκάστηκα να προσφύγω στα Ευρωπαϊκά όργανα των Βρυξελλών.

Πιστεύω πως από την ώρα που γνωρίζω με στοιχεία την «ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, που διέπραξαν οι θρησκευέμποροι φίλοι της εξουσίας, είμαι υποχρεωμένος εκτός από τις αρχές της χώρας μου να απευθνθώ και στην OLAF (……) και να τους γνωστοποιήσω ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος δεκατεσσάρων ατόμων, μελών αυτής της Μ.Κ.Ο. αλλά και συγγενών τους.

Ακόμα πως πιθανόν να εκδόθηκε βούλευμα για δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, καθώς επίσης ότι από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της συγκεκριμένης (Μ.Κ.Ο.), για κακουργηματικής φύσεως αδικήματα που σχετίζονται με τη χρηματοδότησή της, από το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, επίσης τους προτρέπω να ζητήσουν εάν πράγματι έγινε έρευνα από το Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Περιουσίας της Οικονομικής Αστυνομίας με βάση τον νόμο 3986/2011.»

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος κλείνοντας ζήτησε από τους πολίτες, να αναρωτηθούν πόσα πρωτοσέλιδα και πόσες εκπομπές θα είχαν γίνει, εάν σε αυτό το ταξίδι στον Αμαζόνιο, συμμετείχε ο μακαριστός ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ...

Τέλος, ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος κ. Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε πως παρά τις «δήθεν Πρωθυπουργικές και άλλες απαγορεύσεις» των χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ, το «πάρτι» συνεχίζεται και για τούτο τις επόμενες μέρες θα επανέλθει με στοιχεία για πρόσφατες χρηματοδοτήσεις που γίνονται. «Το ζήτημα θα επανέλθει στην ημερήσια διάταξη της Βουλής με ένα νέο κοινοβουλευτικό έλεγχο που θα ασκήσω» είπε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών.

Κλείνοντας, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να επαινέσει τις πρωτοβουλίες των ανθρώπων που έχουν ψυχή και θυσιάζουν ώρες για να προσφέρουν όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις τους στη βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες πραγματικές.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος