Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έρχεται και τέταρτο μνημόνιο, μες το κατακαλόκαιρο»

«Ας περιμένουμε τα μαντάτα τον Ιούνιο» είπε με νόημα στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Νικολόπουλος στο δημοσιογράφο του «ART TV» Δημήτρη Κωνσταντάρα και συνέχισε «Και μετά ας έρθουν οι Υπουργοί και τα παπαγαλάκια των δανειστών, να μας πουν ότι για το καλό και τη σωτηρία μας θα ψηφίσουν και το 4ο μνημόνιο».

Ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος, επίσης  δεν παρέλειψε να «καρφώσει» τον «Πρωθυπουργεύοντα Τσάρο της Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα» για τις «παρόλες» που κατά καιρούς ρίχνει.

Ο εξωκοινοβουλευτικός διορισμένος Υπουργός Οικονομικών νομίζει ότι οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη ή ότι τρώνε κουτόχορτο και έτσι νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι θέλει. Όπως ότι «η ελληνική οικονομία μπαίνει στη φάση της ανάκαμψης, αφήνοντας όπως είπε, πίσω την δραματική ύφεση πέντε ετών». Αυτογελοιοποιούνται και προκαλούν και τον κλαυσίγελο τον πολιτών.

Ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ακόμα στην ίδια συνέντευξη είπε ότι:

«Είναι πλέον ή βέβαιο πως  το φετινό καλοκαίρι θα’ ναι τόσο καυτό, που μπορεί να κάψει και την παράταιρη τρικομματική συνεργασία. Οι τρεις συμπρωθυπουργοί παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, θα ψηφίσουν και νέο, το τέταρτο κατά σειρά, μνημόνιο.

Όλα το μαρτυρούν, πως έρχεται ένα ακόμα, νέο, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, με νέα και πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα για τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς, τόνισε ο ανεξάρτητος Βουλευτής, όπως είχα και στην παραίτησή μου σημειώσει, «η ύφεση ολοένα και περισσότερο θα μεγαλώνει και τούτο ως αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής, που ενώ όλοι ομολογούν ακόμα και οι κυβερνώντες, πως το μνημόνιο δεν βγαίνει, επιμένουν παρ’ όλα αυτά στην εφαρμογή του, χωρίς να νοιάζονται για την ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται».

Ο Νίκος Νικολόπουλος έκλεισε την τηλεοπτική συνέντευξη του απαισιόδοξα προβλέποντας:

«Τον Ιούνιο θα αποδειχθεί «η έσχατη πλάνη χείρων της πρώτης» αφού δυστυχώς για όλους τους Έλληνες, τραγικά θα διαψευσθούν και οι 4 ΣΥΜΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, που φαντασιώνονταν πως θα υπάρξει ο «από μηχανής Θεός», για να δώσει τη σωτήρια λύση.

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε, πως θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ και από κοντά οι ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΟΙ, γιατί ενώ γνωρίζουν πως το Ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και η διαρκής λιτότητα του μνημονίου θα τσακίζει αδιάκοπα όλο και περισσότερο την οικονομία και την κοινωνία, αυτοί συνεχίζουν αμετανόητα και αλαζονικά να διαπράττουν καθημερινά εγκλήματα εις βάρος της πατρίδας και του λαού».

Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας:

«Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι αφού πρώτα μας πάρουν και τα «δισκοπότηρα», οι ξένοι δανειστές θα μας πουν ότι εδώ στην Ευρωζώνη μετέχουν όσοι αντέχουν. Αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν είναι πως ο μηχανισμός εξόδου ήδη στήνεται και αυτό το ξέρει ΟΛΗ η πολιτική ηγεσία και οι συνέταιροι της μιντιακής, τραπεζικής και οικονομικής διαπλοκής!!!».

Ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών στο Κοινοβούλιο κλείνοντας είπε:

«Μην πλανώμεθα, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι εκείνη που οραματίστηκαν οι Καραμανλής, Ζισκάρ, Σμιτ, Ντελόρ κ.α.

Έγινε πια Γερμανική, όπως από τη ναζιστική εποχή την σχεδίαζαν, στην αρχή της δεκαετίας του ’40 και επιδιώκει να καταργήσει οποιαδήποτε εθνικά σύνορα… και θέλει  τα συμφέροντά της υπεράνω των εθνικών συμφερόντων..μην γελιόμαστε..με συνέπεια καταστρέφει την εθνική ταυτότητα..με συνέπεια και σχέδιο καταστρέφει τα κυρίαρχα κράτη το ένα μετά το άλλο.

Για τούτο διαρρηγνύονται βάσει σχεδίου πολιτιστικοί, εθνικοί, κοινωνικοί και θρησκευτικοί δεσμοί».

Κλείνοντας την συνέντευξη του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κατέληξε:

«Δυστυχώς αλλά η τρικομματική κυβέρνηση έχει πάρει πλήρως διαζύγιο από την πραγματικότητα, από την ισορροπία προσφοράς και ζήτησης, από την αναλογία παραγωγής και κατανάλωσης, από τη σύνδεση με την πραγματική ζωή.

Όμως οι πολίτες ξεπέρασαν πια τα όρια.

Η πείνα, η στέρηση και ο θάνατος βρίσκονται στην ημερήσια ατζέντα.

Μόνο ένα πράγμα δεν έχει γίνει ακόμα: Η κυβέρνηση να καταρρεύσει στην άβυσσο. Αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής της υποταγής, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

Δεν πρέπει να μένει σε κανέναν καμιά αμφιβολία.

Η λαϊκή βάση της κοινωνικής κεντροδεξιάς, με μία χρονική υστέρηση, ακολουθεί το παράδειγμα της βάσης, του πατριωτικοκοινωνικού ΠΑΣΟΚ και το προσεχές εκλογικό «ραντεβού», θα επιφέρει τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ στα κελεύσματα των ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ - ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος