Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΠΟΤΕ  ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΓΙΑ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ,  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!»

«Οι τρεις Βουλευτές οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στο λαό» με αφορμή την  ψήφιση της τροπολογίας των 3 Βουλευτών -Δ. Σταμενίτη Δ. Τσουμάνη και Δ. Χριστογιάννη- ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος κ. Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και προχώρησε στη ακόλουθη δήλωση:

«Ποιος πολίτης δεν θυμάται το σάλο που ξέσπασε, όταν το 2004 ΔΕΚΑ (10) «πράσινοι» Βουλευτές συνυπέγραφαν την τροπολογία ΠΑΧΤΑ, που ευνοούσε τα επιχειρηματικά συμφέροντα ΣΤΕΓΓΟΥ.

Ο Γ. Παπανδρέου με συνοπτικές διαδικασίες,  τους διέγραψε και τους έβγαλε ακόμα και από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα φαίνεται ότι η ίδια πράξη για τα μνημονιακά ήθη, δεν είναι μεμπτή και  καταδικαστέα. Δεν τιμωρείται με την παραδειγματική μάλιστα ποινή της δημόσιας της επαναλαμβανόμενης διαπόμπευσης και της ηθικής εξόντωσης μέσω των Μ.Μ.Ε. Δεν επιφέρει την διαγραφή την απομόνωση και πολύ περισσότερο την πολιτική δολοφονία!!!

Τρεις «νεοσύλλεκτοι» Βουλευτές, έβαλαν την υπογραφή τους, λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία σε μία περίτεχνη νομικά τροπολογία, για να απαλλάξουν και να αμνηστεύσουν όσους έδωσαν χαριστικά ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ  πολλών δις ευρώ σε ΔΙΚΟΥΣ τους και λοιπούς συγγενείς. Ο κ. Α. Σαμαράς και Βενιζέλος κρύβονται πίσω από τους  3 νέους Βουλευτές, γιατί έχουν πάρει καμιά 200 εκ. ΔΑΝΕΙΑ για τα κόμματα τους, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΕΓΓΥΗΣΗ, χωρίς καν την προσωπική τους υπογραφή!!!

Πρέπει να απαντήσουν κατ’ αρχήν οι τρεις Βουλευτές στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες που επίμονα ερωτούν:

Ποιος έγραψε την τροπολογία; Κάθισαν και οι τρεις μαζί; Ένας γιατρός και δύο ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ; Τότε λοιπόν, έχουν επάρκεια και μπορούν να αναλάβουν και τον Υπουργικό θώκο του Οικονομικών ή του Δικαιοσύνης στον προσεχή ανασχηματισμό! Όμως γιατί 15 μέρες την έκρυβαν και  την κατέθεσαν εκπρόθεσμα;

Είχαν συνεννοηθεί με τον Υπουργό κ. Κ. Χατζηδάκη;

Είχαν ενημερώσει τον κ. Σαμαρά γι’ αυτή την τροπολογία;

Μήπως δεν χρειάζεται καν η συνεννόηση, επειδή η σύζυγος του ενός εκ των 3 Βουλευτών, είναι η εξ απορρήτων ιδιαιτέρα γραμματέας επί πολλά χρόνια του κ. Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου;

Σε μια εποχή που το πολιτικό προσωπικό οφείλει να υπερασπίζεται την χρηστή διαχείριση του Δημόσιου χρήματος, οφείλουν οι τρεις Βουλευτές που ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ  έφεραν αυτή την τροπολογία να  απαντήσουν στα εκατομμύρια «καραβοτσακισμένους» δανειολήπτες, ποιοι οι εντολείς και ποια η σκοπιμότητα της; Ποιους ήθελαν να προστατεύσουν με αυτή την «γενική»  αμνηστία; Μήπως επειδή  έχουν εγκρίνει γιατί αυτοί έδωσαν δάνεια στα κόμματα χωρίς εγγυήσεις, χωρίς καν την υπογραφή των αρχηγών τους;

Οι πολίτες ρωτούν εάν οι 3 βουλευτές γνωρίζουν, ότι η προκλητική αυτή τροπολογία τους ήρθε την ώρα που οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, ολοκληρώνουν την έρευνα τους για το σκάνδαλο αυτό, της δανειοδότησης των κομμάτων που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προκύψει τόσο για τους υπεύθυνους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και για τα διοικητικά συμβούλια των Τραπεζών, το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι ρωτούν τυχαία υπήρξε αυτή η σύμπτωση;

Επειδή με ευθύνη  της τρικομματικής Κυβέρνησης που στηρίζουν και οι 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, πρωτοφανείς συνθήκες ανήθικου οικονομικού «λιντσαρίσματος» των αποταμιεύσεων και των καταθέσεων τους. Επειδή βιώνουν τις καθημερινές απειλές από τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως του Πρόεδρου του eurogroup κ. Ντάισεμπλουμ και του Επιτρόπου κ. Όλι Ρεν, οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς πως το «κούρεμα» καταθέσεων θα εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες πλέον της Κύπρου!

Επειδή την ίδια στιγμή λοιπόν που η ΕΕ σε κορυφαίο επίπεδο εκβιάζει και καταστρέφει την Τραπεζική Πίστη στη χώρα μας, οι πολίτες ρωτούν πως τρεις κυβερνητικοί ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, αφαιρούν στα κρυφά κάθε ευθύνη από αυτούς, που όπως καταγγέλλεται, έχουν ζημιώσει Τραπεζικά Ιδρύματα με το να δίνουν ΑΝΑΣΦΑΛΗ δάνεια -δηλαδή χωρίς εξασφαλίσεις- σε συγγενείς και φίλους, σε κόμματα και σε άλλους «περίεργους» φορείς. 

Διότι δάνειο που καλύπτεται στο «γεγονός» ότι, τα κόμματα είχαν λαμβάνειν μελλοντική κρατική επιχορήγηση από τα εκλογικά τους αποτελέσματα σημαίνει επιπλέον πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γιατί στις Δημοκρατίες είναι γνωστό ότι  οι πολίτες δεν είναι δεσμευμένοι ως προς την ψήφο τους… δια βίου!!!!

Οι Έλληνες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ μαζί με τους ψηφοφόρους της περιφέρειας σας ευθέως και δημοσίως ερωτούν:  Γιατί υπογράψατε; Ποιο είναι το αντάλλαγμα υπέρ του λαού και από ποιόν; Μήπως σας το ζήτησαν οι ψηφοφόροι του νομού σας  που οι εισπρακτικές τους πιέζουν καθημερινά για το στεγαστικό ή το καταναλωτικό ή το επαγγελματικό τους που τους κλείνουν τον λογαριασμό και τους βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι;

Μήπως σας το ζήτησε εκείνος που πήρε το «ΑΓΥΡΙΣΤΟ» δάνειο και το έβγαλε στο εξωτερικό; Μήπως ο τραπεζίτης που πλούτισε παράνομα; Μήπως ο Αρχηγός που δεν μπορεί να εξοφλήσει τα κομματικά δάνεια και τον πιέζουν οι τραπεζίτες; Μήπως ο  «κάποιος»  που μίλησε για τον ανασχηματισμό;

Επειδή μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, εξαιτίας αυτών που αμνηστεύσατε.

Επειδή επιβαρύνουν το Ελληνικό χρέος, άρα τον Έλληνα πολίτη.

Επειδή  είναι παράνομο και ανήθικο όσοι διασπάθισαν τις αποταμιεύσεις των καταθετών, όσοι καταλήστευσαν τα κεφάλαια των μετόχων και των πελατών, καθώς επίσης όσοι υφάρπαξαν με δόλο το υστέρημα των φορολογουμένων πολιτών που συνέβαλαν στην ανακεφαλαιοποίηση αυτών, να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να «πίνουν στην υγειά των κορόιδων» οφείλετε να απαντήσετε με ποιους συνεννοηθήκατε και χρησιμοποιήσατε την Κοινοβουλευτική δημοκρατική λειτουργία της ψήφισης τροπολογίας για να «πλύνετε» και να «καθαρίσετε» παράνομες δραστηριότητες καθώς επίσης να μετατρέψετε την Βουλή σε «πλυντήριο» διαφθοράς και συγκάλυψης σκανδάλων!!!

Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι με την υπόπτου γραφής και προελεύσεως αυτή  (ν)τροπολογία, που χάριν σ’ εσάς η κυβερνητική τρικομματική κοινοπραξία «κάνει την πάπια» και ας είναι η ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την ΓΕΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ που προσέφερε μέσω υμών- σε όσους έδωσαν “θαλασσοδάνεια” σε κολλητούς, ημέτερους, ‘’εαυτούς και αλλήλους’’.

Οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν θα σας ζητούν -όπου σας συναντούν- να τους δώσετε τις εξηγήσεις για να «πέσει» άπλετο φως.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος