Loading...
 Start Page
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Ν. Νικολόπουλος: “Νέες και νέοι συγκρότησαν τον α΄ πυρήνα”

Μετά από μία συστηματική και πολύμηνη πολιτική επαφών και δημιουργικών συζητήσεων, του συντονιστή Νίκου Νικολόπουλου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατικών, ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του ο πυρήνας του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος στην Ηλεία.

Κατά την χτεσινή (Σάββατο απόγευμα) συνάντηση των πρώτων στελεχών και φίλων του Κινήματος στην Ηλεία, ο τ. Υφυπουργός Εργασίας και Ανεξάρτητος Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος συμφώνησε με τις προτεραιότητες που έθεσαν οι νέες και οι νέοι ενώ μεταξύ άλλων στην εισήγηση του τόνισε:

“Την ίδια ώρα που εμείς είμαστε εδώ συγκεντρωμένοι στον Πύργο, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός συναντάται με τους υπαλλήλους των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ-ΔΥΝΑΣΤΩΝ. Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, ότι και πάλι πέλινδος και έντρομος, θα πει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, αφού μαζί με την αμέριστη και πρωτοφανή ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ έχει επιχειρήσει να αποδομήσει όχι μόνο σε θεσμικό επίπεδο, αλλά σε εκείνο της κοινωνικής συνείδησης με τις σημαντικές θεσμικές κατακτήσεις.

Ο ''χυδαίος'' κυβερνητισμός των τριών συμπρωθυπουργών τους έφτασε στο κατάντημα να μην νιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν, απεναντίας μάλιστα, να λένε, ως να' ναι ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ “δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος του λαού”. Έτσι λοιπόν αγνοεί και εξευτελίζει κάθε κοινωνική, πολιτική ή λαϊκή διαμαρτυρία και κάνει αρετή την υποτέλεια στα κελεύσματα των ξένων”.

Ο παραιτηθείς από την τρικομματική κυβέρνηση Υφυπουργός Εργασίας έκανε λόγο κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του και για τους λόγους που τα “βρόντηξε” και είπε χαρακτηριστικά : “Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω σε ένα πολιτικο-κομματικο “συμπίλημα” που δείχνει να μην ξέρει το ΟΧΙ, να μην διαθέτει αυτόνομη βούληση και να υπακούει χωρίς αντιδράσεις στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της Τρόικας, που διαλύει την χώρα, καταστρέφει την κοινωνία και φτωχοποιεί τους Έλληνες.

Δεν πάει άλλο” είπε ο Νίκος Νικολόπουλος “έχουμε υποχρέωση με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον να τελειώνουμε με αυτό το έργο... κάθε τρεις και λίγο να ζητούν και κάτι περισσότερο.... Δεν πτοούνται, δεν λυπούνται, δεν νοιάζονται για την ανθρωπιστική κρίση που έφεραν σε καιρό ειρήνης. Τι περιμένουμε; Θα τους επιτρέψουμε να τα παραδώσουν όλα; Δεν αντέχει άλλα βάρη ο λαός, κουράστηκε να βλέπει συνέχεια το ίδιο αφόρητο έργο”.

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους Ηλείους Χριστιανοδημοκράτες και για την επίσκεψη των Τροικανών στον Πρωθυπουργό : “Σήμερα η Τρόικα, από τον ''παραδομένο'' Πρωθυπουργό, θα ζητήσει την επικύρωση ενός νέου μνημονίου άπαξ, γιατί διαπίστωσε υστέρηση των κρατικών εσόδων. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ρήτρα ενεργοποίησης και άρα νέα μέτρα λιτότητας. Ο Α. Σαμαράς δεσμεύτηκε με ''λόγο τιμής'' ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ας προετοιμαστεί λοιπόν, γιατί θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα δοκιμάσει τις αντοχές της ήδη εύθραυστης και επίπλαστης κοινωνικής ηρεμίας.

Εμείς φωνάζουμε για το ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, για το plan b. Ο “κόμπος έφτασε στο χτένι”. Οι Χριστιανοδημοκράτες λέμε ''ελάτε να χαράξουμε τις γραμμές άμυνας μας και να επιδιώξουμε την μέγιστη δυνατή εθνική συμπαράταξη και ενότητα''.

Τα πρωτοφανή γεγονότα που βιώνει ο Ελληνικός λαός τα γνωρίζουμε όλοι όπως και το κλίμα οικονομικής εξαθλίωσης, με αστέγους, με αυτοκτονίες, με ποικιλότροπες απειλές και αποχαλίνωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυτά θα σταματήσουν μόνο αν ''ξεσηκωθεί'' ο λαός δυναμικά, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για μία νέα και ελπιδοφόρο ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος