Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Ναι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Με ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης και επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας»

«Ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επιμένουμε εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» είπε ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Κ. Ψωμιάδη στο FM VOICE, και συνέχισε:  «Μόνο με ένα ρεαλιστικό σχέδιο επανεκκίνησης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, που με σοβαρά επιχειρήματα θα γίνει αποδεκτό και στην Ευρώπη. Έτσι θα ξεφύγουμε από την μέγγενη της σφιχτής λιτότητας και της ύφεσης. Και αυτό βεβαίως θα συμβεί εφόσον οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της χώρας δεν κάνουν τα ίδια παζάρια και τους ίδιους συμβιβασμούς. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από μια θολή και αναποτελεσματική διακυβέρνηση τύπου «Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη», που με υποτέλεια το μόνο που ξέρει είναι να λέει «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;

O διαφωνήσας ανεξάρτητος Βουλευτής με την προσχώρηση του Α. Σαμαρά στο μνημονιακό στρατόπεδο και για αυτό παραιτηθείς από την Κυβέρνηση, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δέχεται εισηγήσεις από όλους τους πυρήνες που έχουν συγκροτηθεί σε 44 νομούς της χώρας, γρήγορα, να γίνει ο μετασχηματισμός του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος σε πολιτικό φορέα με συγκεκριμένα κομματικά χαρακτηριστικά».

Ο Νίκος Νικολόπουλος φανέρωσε ότι το νέο κόμμα θα στοχεύσει αφενός στην συσπείρωση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας που πιστεύουν στην ανάγκη αλλαγής της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής και αφετέρου να προχωρήσει στην αυτόνομη κάθοδο του  στις επόμενες ευρωεκλογές, συζητήθηκε στην περιφερειακή συνάντηση στελεχών του Κινήματος.

«To αίτημα μετασχηματισμού του πολιτικού φορέα σε κόμμα, ήταν ένα ζήτημα που έχει τεθεί από αρκετά στελέχη του Κινήματος αρκετό καιρό τώρα και αυτό το αίτημα,  όπως ανέφερε και ο κ. Νικολόπουλος, είναι κάτι που μπορεί πλέον να υλοποιηθεί, εφόσον το επιθυμούν τα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος από όλη την Ελλάδα «προκειμένου να υπάρξει πλέον μία στέγη που μπορεί να στεγάσει τις πατριωτικές δυνάμεις του κεντροδεξιού χώρου, που διαφωνούν, παραιτούνται και αποχωρούν από την ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΔ. Με παρρησία και ειλικρίνεια ο τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος ακόμη είπε:

«Όλοι μας έχουμε πολιτική ταυτότητα και διαδρομή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε και ποιες αξίες ενστερνιζόμαστε και εκπροσωπούμε. Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να το κρύβουμε. Αντίθετα, πρέπει να είμαστε περήφανοι επειδή ανήκουμε στον μεγάλο χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, στην παράταξη που διαχρονικά υπηρέτησαν κορυφαία πολιτικά αναστήματα, όπως του Δημητρίου Γούναρη, του Παναγιώτη Κανελλόπουλου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, υπογραμμίζοντας πως όλες αυτές οι προσωπικότητες, αλλά και πολλές άλλες, που υπηρέτησαν τον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο στην Ελλάδα, έφτιαξαν την μία και μοναδική μέχρι σήμερα «Ελληνική Πολιτική Σχολή».

Δύο εκατομμύρια άνεργοι!!!

Τέλος,  απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με την «Αβίωτη, αβάσταχτη και τυραννική κοινωνική πραγματικότητα»  ο Νίκος Νικολόπουλος είπε : «Η επίσημη ανεργία μετρήθηκε στο 27,2% τον Ιανουάριο, με 59,3% στους νέους ανθρώπους, ενώ αν στους 1,35 εκατομμύρια δηλωμένους ανέργους προσθέσει κανείς τους αδήλωτους, τους απλήρωτους εργαζομένους και τους υποχρεωτικούς ημιαπασχολούμενους, ο αριθμός των Ελλήνων ανέργων, σίγουρα αγγίζει τα 2 εκατ.

Το πραγματικό εισόδημα μισθωτών- συνταξιούχων έχει υποχωρήσει κάτω από το 50% σε τριάμισι χρόνια. Μία στις τρεις οικογένειες ζει σε πλήρη κοινωνική εξαθλίωση και απομόνωση και 500.000 παιδιά καθημερινά υποσιτίζονται.

Και η απάντηση σε όλα αυτά από την πλευρά της εξουσίας, είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κάνουν ακόμη και σήμερα πάρτι σκανδάλων, κολυμπώντας μέσα στα κομματικά «θαλασσοδάνεια»,  βαφτίζουν το χαράτσι, ενιαίο φόρο για να δημιουργήσουν  πολιτικές  εντυπώσεις κ.α.

Να το θυμάστε πως αν δεν «κουρευτούν» τα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (και όχι να υπάρξει απλή περίοδος χάριτος) τότε να ξέρετε, ότι έφτασε το οριστικό τέλος για τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος