Loading...
 Start Page
 ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ…ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!»

Σε μία internet-ική συζήτηση πήρε μέρος ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και παραιτηθείς από την τρικομματική κυβέρνηση Νίκος Νικολόπουλος με “οικοδεσπότες” τα μέλη της ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Νεολαίας Ελλάδος, γύρω από το 4ο μνημόνιο που ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων.

Ο εκπρόσωπος στη Βουλή των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος απάντησε επί ένα τρίωρο σε πλήθος ερωτημάτων, ενώ αρκετά υπεβλήθησαν -ζωντανά- και από ακροατές που ζουν εντός και εκτός Ελλάδος και μεταξύ άλλων είπε:

'«Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ και το Γ.Λ.Κ. ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ

ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ 6 ΔΙΣ.”

Το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έχει αθροίσει ένα όγκο νέων επιβαρύνσεων των Ελλήνων φορολογούμενων, όπως εκτιμήθηκε από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Προφανώς, οι υποτακτικοί κυβερνητικοί της «τρόικας» προσβλέπουν στο «κρυφό λίπος». Που εκτιμούν ότι ακόμη υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, ύστερα από πολλά χρόνια ύφεσης και λιτότητας, περιμένοντας ευχάριστες εισπρακτικές εκπλήξεις”.

Και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα χαμένο από χέρι στοίχημα. Γιατί απέχει της αληθείας η εκτίμηση πως η κοινωνία μας διατηρεί ακόμη κάποια αποθέματα πληρωμής υποχρεώσεων στο Δημόσιο και στα Ταμεία. Σήμερα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις βρίσκονται στα έσχατα όρια οικονομικής εξάντλησης, χωρίς ελπίδες άμεσης αύξησης εισοδημάτων, μεγέθυνσης της οικονομίας, πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό. Συνεπώς, το νέο εισπρακτικό «κρεσέντο» έστω και με τις συνθήκες εισπρακτικής τρομοκρατίας που δημιουργούνται από τους υποτελείς της τρόικας των δανειστών, τους Στουρνάρα, Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη θεωρείται κακόγουστο ανέκδοτο».

Ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ  Κινήματος τέλος τόνισε:

«Τα μόνα χρήματα που δαπανούμε είναι για τους δανειστές και τους τραπεζίτες. Το 'τσουνάμι” δεν ήρθε ακόμη.

Εάν μείνουμε απαθείς σε λίγο χρόνο θα βιώσουμε σ’ όλο το μέγεθος την βαρβαρότητα των ξένων δανειστών. Πόσο θα ανεχόμαστε όλους εκείνους που έφτασαν την ανεργία στο 30% και παρά ταύτα συνεχίζουν την ίδια καταστροφική πολιτική;

Η Ελλάδα όλη θα γίνει... Μανωλάδα. Θα μας επιτρέπουν να δουλεύουμε αλλά όταν θα ζητάμε την πληρωμή μας θα μας πυροβολούν!!! Απορεί πραγματικά, ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πως μπορεί να υπάρχουν έσοδα όταν συνεχίστηκε και το Μάρτιο η πιστωτική ασφυξία στην πραγματική  οικονομία.

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες καλούμε πολιτικές δυνάμεις και πολίτες σε μία κοινή προσπάθεια για την ανάκτηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, για να κερδίσουμε ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης. Το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό είναι εργατικό, άξιο και ικανό. 

Είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιo για τη χώρα μας και την αναπτυξιακή της δυναμική».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος