Loading...
 Start Page
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ» ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΙΑ»

Τις διαφωνίες του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εξέφρασε ο Γ.Γ. του «ΧΡΙ.Κ.Ε.» και Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, σήμερα σε αλληλοδιάδοχες  ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας φιμώσουν και να μας αποχρωματίσουν θρησκευτικά με την επίκλυση των ευρωληγούρηδων περί συμμόρφωσης στην Ευρωπαϊκή οδηγία».

Τις θέσεις του «ΧΡΙ.Κ.Ε.» παρουσίασε αναλυτικά ο επικεφαλής του Νίκος Νικολόπουλος, στη τηλεοπτική συζήτηση του KONTRA T.V. με τον δημοσιογράφο Σωτ. Ξενάκη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι  όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο κ. Ν. Νικολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του επειδή:

«Επιτέλους ο Αντ. Σαμαράς άκουσε τη διαμαρτυρία κλήρου και λαού και έλαβε υπ’ όψιν του το «SOS» που έστειλαν απ’ όλη την Ελλάδα χιλιάδες ελληνόψυχοι κληρικοί και εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες, οι οποίοι φυσικά δεν είναι ρατσιστές αλλά είναι πατριώτες και ελευθερόφρονες».

Ο Πρωθυπουργός ανέκρουσε  «πρύμνα», είπε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Παρ’ ότι είχε αρχικά υποχωρήσει και συμφωνήσει κατά την προηγούμενη συνάντηση των 3 ΣΥΜΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ… και μπράβο του.

Οι σύγχρονοι Έλληνες ροβεσπιέροι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι κανένα νομοσχέδιο ολοκληρωτικής νοοτροπίας και κανένας κοσμικός νόμος δεν είναι σε θέση να κλείσει το στόμα κανενός κληρικού ή λαϊκού.

Ο χυδαίος αντικληρικαλισμός προσβάλει τις παραδόσεις και τις πεποιθήσεις του λαού που μένει κοντά στην Εκκλησία.

Οι Έλληνες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πιστεύουμε ότι  η ισονομία είναι ο καλύτερος… αντιρατσιστικός νόμος! Φυσικά είμαστε αντίθετοι και σαφώς καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού, η οποία στρέφεται κατά των ανθρώπινων δικαιωμάτων και προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Μπορεί να συμφωνήσουμε με το προταθέν ν.σ. σε πολλά σημεία και σε αρκετές διατάξεις του.

Ωστόσο, επειδή όλοι τοποθετούνται επί της αρχής, το ίδιο κάνουμε και εμείς, επαναλαμβάνοντας ότι η δια νόμου επιβολή αξιών ουδέποτε υπήρξε πετυχημένη».

Και προσθέτοντας είπε: «Η χώρα μας διαθέτει νόμους που προβλέπουν σχεδόν τα πάντα. Αλλά δεν τηρούνται. Το ότι δεν τηρείται μία διάταξη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να…. δημιουργείται μία νέα.  Γιατί το πιθανότερο είναι να μην τηρούνται και οι δύο τελικά!

Η Δημοκρατία, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα, η ανεκτικότητα και συνάμα η τήρηση των νόμων και των κανόνων δεν μπορούν να επιβληθούν… δια νόμου.

Για τούτο και επιμένουμε πως με ένα ακόμα «αντιρατσιστικό» νόμο, δεν κλείνει ο φαύλος κύκλος της βίας που βρίσκεται σε έξαρση σχεδόν παντού, απεναντίας ανοίγει η κερκόπορτα για να διαβούν το τείχος όσοι επιδιώκουν μέσω της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, τον αφανισμό της ηθικής, εθνικής και θρησκευτικής υπόστασης του Ελληνικού Έθνους.

Τα τελευταία αιματηρά γεγονότα σε χώρες που έχουν ψηφίσει τέτοιους νόμους, πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Στην Ελλάδα ο ρατσισμός βρίσκει πεδίο πρώτον λόγω της απνευμάτιστης, φοβικής και υποταγμένης στα κελεύσματα των δανειστών πολιτικής ηγεσίας, καθώς επίσης και λόγω της οικονομικής κρίσης και της παράνομης μετανάστευσης.

Η παράνομη μετανάστευση, ειδικά στην εποχή της φτώχειας που έφεραν οι μνημονιακές πολιτικές, παράγει ξενοφοβία και ρατσισμό που γεννάει βία.

Το αποτέλεσμα αυτής της βίας είναι, κάτω από διάφορους μανδύες, τον θρησκευτικό(χριστιανοί- μουσουλμάνοι), τον ταξικό (πλούσιοι- φτωχοί) ή τον μανδύα των εθνοτήτων (Αφρικανοί-Ασιάτες, κ.λπ.), να ξεσπάει ένας πόλεμος μέσα στις κοινωνίες, που άλλοτε είναι υπόγειος και άλλοτε υπέργειος.

Ο Γενικός Γραμματέας και επικεφαλής του «ΧΡΙΚΕ» κ. Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε ως εξής:

«Πρέπει να μπει τώρα ένα  τέλος στη κρίση, αυτή είναι η λύση.

Το πολυπολιτισμικό μοντέλο που παρήγαγε το μίξερ της παγκοσμιοποίησης απέτυχε!!!

Το οικονομικό μοντέλο της «Γερμανικής Ευρώπης» και της «Δικτατορίας» των αγορών, έφερε την δυστυχία και την ξενοφοβία. Γεννά τη βία και το ρατσισμό και τώρα απειλεί την ίδια την Δημοκρατία

Έχουμε τη δύναμη να πούμε τέλος και ν’ αλλάξουμε πορεία… παρά τις όποιες δυσκολίες προβάλλονται.

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μαζί με όλους τους Έλληνες πατριώτες από τα Δεξιά μέχρι τα Αριστερά, είμαστε αποφασισμένοι να το παλέψουμε, με κάθε τρόπο και με όποιες θυσίες απαιτηθούν».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος