Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Φασιστική επίθεση φίμωσης από γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει γυναίκα δημοσιογράφος της ΕΤ3»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ με την ιδιότητα του μέλους της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ και γνωστής «αντιρατσίστριας» και εθνό-αποδομήτριας, σε εκπομπή της ΕΤ-3 για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Η κ. Σάλεχ υποδείκνυε στους παρουσιαστές της εκπομπής τις ερωτήσεις που έπρεπε να κάνουν ενώ απαντούσε και σε ερωτήσεις που υπέβαλλε... στον εαυτό της...

Μάλιστα η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη, που συμπαρουσιάζει την εκπομπή, απέστειλε επιστολή – καταγγελία προς την ΕΣΗΕΜΘ την οποία και κατέθεσε με τη διαδικασία της Κοινοβουλευτικής αναφοράς όπως προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Μετά τη κοινοβουλευτική παρέμβαση του, ο Γ.Γ. του «ΧΡΙ.Κ.Ε.» προέβη σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων τονίζει πρωτοφανές επεισόδιο στα δημοσιογραφικά χρονικά, επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος, κατήγγειλε η δημοσιογράφος Δ. Αυγέρη στην Ένωση Συντακτών Θεσσαλονίκης,  ότι στο διάλειμμα η κ. Αλ Σάλεχ ζήτησε να «έρθει κάποιος υπεύθυνος» για να... φρονηματίσει τη δημοσιογράφο!»

Φυσικά το θέμα δεν «έπαιξε» από τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, μπας και στεναχωρηθεί ο «Δημοκράτης» και ψευδό-υπέρμαχος των  δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών Ευάγγελος Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ από το 5% πάει παρακάτω και φθάσει τη ΔΗΜΑΡ! Έτσι με τη σειρά του και το ΠΑΣΟΚ απέκτησε τελικά τη δική του «αντιρατσιστική» φωνή ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, μετά βεβαίως τη κ. Ρεπούση της συγκυβερνώσας ΔΗΜΑΡ που εδώ και χρόνια έχει αναλάβει εργολαβία να διδάσκει στα Ελληνόπουλα νεοταξικά ιδεολογήματα, όπως ότι «η σφαγή στη Σμύρνη ήταν συνωστισμός…», ενώ ολόκληρη η Μικρασιατική καταστροφή στο βιβλίο της περιγράφεται σε μια παράγραφο.

Επειδή ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη και πραγματικοί άνθρωποι του πνεύματος με διαυγείς απόψεις, σε πρόσφατο άρθρο του (Καθημερινή 2/6/2013), ο γνωστός Καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας, κ. Χρήστος Γιανναράς έγραψε:

“Mη ξεχνάμε την τηλεοπτική στρατηγική των Πασόκων στα χρόνια της παντοδυναμίας τους: Nα μιλάνε ακατάσχετα, ώστε ο συνομιλητής τους να μην προλαβαίνει να αρθρώσει ολόκληρη φράση και νόημα – κορυφαίος στο είδος ο Eυάγγ. Bενιζέλος και από κοντά: Pέππας, Πρωτόπαπας, Γείτονας, Bαγγ. Γιαννόπουλος. Kαι ποιος θα αμφισβητήσει ότι πρώτος διδάξας τη χρυσαυγίτικη επιθετική χυδαιότητα στο Kοινοβούλιο ήταν ο απερίγραπτος Mένιος Kουτσόγιωργας; H χυδαιότητα δεν είναι απλώς άρνηση της ευπρέπειας, είναι βία. Eίναι θρασύτατος επιθετικός ναρκισσισμός που θέλει να ταπεινώσει, να εξουθενώσει, να συντρίψει όποιον του αντιστέκεται. Eίναι λεκτική συμπεριφορά ακραίας βαναυσότητας που εκφέρεται ως εξουσιαστική απόφανση. Tη X.A. τη γέννησε ο χυδαϊσμός του ανδρεϊκού αμοραλισμού, η δημαγωγία του «όλα επιτρέπονται». Tη γέννησε ο εκπασοκισμός της N.Δ., ο έσχατος ευτελισμός της, η πολιτική της ανυπαρξία ώς σήμερα. Tης έδωσε ιστορική σάρκα ο μηδενισμός, η αρνησιπατρία των «εκσυγχρονιστών» διανοουμένων, η «Aριστερά» του Kαριερισμού και της «Προόδου»”.

Ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά: «Αναμένουμε λοιπόν την τοποθέτηση του λαλίστατου -περί θεμάτων ελευθερίας της έκφρασης- Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και τη δημόσια καταδίκη της φασίζουσας συμπεριφοράς της κ. Αλ Σάλεχ, όπως και αυτή της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, από την οποία περιέργως δεν ακούστηκε τίποτα έως τώρα».

Η επιστολή –καταγγελία της δημοσιογράφου κας Αυγέρη:

“Κυρία Αλ Σάλεχ, ξεχνάτε ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι γκαρσόνι!


Δεν θ’ αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013, στην οποία ήταν φιλοξενούμενη η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι η τηλεόραση, οι τηλεθεατές, οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής για τις συνθήκες στις οποίες διεξήχθη η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
 
Θα περιοριστώ στο να καταγγείλω την κ. Αλ Σάλεχ για τον εκφοβισμό που επιχείρησε σε βάρος μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η απαίτησή της να «έρθει κάποιος υπεύθυνος για να με βάλει στη θέση μου» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον ρόλο της κ. Αλ Σάλεχ ως υπέρμαχης της δημοκρατίας και του αγώνα κατά του φασισμού.
 
Θα υπενθυμίσω στην κ. Αλ Σάλεχ ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι «γκαρσόνι για να το απειλεί ο εκκεντρικός πελάτης με παράπονα στον υπεύθυνο του καταστήματος!»
 
Ο δημοσιογράφος, και δη της Δημόσιας Τηλεόρασης, δεν εκφοβίζεται, δεν υποκύπτει σε απειλές-πολλώ δε μάλλον ενός εκπροσώπου κόμματος- και σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής τους. Κανένα προσωπικό στυλ ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό άλλοθι για όλα τα παραπάνω.”

Θεοδώρα Αυγέρη

Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3

* Η επιστολή μου αυτή αποτελεί και την καταγγελία μου προς την ΕΣΗΕΜΘ

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος