Loading...
 Start Page
Δελτίο τύπου για την ΑΕΚ

Και είκοσι και τριάντα και πενήντα εκατομμύρια και όσα χρήματα χρειάζονται, μακάρι να μπορούν να διατεθούν όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για κάθε Ελληνική ομάδα που έχει ανάγκη υποδομών. Ωστόσο σε αυτήν την εποχή της μεγάλης οικονομικής αφαίμαξης του λαού, όπου μισθοί, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα υπόκεινται σε διαρκή «έκπτωση» και όπου εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες ζούνε με μισθούς τις απόλυτης φτώχειας είναι υποχρέωση όλων μας και δικαίωμα του κάθε πολίτη να μάθει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης του συγκεκριμένου επιχειρηματικού σχεδίου (γήπεδο ΑΕΚ) καθώς και αν θα μπορούσε αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις να εγκριθούν από την περιφέρεια Αττική ή άλλες περιφέρεις για αντίστοιχα έργα…..

Με αφορμή υβριστικά συνθήματα που έκαναν την εμφάνιση τους έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Kόμματος Ελλάδος και στους τοίχους των παρακείμενων κτιρίων, μετά από ερώτηση του ΧΡΙ.Κ.Ε. στη Βουλή, για την χρηματοδότηση των 20 εκατομμυρίων ευρώ από την περιφέρεια Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Μετά από δεκαετίες διασπάθισης του δημοσίου χρήματος μέσω ειδικών λογαριασμών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και άλλων κονδυλίων (ΕΣΠΑ, ΟΠΑΠ κ.α), είναι απολύτως λογικό οι φτωχοποιημένοι και βαρύτατα φορολογούμενοι πολίτες να αποζητούν μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους στην Βουλή έλεγχο μέχρι και της τελευταίας δεκάρας των χρημάτων που καταβάλουν στα δημόσια ταμεία.

Και είναι δύο φορές λογικό να είναι κάποιος προσεκτικός και καχύποπτος, όταν ο πολιτικός που μοιράζει το δημόσιο χρήμα έχει παρελθόν «βαρύ» στο αντικείμενο αυτό, τόσο ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού όσο και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, όπως συμβαίνει με τον εκλεκτό του Πασοκ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό.

Ας μην αναρωτιόμαστε πάντως  πως έφτασε η χώρα ως εδώ. Οι αθλητικοί σύλλογοι και τα μέλη τους  θέλουν γήπεδα για τις ομάδες τους και μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα αυτή γι όλους. Στηρίζω τον αγώνα κάθε ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου για να αποκτήσει βασικές υποδομές και να προσφέρει στην κοινωνία και την νεολαία.

Η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης θα πρέπει να «τιμωρηθούν» παραδειγματικά οι υπαίτιοι της καταστροφής του ιστορικού της γηπέδου πριν από μία περίπου δεκαετία.

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά, είμαστε στο πλευρό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόσο για να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα «εγκλήματα» που συντελέστηκαν εις βάρος της, όσο και για να την βοηθήσουμε στα οράματα του μέλλοντος της .

Η ΑΕΚ εξάλλου αποτελεί πάνω από όλα σημείο αναφοράς για εκατομμύρια Ελλήνων των αλησμόνητων πατρίδων μας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους τάζει και τους εμπαίζει.

Είναι ξεκάθαρο: θέλουμε έργα, θέλουμε υποδομές αλλά με διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα που με αίμα και ιδρώτα προσφέρει ο Έλληνας πολίτης».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος