Loading...
 Start Page
Δελτίο τύπου ληξιαρχείο-χαράτσι ΑΡΙΑΔΝΗ

Η απερίσκεπτη αφαίμαξη των πολιτών συνεχίζεται, χωρίς ίχνος ευαισθησίας από πλευράς της Συγκυβέρνησης, που βρίσκει «χίλιους» τρόπους, για να επιβαρύνει ακόμα πιο πολύ τους ήδη πληγέντες από τα ανάλγητα μέτρα πολίτες!

Σε απάντηση του Υπουργού Εργασίας σε ερώτηση του τ. Υφυπουργού Εργασίας  και Συντονιστή του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος  Νίκου Νικολόπουλου , σχετικά με το σχέδιο <<Αριάδνη>> τονίζεται το αυτονόητο ότι δηλαδή  τα φαινόμενα παραβατικότητας  πρέπει να εξαλειφτούν οριστικά!

Ασφαλώς και το Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα συμφωνεί αλλά διερωτάται  γιατί  δεν γίνεται έλεγχος μέσω των Ληξιαρχείων των Δήμων;

 Επιτέλους δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος πρέπει όλοι να γίνουμε σαφείς, στους κυβερνητικούς  που αποδώσουν την κατάντια του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, μόνον στους ελάχιστους και καταδικαστέους μικροαπατεώνες  που έφαγαν τη σύνταξη του πεθαμένου παππού, αποσιωπώντας τις πολιτικές χρηματοοικονομικής διαχείρισης, τις θαλασσοεισφορές που ουδέποτε εισπράχτηκαν, το δολοφονικό PSI και το εγκληματικό παιχνίδι του Χρηματιστηρίου με τις φούσκες μετοχές την εποχή του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη!!!

Με το σχέδιο «Αριάδνη» καλούνται από την τρικομματική Κυβέρνηση οι πολίτες,  που υφίστανται διαρκώς περικοπές και μειώσεις στα εισοδήματά τους, να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη, ενώ θα μπορούσαν να εξευρεθούν απλούστερες λύσεις που δεν θα πρόσθεταν σε αυτούς επιπλέον οικονομικά βάρη και συνέχισε.

Πόσο απλά είναι τα πράγματα;

Μόλις επέλθει ο  θάνατος, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνεται είναι να δηλωθεί  αμέσως στο ληξιαρχείο. Χωρίς αυτή τη δήλωση που συνοδεύεται από έκδοση ληξιαρχικής πράξης θανάτου, ΔΕΝ πρέπει να εκδίδεται άδεια ταφής και επομένως … θα μένει άταφος ο αποβιώσας.

Μια απλή εγκύκλιος λοιπόν έφθανε για να υποχρεώνει τον αρμόδιο ληξίαρχο...  να στείλει ένα απλό mail ή ένα Φαξ στο εκάστοτε ασφαλιστικό ταμείο με τα στοιχεία του θανόντα συμπεριλαμβανομένου και του ΑΜΚΑ του, κάθε μεσημέρι, γνωστοποιώντας έτσι αυτόματα τα στοιχεία του αποβιώσαντος , διασφαλίζοντας και την άμεση διακοπή της συνταξιοδότησης.

Αυτό είναι το μοναδικό που θα αρκούσε  να κάνουν και δεν έκαναν οι Υπουργοί και αντί να εφαρμοστεί στην πράξη, αυτή η απλούστατη διαδικασία, οι σούπερ εγκέφαλοι καταφεύγουν στο μεγαλεπήβολο «σχέδιο Αριάδνη». Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι  προβλέπεται ειδική ψηφιακή υπηρεσία <<Εθνικό Ληξιαρχείο>> ύψους 42.907.342.00 ευρώ.

Αυτό θα  ελέγχει και τις συντάξεις από ΚΕΠΑ-ΑΜΕΑ με συμβολαιογραφική πράξη και η  παροχή αντιγράφων Ληξιαρχικών πράξεων στους πολίτες , θα γίνεται στην Αρχή μέσω της Εθνικής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης  <<ΕΡΜΗΣ>> !

 Ας δημευθούν λοιπόν πρώτα οι περιουσίες όλων εκείνων που ολιγώρησαν ή δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους… υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων που καταληστεύθηκαν εξ αιτίας αυτής της ύποπτης ολιγωρίας ή ανεπάρκειας .

Ας γίνει το ίδιο με τις προσωπικές περιουσίες των γνωστών  οφειλετών...

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος