Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Ο Α. Σαμαράς πέτυχε να διατηρήσει την πρωθυπουργική καρέκλα του, παραδίδοντας στον Βενιζέλο το ίδιο το Κράτος».

Ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας από το Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και στην δημοσιογράφο Βίκη Μιχελή  προέβλεψε ότι η σύγκρουση ΔΝΤ και Ευρώπης, όπως όλα δείχνουν, θα εξελιχθεί στη βάση του Ελληνικού προγράμματος σταθερότητας και προέβλεψε ότι το πιθανότερο είναι το ΔΝΤ μετά τις Γερμανικές εκλογές της Μέρκελ να αποχωρήσει από την Τρόικα.

Η Ελλάδα τότε ποιο δρόμο θα ακολουθήσει; Το ΔΝΤ στην έξοδο προς τον «ελεύθερο» κόσμο ή θα παραμείνει, υπό τις εντολές της Κομισιόν, ένα κρατίδιο του νότου στην ευρύτερη ομοσπονδία της Γερμανικής Ευρώπης;

«ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ» ΥΠΕΣΤΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

«Ο Σαμαράς θα έπρεπε ήδη να έχει στείλει σπίτι τους εκείνους που συνέλαβαν την μεγαλοφυή ιδέα και «κατέστρωσαν το σχέδιο» τώρα «μαύρο» στην ΕΡΤ και τον οδήγησαν να «ποντάρει» όλο του το πολιτικό κεφάλαιο σε μία «πολιτική ζαριά», είπε ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) Νίκος Νικολόπουλος,  μιλώντας στο STAR  Λαμίας και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαθύρη, ενώ εκτίμησε ότι:

«Ουσιαστικά ο κυβερνητικός σχηματισμός έχει υποστεί «συντριπτικό κάταγμα» στη συνοχή του από τη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου», που είχε πρώτη εφαρμογή  στην ΕΡΤ και που θα έχει συνέχεια σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι να επιτευχθούν οι μνημονιακοί στόχοι για δαπάνες, απολύσεις και κινητικότητα.

Ειδικά αυτή η πρόσφατη τακτική του «ξαφνικού θανάτου»,  έγινε ασύμμετρη απειλή για όλη την κοινωνία έχοντας πάντα την ίδια βάση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου , που θα μπορεί να βάζει λουκέτο σε νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, εργοστάσια πολεμικού υλικού, φορείς βασικών κοινωνικών λειτουργιών του κράτους.

Ο Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας μάλιστα στην δημοσιογράφο, υπογράμμισε ότι:

«Οι αποφάσεις αυτές στην ουσία δεν στηρίζονται σε κάποιο «εθνικό σχέδιο» ανασυγκρότησης ή επανίδρυσης  του Ελληνικού κράτους, προκειμένου αυτό να κοστίζει λιγότερο και να λειτουργεί καλύτερα.

Πρόκειται για αποφάσεις  «κομπογιαννίτικης» λογικής,  «πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι». Δεν…….. «υπακούει» στις ανάγκες της χώρας και του λαού ή ακόμα και των δύσκολων περιστάσεων,  αλλά στις λογιστικές υποχρεώσεις που έχουν οι Έλληνες απέναντι στους δανειστές. Αναφέρεται και λογοδοτεί στο παράλογο και απολύτως ατυχές πλέγμα των Μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων πακέτων  εφαρμοστικών νόμων που αποτελούν  το τελικό στάδιο της λεηλασίας του εθνικού κράτους των Ελλήνων, στα εμπράγματα δικαιώματα που έχει από τη συγκρότηση του με πράξεις, που έχουν λογική πολεμικής εμπλοκής της χώρας δημιουργώντας ένα απολύτως πραγματικό «σοκ», αντίστοιχο με τις «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» σε θερμά μέτωπα πολέμου».

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΙΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ

Επίσης μιλώντας στο δημοσιογράφο Άκη Ρούσο στο ΣΚΑΙ  Πιερίας είπε: «Η τελευταία συμφωνία Σαμαρά –Βενιζέλου δεν υπηρετεί κάποιο όραμα για την Ελλάδα.

Όλοι πια κατάλαβαν ότι  : «Ο Α. Σαμαράς πέτυχε να διατηρήσει την πρωθυπουργική καρέκλα του, παραδίδοντας στον Βενιζέλο το ίδιο το Κράτος. Μετέτρεψε την παράταξη και τους πολίτες που την τίμησαν σε.... «εξαπτέρυγο» του ΠΑΣΟΚ και της πιο καταστροφικής πολιτικής, ενώ είχε δεσμευθεί ότι «ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ». Η απόφαση του να εγκαταλείψει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, σε συνδυασμό με τις εμμονές, τις ανεπάρκειες και τα φοβικά σύνδρομα του περιβάλλοντος του, οδηγούν σε ακόμα πιο βαθιά ύφεση για την οποία θα απαιτηθούν νέες θυσίες από τον λαό που τον καλεί να συνεχίσει με σκυμμένο το κεφάλι προς ικρίωμα που της ετοίμασαν».

Ο Ν. Νικολόπουλος σε αυστηρό τόνο απήντησε αλληγορικά για την αρχή του τέλους των ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Σε αυτή την πορεία που χάραξε ο Α. Σαμαράς θα πρέπει να χορέψει ένα «πύρινο ταγκό», σφιχταγκαλιασμένος με τον Ε. Βενιζέλο. Ένα «ταγκό» που πάντως δεν έχει πολλές στροφές ακόμη. Η αντίστροφη μέτρηση και η αρχή του τέλους μας αποκαλύφτηκε…».

Τέλος αναφερόμενος στις μνημονιακές υποχρεώσεις  είπε: «Τα μνημόνια τα έκαναν λογιστές και όχι  οικονομολόγοι, ούτε πολιτικοί.

Οι λογιστές του ΔΝΤ ή της Κομισιόν όμως  είχαν μόνον έναν στόχο:

Να συγκεντρώσουν, όπως και όπως απ’ όπου να ‘ναι, όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά από τους Έλληνες, ιδιώτες ή Δημόσιο, για την αποπληρωμή των δανείων».

Τέλος από το ΣΚΑΙ Πιερίας είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ότι: «Δεν πρέπει όμως κανείς να ξεχνά ότι όσα τόνισα από παραιτήσεως μου έως και σήμερα, δυστυχώς τα ομολογούν σήμερα και οι ίδιοι, ότι δηλαδή:

1ον  Η ύφεση έχει ξεπεράσει κάθε πρόγνωση και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

2ον  Αυτός ο «φαύλος κύκλος» μπορεί να σπάσει, αρκεί  να αντιδράσει η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τώρα έχουμε πια στα χέρια μας και τις πρόσφατες επίσημες, δικές του,  ομολογίες αποτυχίας του προγράμματος (ΔΝΤ, Γιούνγκερ κ.α.).

Πιστεύουμε στο ΧΡΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα πως μέχρι το τέλος του 2015 στην Ελλάδα οι αναταράξεις, οι ανατροπές και η ρευστότητα θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Όπως και οι εκλογές,  σε κάθε περίπτωση προβλέπουμε διαδοχικές αναμετρήσεις.

Η ευθύνη έχει ήδη περάσει στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ο εκβιασμός των αποδειχθέντων ως ασχέτων δεν μπορεί να συνεχίζεται με τη λάθος πολιτική και τις ολέθριες συνέπειές της σε βάρος του ελληνικού λαού. Αυτή η εθελόδουλη  στάση στο ανθρωπιστικό έγκλημα κατά των Ελλήνων πρέπει να «τιμωρηθεί»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος