Loading...
 Start Page
Το ΧΡΙ.Κ.Ε. κατέθεσε ερώτηση στον Πρωθυπουργό Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ‘’ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ «ΖΑΡΙΑ» Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… Έστησε, μεθόδευσε και κλιμάκωσε την κρίση στην ΕΡΤ.

Στα μικρόφωνα της ΕΡΑ Πάτρας μίλησε ο Γεν. Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος καλεσμένος του δημοσιογράφου και Διευθυντή του Κρατικού Ραδιοφωνικού σταθμού κ. Α. Αδαμόπουλου.

Ο διαφωνήσας με την μνημονιακή πολιτική και  παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας κ. Ν. Νικολόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε πως:

«Ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Η δολοφονία της ΕΡΤ και η εκτέλεση των 2656 εργαζομένων ακόμα και αυτή η δημοκρατική εκτροπή και ανωμαλία ήταν όλα προσχεδιασμένα.

Μετά το φιάσκο της ΔΕΠΑ βγήκε από τα συρτάρια του Μαξίμου το σχέδιο ‘’ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ’’ και έτσι τοποθετήθηκε η ‘’βόμβα’’ στην ΕΡΤ».

Ο Ν. Νικολόπουλος στην συνέχεια τόνισε : «Ο Α. Σαμαράς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα της Ελλάδος υπερβαίνει ‘’το πρόβλημα της ΕΡΤ’’ Το Βατερλό του Σ. Κεδίκογλου με τους Ρώσους υποψηφίους αγοραστές της ΔΕΠΑ, ήρθε να ακολουθήσει το «διάγγελμα» του για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Επίσης έχουν δυστυχώς προηγηθεί, με ευθύνη της τρικομματικής, τα εξής: Αποτυχία εσόδων, αποκρατικοποιήσεων- ακόμα και για τον ΟΠΑΠ υπάρχουν ζητήματα!!!- αμηχανία, φόβος, που οφείλονται στην έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για το εξελισσόμενο ‘’παιχνίδι ανακατανομής της γεωπολιτικής ισχύος’’. Τρανό παράδειγμα το ναυάγιο ΔΕΠΑ, ενώ εξίσου σημαντικά είναι εκείνα της Έκθεσης του ΔΝΤ και της Morgan Stanley, της ΔΕΣΦΑ κ.α. 

Τέλος, συγκλονιστική είναι η σκληρή κοινωνική πραγματικότητα με την εντεινόμενη ανεργίας, την ύφεση και την φτωχοποίηση, που απειλεί την κοινωνική συνοχή και που δεν μπορεί να αλλάξει κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Οι πολίτες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παίξει στα ζαριά το μέλλον τους.

Η πολιτική «ζαριά» Σαμαρά μέσω της ΕΡΤ φοβίζει πολύ κόσμο. Εάν ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να διαχειρισθεί τις δικές του αστοχίες ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!

Η εξαπάτηση περί του «success story» έφερε το «freak show»  με το περίφημο «ΥΠΟΤΑΓΗ ή ΚΑΛΠΕΣ»!!!

Αν την επέλεξε επειδή βρέθηκε σε αδιέξοδο εκπλήρωσης υποχρεώσεων απέναντι στην Τρόικα , φέρει ακεραία την ευθύνη.

Αν την επέλεξε για να αλλάξει την ατζέντα από τον απόηχο της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ, τότε εμμέσως παραδέχεται, το αδιέξοδο που φέρνει νέα σκληρά μέτρα το φθινόπωρο και οδηγεί την χώρα σε νέο «τούνελ» πιο σκοτεινό και πιο μακρύ…

Η κυβέρνηση Σαμαρά οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να αφήσει τις αυταρχικές λογικές που αγγίζουν τα όρια της κοινωνικής αναλγησίας και πρόκλησης.

Δεν μπορεί να παίζονται παιχνίδια με φόντο την πολιτική αβεβαιότητα, γιατί ακόμα και η υπόνοια της πολιτικής αβεβαιότητας, επιφυλάσσει κινδύνους οικονομικής αβεβαιότητας  με δυσμενείς συνέπειες για την οικονομία, την κοινωνία και τη χώρα.

Ο Γ.Γ του ΧΡΙ.Κ.Ε. τέλος τόνισε:

«Οι πολίτες φυσικά θέλουν αλλαγή, δεν συγχωρούν όμως επιπόλαιες, πραξικοπηματικές  και αυτόματες αποφάσεις που καταργούν δομές, συνυφασμένες με την ιδία την Ελλάδα, με την ίδια την κοινωνική ζωή.

Το «ντόμινο» τέτοιου είδους αποφάσεων τρομάζει την κοινωνία.

Το «μαύρο» τη οθόνης φοβίζει το λαό κατ’ αρχήν αλλά ταυτόχρονα χαλυβδώνει τη διάθεση του για αντίσταση, στο νέο μνημονιακό καθεστώς, που καταβαραθρώνει το βιοτικό επίπεδο εκατομμυρίων Ελλήνων και καταστρέφει εκατομμύρια ζωές.

Το «μαύρο» στην ΕΡΤ συμβολίζει δυστυχώς το μέλλον που επιφυλάσσει η πολιτική των μνημονίων για την Πατρίδα, για τους Έλληνες και τη Δημοκρατία μας, εάν παραμείνουμε στο καθεστώς της ξένης κατοχής των ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. Το «μαύρο» στην ΕΡΤ όπως και η επαναλειτουργία της υπό τις συνθήκες που θα γίνει αυτή κρίνονται και θα κριθούν εντέλει από το λαό».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος