Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Η Θρησκεία μας απειλείται από την αδιαφορία της Κυβέρνησης»

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος “ΧΡΙ.Κ.Ε” Νίκος Νικολόπουλος, έχει υποβάλλει από την 9η Σεπτεμβρίου 2010 μέχρι και την 20η Απριλίου 2013 συνολικά 5 ερωτήσεις με θέμα την απειλή που δέχεται η Ορθοδοξία και η Εκκλησία μας από τις ενέργειες, στις οποίες προβαίνει μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. έχει πολλάκις αναφερθεί στο ανθελληνικό και φιλοτουρκικό παραλήρημα του «ψευδομουφτή» της Δυτικής Θράκης. Έχει τονίσει με ιδιαίτερη θέρμη και έχει καταγγέλλει τις αξιώσεις, που εγείρει η μουσουλμανική μειονότητα τόσο στο Νομό της Ξάνθης, όσο και στο Νομό της Κομοτηνής. Έχει ζητήσει την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών για ενέργειες και συναθροίσεις μουσουλμάνων της Θράκης μας που, είτε είναι ενδεδυμένοι με μπλούζες που φέρουν την – κατά αυτούς - σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Ανεξάρτητης Λαϊκής Θράκης», είτε κυματίζουν τέτοιες σημαίες σε διάφορες εκδηλώσεις τους.

Πέρα όμως απ’ αυτό, μία σειρά απ’ άλλες ανθελληνικές ενέργειες έχουν λάβει χώρα σ’ αυτό το πολύπαθο τμήμα της χώρας μας. Συγκεκριμένα, περί τα τέλη του 2010 διοργανώθηκε ημερίδα στη Νομαρχία Ροδόπης με βασικό ζητούμενο τη δημιουργία Νέας Ακαδημίας στη Θράκη, όπου η Τουρκική και η Ελληνική γλώσσα θα είναι ισόκυρες!

Πρόκειται για μια ακόμα ενέργεια του πολύ καλά οργανωμένου Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής στην προσπάθειά του να διεισδύσει σθεναρά και αποτελεσματικά στο μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης μας. Η προσπάθεια δημιουργίας θετικής εντύπωσης με το άκουσμα της Τουρκικής γλώσσας συνεχίζεται και σήμερα, ακόμα και μέσα από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με την προβολή σήριαλ στην τουρκική γλώσσα που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Πέραν των άλλων, πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας με τη συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων επιχειρείται από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη η γκετοποίηση της καρδιάς της Αθήνας!

Το μουσουλμανικό στοιχείο που έχει συσσωρευτεί εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και τρομοκρατικών ενεργειών, αφού αποτελεί για τη χώρα μας μία σημαντική ασύμμετρη απειλή!!!

Ακόμη, η μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία της πατρίδας μας σε θρησκειολογικό μάθημα, αποτελεί καταφανή απόπειρα της κυβέρνησης εις βάρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τελικά, εις βάρος της ελληνικής παράδοσης! Σε μία εποχή που τόσο βάναυσα κακοποιείται η ελληνική κοινωνία με τα συνεχόμενα «χαράτσια» και όπου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία βάζει τις πλάτες της για να στηρίξει τον Έλληνα άνεργο, φτωχό, ασθενή και άστεγο- άπορο, είναι τουλάχιστον ντροπή να απαξιώνουμε το θεμέλιο λίθο της Ορθοδοξίας μας, τη Θεολογική μας Σκέψη, τα πιστεύω μας και τις ηθικές μας αρχές.

Μέχρι σήμερα καμία επίσημη και ταυτόχρονα δυναμική αντίδραση δεν έχουμε από τα αρμόδια Υπουργεία για τα παραπάνω θέματα Υπουργεία.

Ούτε το Υπουργείο Εξωτερικών έχει λάβει θέση, ούτε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ούτε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι, η υποταγμένη Κυβέρνηση έχει παραδώσει την Θράκη μας σε φωνές αλλοιτρωτικές!!

Εμείς, ως γνήσιοι Έλληνες Χριστιανοί και Δημοκράτες, δεν θα αφήσουμε ως ΧΡΙ.Κ.Ε να «αλωνίζουν» οι Τούρκοι επί Ελληνικού εδάφους και οι Έλληνες πολιτικοί να κρύβονται!!!

Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος έχει ήδη μέχρι σήμερα αναλάβει μία σειρά από πρωτοβουλίες για τη στήριξη των Ελλήνων Χριστιανών συμπατριωτών μας και το αμέσως επόμενο διάστημα, η ελληνική κοινωνία θα δει να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης μία σειρά ενεργειών του γ.γ του ΧΡΙ.Κ.Ε που θα ανακουφίσουν και θα δώσουν τόνο εθνικό στους Έλληνες αγωνιζόμενους πατριώτες. Δυστυχώς η υπάρχουσα πολιτική elite είναι «ευνουχισμένη» και αφοπλισμένη οικεία βουλήση….

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να «σημάνουν οι καμπάνες» της Ελληνικής αφύπνισης!!!!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος