Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ προς σχολικούς φύλακες: “ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ”

Μας ζητούν να σας πουλήσουμε και να σας πετάξουμε από το καράβι, δήθεν για να σωθούμε εμείς αλλά το κάνουν γιατί θέλουν αυτοί να συνεχίσουν να κάνουν χρυσές δουλειές μοιράζοντας τα ιμάτια της δόλιας μας πατρίδας.

«Εμείς δεν θα το κάνουμε» είπε στη συνάντηση που είχε στη Βουλή και εν συνεχεία στους αποκλεισμένους δρόμους έξω από τη Βουλή ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος με τους προς απόλυση σχολικούς φύλακες, ενώ απευθυνόμενος στον Πρόεδρο των σχολικών φυλάκων του Δήμου Αθηναίων κ. Χάρη Μπάστα τόνισε ότι:

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά των σχολικών φυλάκων τα 14 αυτά χρόνια που φυλάτε τα παιδιά μας και τα σχολικά κτήρια.

Τα αποτελέσματα της προσφοράς σας στο κοινωνικό σύνολο είναι ορατά και μετρήσιμα. Τα σχολεία είναι «εν τάξει» και τα παιδιά μας «εν ασφαλεία», χάρις σε εσάς που είσθε ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ.

Η απόφαση των «δήμιων εκτελεστών των εντολών της τροϊκανής χούντας», να δολοφονήσουν 2250 οικογενειάρχες εργαζομένους οδηγώντας και τις οικογένειες τους στο εκτελεστικό απόσπασμα, δεν έχει ηθική ούτε λογική υπόσταση.

Δεν υπακούει σε κανένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης του κράτους, αφού άλλωστε ποτέ  δεν προϋπήρξε καμία μα καμία τεκμηριωμένη σχετική μελέτη.

Η κυβέρνηση ικανοποιεί για άλλη μία φορά κάθε επιθυμία των τροϊκανών, αδιαφορώντας εάν με τούτα και με τ’ άλλα «έκανε την χώρα ρημάδια». Όλοι κατανοούν πια ότι μετά τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς, θα ακολουθήσουν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ότι μετά τους εργαζομένους της ΕΡΤ και τους εκπαιδευτικούς, θα ακολουθήσουν και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί. Ότι μετά την παραλλαγή και ενοποίηση των χαρατσιών, θα ακολουθήσουν και άλλοι φόροι πάνω στη περιουσία. Ότι μετά τα μεγάλα τζίπ και τις πισίνες, θα ακολουθήσουν και τα τρίκυκλα και οι γούρνες στα μαντριά των κτηνοτρόφων μας.

Ο λαός μας έχει καταλάβει πλέον ότι με αυτόν τον τρόπο και με τέτοιου είδους μέτρα δεν σώζεται κανένας.

Στην ταπεινή πατρίδα μας, όπου κατά τον ποιητή «έχει ευωδία και χάρη/ το ταπεινότερο δενδρί/ το πιο φτωχό χορτάρι», τροικανοί και συνδράστες τους μήνες τώρα στοχοποιούν τους δημοσίους υπαλλήλους ως αιτία των εθνικών μας δεινών. Μιλιά όμως για φοροφυγάδες, μαυραγορίτες, τοκογλύφους, λαθρεμπόρους και επίλοιπα άνθη του κακού.

Αυτοί λοιπόν θα εξακολουθήσουν ανενόχλητοι να κάνουν (ακόμη πιο) χρυσές δουλειές, ενώ το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όπως το στρεβλώνει το σύστημα, φαντάζονται θα ικανοποιείται με την εκπαραθύρωση 150.000 εργαζομένων από το Δημόσιο.

Ε! Λοιπόν θα σας πω κάτι του Στέλιου Παπαθεμελή είπε κλείνοντας ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος:

«Κάποιοι κληρονόμησαν τεχνογνωσία από Νταχάου και Άουσβιτς, στους Έλληνες μένει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τεχνογνωσία από το Ρούπελ, τη Μάχη της Κρήτης και την Εθνική Αντίσταση».

Για το ίδιο θέμα σήμερα υπήρξε τοποθέτηση του κ. Νίκου Νικολόπουλου στην επιτροπή Οικονομικών στην Αίθουσα της Γερουσίας, ενώ κατέθεσε εκ μέρους του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και σχετική ερώτηση.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος