Loading...
 Start Page
Νέα εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου «ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» κάθε Κυριακή βράδυ

Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος σας αποστέλλουμε δελτίο τύπου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την νέα εκπομπή που ξεκινά ο ΓΓ του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος, στο KONTRA CHANNEL κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και με τίτλο «ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» .

Όπως λέει στο μήνυμα του και ο Βουλευτής: «στην εκπομπή ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ θα είστε όλοι εσείς συμπαραγωγοί, όσοι δεν αποδέχεστε πως η μοίρα της πατρίδας και του λαού μας, είναι η διεθνής διαπόμπευση, ο διεθνής διασυρμός και η εθνική εκποίηση. Στην εκπομπή ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ δεν καλούμε ούτε τον Σαμαρά ούτε τον Βενιζέλο. Δεν θέλουν με τίποτα να θυμηθούν όσα και ότι έλεγαν. Γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει!!!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Από την Κυριακή (14/7) στις 9 μμ ξεκινά η παρουσίαση της νέας τηλεοπτικής εκπομπής στο Kontra channel , μια καθαρά αντιμνημονιακή και ανατρεπτική ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» με βασικό συντελεστή τον παραιτηθέντα από την τρικομματική κυβέρνηση, κ. Γενικό Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Δίνοντας το στίγμα της εκπομπής «ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ο μαχητικός και ανεξάρτητος βουλευτής είπε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια από τη νέα εκπομπή για να περιγράψουμε όσα βλέπουμε με τα μάτια μας και νιώθουμε στο πετσί μας καθημερινά. Δεν χρειάζονται οι κάμερες του KONTRA για να μεταφέρουμε τις εικόνες εξαθλίωσης του λαού μας από τις αδίστακτες αγέλες των παρακεντέδων της εξουσίας, των θεληματατζήδων της ξένης δικτατορίας των «δανείων δυνάμεων» που έχουν εγκατασταθεί στα υπουργεία»’.

Εμείς θα «φωτίσουμε» όσα δεν θέλουν να δούμε οι συστημικοί και οι διαπλεκόμενοι.

Μέσα από μια πατριωτική συμπόρευση, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ με ένα δικό μας εθνικό σχέδιο, μπορεί η Ελλάδα να βγει από την έρημο. Και αυτό περνάει μέσα από την επεξήγηση, την κατανόηση και τη συνειδητοποίηση. Χάριν αυτού του ιερού σκοπού αποφάσισε να αλλάξει τους ρόλους ο Νίκος Νικολόπουλος και από ερωτώμενος να γίνει αυτός η γέφυρα της δημόσιας έκφρασης των πολιτών της άλλης Ελλάδας. Με πρωταγωνιστές και συντελεστές όσους ασπάζονται τις προτεραιότητες της Πατρίδας αλλά και όσους δεν αποδέχονται πως η μοίρα του λαού μας είναι η διεθνής διαπόμπευση, ο διεθνής διασυρμός και η εθνική εκποίηση.

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τώρα μια γενναία εθνική αντεπίθεση. Τέλειωσαν τα ψέματα για όλες τις πολιτικές μνημονιακές δυνάμεις, τέλειωσαν και για εκείνα τα κόμματα που ως εντολοδόχοι, όχι του λαού, αλλά της Τρόικα καλούνται να υλοποιήσουν το νέο «μίνι μνημόνιο» που πέρασε στη Βουλή.

Τέλειωσαν όμως και οι δικαιολογίες για όσους εκ των πολιτών ενώ υποφέρουν από τα παλιά αλλά και τα νέα σφαγιαστικά μέτρα που υιοθετούν οι Σαμαράς – Βενιζέλος , υπάρχουν ακόμα εκείνοι οι πολίτες που καθώς μας πληροφορούν οι δημοσκοπήσεις επενδύουν προσδοκίες στο έλεος των δημίων. Τώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα ηθικής και υλικής ανάκαμψης, τώρα πρέπει να συστρατευθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις από όλα τα μετερίζια για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού της χώρας και ένα τέτοιο μετερίζι θα προσπαθήσει να γίνει και η νέα τηλεοπτική εκπομπή».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος