Loading...
 Start Page
Συνάντηση Ν. Νικολόπουλου με αντιπροσωπεία Δημοτικών αστυνομικών

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ

Ο Γενικός  Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος είχε συνεργασία με αντιπροσωπεία εργαζομένων στην Δημοτική Αστυνομία, όπου άκουσε με προσοχή τις θέσεις και την στέρεη επιχειρηματολογία τους και ακολούθως  τους μετέφερε τις απόψεις και τις δεσμεύσεις του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Μετά την συνάντηση ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Όλοι κατανοούν πια ότι μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους σχολικούς φύλακες, θα ακολουθήσουν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων στους ΟΤΑ.

 Ότι μετά τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους εκπαιδευτικούς, θα ακολουθήσουν και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί.

Ότι μετά την παραλλαγή και ενοποίηση των χαρατσιών, θα ακολουθήσουν και άλλοι φόροι πάνω στην περιουσία.

Ότι μετά τα μεγάλα τζιπ και τις πισίνες, θα ακολουθήσουν και τα… τρίκυκλα και οι γούρνες στα μαντριά των κτηνοτρόφων μας.

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. είναι πεπεισμένο πως ο λαός μας έχει καταλάβει πλέον ότι με αυτό τον τρόπο και με τέτοιου είδους μέτρα δεν σώζεται κανένας.

Ότι διαλύεται μία ολόκληρη χώρα, προκειμένου να παραδοθεί ξέπνοος στις ορέξεις των νέων αποικιοκρατών του εξωτερικού και των ντόπιων συνεργατών τους, που έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν τα φιλέτα. «Εσύ τις μεταφορές, εγώ τα νερά, ο άλλος την ενέργεια και ο παραπέρα τα σκουπίδια…».

Και συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος:  μεταφέροντας την ερώτηση που έκανε στον Στουρνάρα: «Πόσο θα μειωθεί το χρέος της χώρας λόγω της κινητικότητας  των δημοτικών αστυνομικών;

Και πόσο περισσότερο θα μειωθεί, αν με μία υπογραφή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τους ΥΕΘΑ και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καταργηθεί αύριο η… Πυροσβεστική Υπηρεσία ή ο Ελληνικός Στρατός;

Παραδείγματα φέρνω.

Για να πληροφορηθώ, βάσει των υπολογισμών που φαντάζομαι ότι υπάρχουν, τι μερίδιο του χρέους που «κουβαλάει» ο στρατιωτικός, ο πυροσβέστης, ο αστυνομικός, ο δάσκαλος, ο εφοριακός, ο δασικός υπάλληλος…

Μήπως η κάθε ειδικότητα έχουν έναν διαφορετικό «συντελεστή βαρύτητας επί του χρέους»;

Ας τον μάθουμε…

Διαφορετικά, τι ωφελεί η προσθήκη και άλλων ανέργων σε αυτή την χώρα;

Δεν το καταλαβαίνω…

Περιμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις…

Εμείς όμως Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες που εκπροσωπώ λέμε:

Αρκετά ανέχτηκε ο λαός μας τους «κυνηγούς κεφαλών». Πολύ σύντομα οι κυνηγοί θα γίνουν κυνηγημένοι.

Γιατί καμία χώρα δεν βγαίνει από το οικονομικό αδιέξοδο καταστρέφοντας ολόκληρες γενιές.

Και κανένας λαός δεν μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες συμμετέχοντας στο ολοκαύτωμά του.

Γιατί είναι πανεύκολο ο λαός να αλλάξει κόμμα και κυβέρνηση ενώ είναι αδύνατο το κόμμα ή η Κυβέρνηση να αλλάξει το λαό!!!

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ είπε στη Βουλή ΟΧΙ στο πολυνομοσχέδιο.

Τέλος, λέμε ΟΧΙ στην συνέχιση αυτής της μάταιης θυσίας και προτείνουμε στα αντιμνημονιακά κόμματα να δεσμευθούν όταν ο Λαός τα καλέσει στην Κυβέρνηση να επαναπροσλάβουν όλους τους αδίκως σφαγιασθέντες και απολυθέντας εργαζομένους». 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος