Loading...
 Start Page
Ξεσκεπάστηκε η διαπλοκή - Στο έλεος του Θεού οι ανασφάλιστοι Έλληνες

Γροθιά στο στομάχι ήταν οι καταγγελίες, για την διαπλοκή των «εκλεκτών» αλλά και την ανέχεια της Ελληνικής κοινωνίας, του προβεβλημένου στελέχους της ΝΔ, γιατρού, και Αντιπροέδρου των «Γιατρών της Ειρήνης» κ. Θανάση Παπαχριστόπουλου στη σημερινή εκπομπή του Ε  «Μ Ανοιχτά Αυτιά», με τον Νίκο Νικολόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε :

-         Το λόμπι των μεγαλοεκδοτών διαχειρίζεται τις τύχες των Ελλήνων

-         Υπάρχουν βουλευτές της Αθήνας με χορηγό!

-         Οι πολίτες στενάζουν λόγω διαπλοκής την ώρα που στην Ελλάδα, στην αυγή του 2014, 5 εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν ούτε 5 Ευρώ για να πληρώσουν της εξετάσεις τους.
- εάν δεν πέθαινε με τραγικό τρόπο ένα 13χρονο κορίτσι δεν θα ξέραμε πως 400.000 σπιτικά ζουν στο σκοτάδι και το κρύο.
-  2,5 εκ. Έλληνες είναι ανασφάλιστοι ενώ και οι γιατροί πάσχίζουν να βρουν τρόπο να προσφέρουν στον πολίτη ενώ και οι ίδιοι νδεν πληρώνονται στην ώρα τους τις εφημερίες.

Τι γίνεται με τα σκάνδαλα;

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύτηκε μαζί με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να αποκαλύψουν και στοιχεία για τον χώρο της υγείας σε επόμενη εκπομπή του καναλιού «Ε», ενώ στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» με τον Νίκο Νικολόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη άνοιξε και η υπόθεση του Χρηματιστηρίου με τον Νίκο Νικολόπουλο να ρωτά γιατί κρατούνται «μυστικά» τα ονόματα των 49 που ερευνά η δικαιοσύνη και δεν τα λέει κανείς;

Για αυτή την δυσώδη κατάσταση  χιλιάδες τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους στέλνοντας ένα SMS που με αμελητέο κόστος τους καθιστούσε υποψήφιους και για να λάβουν 1000 Ευρώ, ενώ πολλοί ακόμα τηλεφώνησαν, έστειλαν φαξ ή και e-mail.

Άνοιξε την «αγκαλιά» της η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» στις δακρυσμένες οικογένειες της ΕΛΒΟ

Συγκλονιστική στιγμή της σημερινής εκπομπής, «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε» αποτέλεσε η παρέμβαση τηλεθεάτριας, συζύγου εργαζομένου στην ΕΛΒΟ, που κλαίγοντας ζήτησε την βοήθεια της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτία», με τον Νίκο Νικολόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη, να καλοδέχονται στην αγωνιστική αγκαλιά τους όλους τους εργαζόμενους της αμυντικής μας βιομηχανίας, των οποίων άλλωστε, νωρίτερα,η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά»

πρόβαλε και την καταγγελία για την προμήθεια πυρομαχικών αρμάτων.

Που πάνε τα λεφτά όταν «αδειάζουν» τους λογαριασμούς των φτωχών;

Συγκλονιστικές ήταν και οι αποκαλύψεις της εκπομπής  για τις σπατάλες του ελληνικού κράτους, που συνεχίζονται προκαλώντας, τον Έλληνα πολίτη που στενάζε ενώ αποκαλύφθηκε ότι στην Ελλάδα της κρίσης δίνονται για προσθετές παροχές απλών υπαλλήλων 20.000 ευρώ τον χρόνο, ένα θέμα που θα πάει και στην Βουλή, ενώ με έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας υπήρξε απόφαση για δαπάνες 10.288,79 + 7,380,00 Ευρώ για τις μετακομίσεις της Τίνας Μπιρμπίλη.

Τελικά αντί για τζάμπα οι πάμφτωχοι θα πληρώσουν το ρύζι των φτωχών - Εξηγήσεις ζητά το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος

Η επίμονη έρευνα της εκπομπής του  για το τι απέγινε το ρύζι των φτωχών απέδωσε καρπούς με την αποκάλυψη πως τελικά το ρύζι που θα μπορούσε να αγοραστεί από την ΕΕ θα επιβαρύνει την Ελλάδα και αντί για τζάμπα θα πληρωθεί από τα χρήματα των πάμφτωχων φορολογουμένων Ελλήνων. Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος μάλιστα όπως είπε ο Νίκος Νικολόπουλος μετά από αυτή την εξέλιξη θα ζητήσει την παρέμβαση όλων των Θεσμικών Αρχών και της Δικαιοσύνης.

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα που δημιουργεί και αντιστέκεται

Κόντρα στην πραγματικότητα που θέλουν να επιβάλουν στην χώρα μας η Τρόικα και οι συνεργάτες της η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» με τον Νίκο Νικολόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη απέδειξε πως στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχει η Ελλάδα που αντιστέκεται και δημιουργεί ανοίγοντας τις πόρτες της εκπομπής σε τρία νέα Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ρομποτικής αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος