Loading...
 Start Page
Μεγάλες αποκαλύψεις στην εκπομπή «Με ανοικτά Αυτιά» Στον δρόμο οι πολίτες - Εκατομμύρια για τους εργολάβους

Αποκαλύψεις φωτιά για το μεγαλύτερο ίσως μεταπολιτευτικό σκάνδαλο, αυτό των αυτοκινητοδρόμων, όπως είπαν οι ίδιοι οι καλεσμένοι στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε», φιλοξένησαν ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη. Με έγγραφα, και μαρτυρίες ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε το μεγάλο φαγοπότι για τους νέους οδικούς άξονες που εξόργισε τους πολίτες οι οποίοι κατά δεκάδες τηλεφωνούσαν στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» για να ρωτήσουν πώς γίνεται να έχουν εισπράξει 1,3 δις οι εργολάβοι μέσα σε δύο χρόνια αλλά οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι και να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους;

Όπως είπαν η Ραχήλ Μακρή Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, ο Δημήτρης Αιβαλής, πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και ο Μάνος Παναγιώτου πρώην Αρχιμηχανικός του ΟΣΕ, και αποκάλυψε ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά», μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη:

-         Στο σχέδιο νόμου «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των Συμβάσεων Παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» προβλέπονται: 410 εκ. Ευρώ στην «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ», 214 εκ Ευρώ στην «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος ΑΕ», 179 εκ. Ευρώ στην «Νέα Οδός ΑΕ», και 250 εκ. Ευρώ στην «Ολυμπία Οδός ΑΕ» σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε ο Νίκος Νικολόπουλος.

-         Η κυβέρνηση χαρίζει δις στους μεγαλοεργολάβους με συμβάσεις που ούτε οι εργολάβοι δεν θα είχαν γράψει, ενώ το δημόσιο δεν κατήγγειλε συμβάσεις αλλά προικοδότησε εργολάβους.

-         Ο πολίτης θα πληρώσει, επιπλέον, και αυξήσεις 60% στα διόδια

Λάθος η πώληση του «Αστέρα» - Χρυσοί μισθοί στο ΤΑΙΠΕΔ

Μισθούς μαμούθ στο ΤΑΙΠΕΔ την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στην κρίση αποκάλυψε η Dr Άννα Ζωηρού, οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ. Όπως είπε στην ενημερωτική, πρωινή εκπομπή του καναλιού «Ε», «Μ Ανοιχτά Αυτιά», η κ. Ζωηρού, η ίδια πλήρωσε με την απομάκρυνση της από το ΤΑΙΠΕΔ την άρνηση της να εγκρίνει την απασχόληση απλών υπαλλήλων με 4.000 - 5.000 Ευρώ τον μήνα! Η ίδια κατήγγειλε πως είναι λάθος και οι αποκρατικοποιήσεις που γίνονται από το ΤΑΙΠΕΔ όπως αυτή του ΟΠΑΠ και του «Αστέρα» που θα έπρεπε να πωληθεί σε πολλαπλάσια τιμή από τα μόλις 400 εκ. Ευρώ.

Χωρίς πετρέλαιο οι Έλληνες - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα για προσλήψεις - συντάξεις

Την ίδια ώρα που κάποιοι κάνουν πάρτι, ο απλός λαός υποφέρει όπως αποκάλυψε ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη στο κανάλι «Ε» και στην πρωινή, καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Χιλιάδες τηλεθεατές έστειλαν SMS για να απαντήσουν στο ερώτημα της ημέρας, «Αγοράσατε πετρέλαιο για το σπίτι σας;», αποδεικνύοντας με τις απαντήσεις τους πως δεν υπάρχει σχεδόν κανένας Έλληνας που να έχει βάλει πετρέλαιο και κατοχυρώνοντας, με ελάχιστο κόστος, και την συμμετοχή τους στην κλήρωση της εκπομπής για 1.000 Ευρώ.

Η εκπομπή, πάντα κοντά στον τηλεθεατή, και ιδίως στον τηλεθεατή που δοκιμάζεται τον καιρό του μνημονίου, παρουσίασε με την βοήθεια του Δημοσιογράφου Σπύρου Φρεμεντίτη και εκατοντάδες ευκαιρίες απασχόλησης που «τρέχουν» αυτή την περίοδο, χωρίς όμως να ξεχνάει πως πρόκειται για ολιγόμηνα και κακοπληρωμένα προγράμματα που δεν θα καλύψουν τις ανάγκες των Ελλήνων. Τα τηλέφωνα, «έσπασαν», και από τους δεκάδες τηλεθεατές που κατάφεραν να θέσουν, ζωντανά, στον «αέρα» της εκπομπής τα ερωτήματα τους στον Οικονομολόγο - Εργατολόγο Γιάννη Σωπασή, που έδωσε έγκυρες, άμεσες και δωρεάν απαντήσεις σε πλήθος ασφαλιστικών ζητημάτων που ταλαιπωρούν χιλιάδες πολίτες.

«Εξαφανίζουν» με ένα e-mail τις συντάξεις

Οι συνταξιούχοι φίλοι της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου και της Αμέλιας Αναστασάκη, «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε», αλλά και όσοι πλησιάζουν στην σύνταξη ενημερώθηκαν ακόμα και για μια σειρά δυσμενών εξελίξεων που έρχονται από το κράτος που ζητά να επιστραφούν χρήματα από συνταξιούχους ενώ όπως αποκαλύφθηκε υπάρχει και e-mail από την Τρόικα που ζητά από το κράτος να δει τι οφέλη θα έχει από την καθυστέρηση στις συντάξεις.

Θα έρθει η κάθαρση στην Εκκλησία;

Ο Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε και την απραξία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στα θέματα που σκανδαλίζουν τους πιστούς με τις ανάρμοστες σχέσεις Ιερέων που μάλιστα έχουν καταγραφεί σε «ροζ» DVD. Ακόμα η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» παρουσίασε και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Τελεβάντου, για το surpriseparty που οργάνωσε ο Μακαριότατος Αλεξανδρίας.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος