Loading...
 Start Page
Δεν ελέγχουν τους «καρχαρίες» - κυνηγούν την «μαρίδα»

Αποκαλύψεις φωτιά για τον ξεχαρβαλωμένο φορολογικό μηχανισμό του κράτους επεφύλαξαν στους τηλεθεατές του καναλιού «Ε», ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη στην πρωινή, καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά».

Με καλεσμένους τον Αντιπρόεδρο των εφοριακών υπαλλήλων κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, και τους Γιώργο Ρωμανιά, καθηγητή και Ιωάννα Μπινιάκου, φοροτεχνικό μέλος του ΔΣ ΕΦΕΕΑ αποκαλύφθηκε πως:

• Το 70% των εσόδων του κράτους από την φορολογία θα το πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι που δίνουν κάθε μέρα μάχη για την επιβίωση τους.

• Στην Ελλάδα του μνημονίου υπάρχει υπερφορολόγηση σε μισθούς και συντάξεις.

• Κανείς δεν θα εξαιρεθεί από τον δυσβάστακτο φόρο ακινήτων

• Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων κινδυνεύει να κατασχεθεί αν υπάρχει χρέος προς το δημόσιο μόλις 300 Ευρώ!

• Οι τράπεζες, αν και δεν πρέπει, εν τούτ οις κατάσχουν και ποσά κάτω από 1000 Ευρώ.

• Οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα μπουν σε καθεστώς υποχρεωτικής σύνδεσης με το ΑΦΜ για να διευκολυνθούν οι κατασχέσεις

• Ο ξεχαρβαλωμένος φοροεισπρακτικός μηχανισμός, με τους εφοριακούς των 700 Ευρώ, άφησε μέχρι τον Σεπτέμβρη 10 όλους και όλους υπαλλήλους να ελέγξουν 24.000 εμβάσματα εξωτερικού! Αποτέλεσμα ήταν από τα 24.000 εμβάσματα να έχουν ελεγχθεί μόλις 2.

• Ακόμα αποκαλυφτήκαν οι τροπολογίες που έρχονται για να χαριστούν φόροι στους εφοπλιστές αλλά και τα 370 εκ που θα πληρώσει το κράτος σε δικηγορικά γραφεία!!! για τις αποκρατικοποίησεις

• Για τις συντάξεις αποκαλύφθηκε όλο το παρασκήνιο για το πώς ανατράπηκαν οι συντάξεις των μητέρων, και όχι μόνο, σε μία χώρα που πάσχει από υπογεννητικότητα, αλλά και γιατί κινδυνεύουν να ανακληθούν, με ισχύ από το 2010 οι συντάξεις που έχουν χορηγηθεί σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άνδρες, άσχετα αν είναι γονείς ανηλίκων, σε περίπτωση που έχουν διαδοχική ασφάλιση σε ΙΚΑ, εν συνεχεία ΟΑΕΕ και τέλος πάλι ΙΚΑ

Αποκαλύψεις φωτιά για «Αστέρα» και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Η εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, «Μ Ανοιχτά Αυτιά», στο κανάλι «Ε» μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη αποκάλυψε όμως και όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις στην υπόθεση του διαγωνισμού του «Αστέρα», για τον οποίο οι ίδιοι οι τηλεθεατές ζητούν να επαναληφθεί και να κληθούν για καλύτερες προσφορές, σε ανοιχτή πρόσκληση επενδυτές για να αποτραπεί το ξεπούλημα του για μόλις 400 εκ Ευρώ.

Παράλληλα ο Νίκος Νικολόπουλος, παρουσίασε την ερώτηση φωτιά που κατέθεσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος για την υπόθεση του Σκαραμαγκά και τους χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και το πώς σκοπεύουν να κινηθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ που κινδυνεύουν να μην κάνουν Χριστούγεννα.

Βεβαίως η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» παρουσίασε και τους προκλητικούς μισθούς του ΤΑΙΠΕΔ που φτάνουν τα 102.500 για ετήσιες αποδοχές του καθενός, την ώρα που οι Έλληνες πένονται και ακούν την κυβέρνηση να μιλά για θυσίες αλλά και ανοίγματα επαγγελμάτων που και πάλι όμως αφορά λίγους και όχι για παράδειγμα την Digea.

Φωνή στην εκκλησία – Φόρος τιμής στα Σώματα Ασφαλείας

Στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε», πέρα από τις απευθείας τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών ο λόγος δόθηκε και σε ιερείς που τοποθετήθηκαν για τους «γάμους ομοφυλόφιλων» ζητώντας από την πολιτεία, αλλά και την Ιεραρχία που διατηρεί την εκκωφαντική σιωπή της να σταματήσει την προωθούμενη ρύθμιση αλλά και να τιμωρήσει όσους ιερείς σκανδαλίζουν με τις ανάρμοστες σχέσεις τους, τους πιστούς.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Σπήλιος Κρικέτος, Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, με αφορμή τον τραγικό χαμό του συναδέλφου τους από πυρά Αλβανών κακοποιών, αναδεικνύοντας πόσο πολύ έχει παραμελήσει η πολιτεία την Αστυνομία.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος