Loading...
 Start Page
Ραντεβού για την μεγάλη ανατροπή την τελευταία Τετάρτη του Γενάρη

Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση των τηλεθεατών της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» για να ξεκινήσει η μεγάλη ανατροπή θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. Έτσι θα ικανοποιηθεί το αίτημα των τηλεθεατών της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που φάνηκε πως είναι έτοιμοι να βγουν στον δρόμο όπως έδειξαν και τα χιλιάδες μηνύματα-απαντήσεις στο ερώτημα «Θα έρθετε μαζί μας να αρχίσουμε την μεγάλη ανατροπή;» που έφτασαν σήμερα στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά», που προβάλλεται καθημερινά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»,  στον Νίκο Νικολόπουλο, και την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη. Ο Νίκος Νικολόπουλος, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που έχουν ήδη καταφέρει την ανατροπή με τα ποσοστά τηλεθέασης που δίνουν στην εκπομπή και θα επιβάλλουν με την επιλογή τους σε όλα τα κανάλια να ασχοληθούν με τα μεγάλα σκάνδαλα που αναδεικνύει η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά», τους κάλεσε να δώσουν το παρόν την πρώτη Τετάρτη του Ιανουαρίου σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού «Ε».

Τους χρωστά η εφορία αλλά τους διώκουν για μαύρο χρήμα!

Δεν έχουν τέλος οι, αρνητικές, παγκόσμιες πρωτοτυπίες της χώρας μας που κατατρέχει τους πολίτες της ακόμα και όταν το κράτος τους χρωστά. Με καλεσμένο τον δικηγόρο κ. Νίκο Ρουσόπουλο ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη, αποκάλυψαν πως χιλιάδες Έλληνες έχουν βρεθεί ακόμα και να διώκονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος επειδή χρωστούν ΦΠΑ που όπως τονίστηκε, μόνο στην Ελλάδα πληρώνεται κανονικά ανεξάρτητα από το αν έχει εξοφληθεί το σχετικό τιμολόγιο. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι διωκόμενοι πολίτες μπορεί να χρωστούν λιγότερα από όσα τους οφείλει το κράτος όμως αυτό δεν σταματά τις αρχές από το να καταδιώκουν τους Έλληνες, ασκώντας τους διώξεις την ώρα που μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα δηλαδή, θα χάσουν άλλες 300 οικογένειες τουλάχιστον το ψωμί τους.

Αποκαλύψεις για το ακούρευτο ομόλογο και τα δώρα γενεθλίων στο ΔΝΤ και την Αλβανία

Δώρο γενεθλίων, παρά την θέληση τους και χωρίς κανένας να τους ρωτήσει έκαναν οι Έλληνες στο Δ.Ν.Τ. που ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1945. Τα δώρα όμως προς αυτή την εγκληματική οργάνωση, όπως την χαρακτήρισε ο Νίκος Νικολόπουλος συνεχίστηκαν και συνεχίζονται με την Ελλάδα να κάνει δώρο μισό δις στο Δ.Ν.Τ. Η εκπομπή μάλιστα παρουσίασε και όλες τις λεπτομέρειες για το πως φτάσαμε να χρεώνονται τα παιδιά και τα εγγόνια των Ελλήνων με το ακούρευτο ομόλογο για το δάνειο των 130 δις. Οι προκλήσεις όμως προς τον Ελληνικό λαό συνεχίζονται και με την απόφαση για χρηματοδότηση, με 2,5 εκ Ευρώ από την Ελλάδα στην Αλβανία για να χτιστεί το Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας την ώρα που όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λεκάκης η Αλβανία συνεχίζει το ανθελληνικό της κρεσέντο με όνειρα για «Μεγάλη Αλβανία» και οι Έλληνες δεν θέλουν να υπάρξει αυτή η χρηματοδότηση, όπως φάνηκε και από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα, φαξ και SMS που απάντησαν στο ερώτημα της εκπομπής «να δώσουμε 2,5 εκ. Ευρώ για το Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας;». Συγκλονιστικό ήταν και το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιου που μετέδωσε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά»

Τι γίνεται με την γυναίκα του Στουρνάρα; Ποιος είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος με τον «οπλά» - πεθερό;

Τα ζητήματα ηθικής τάξης που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο ανέδειξε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» πιστή στην γραμμή της πως δεν αρκεί κάτι να είναι νόμιμο αλλά οφείλει να είναι και ηθικό. Έτσι οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «Η γυναίκα του ΄΄Τσάρου΄΄  Στουρνάρα είναι τίμια, αλλά της φαίνεται;» με αφορμή τις αποκαλύψεις για συμμετοχή της εταιρείας που διευθύνει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου του Χ. Τομπούλογλου. Παράλληλα, με καλεσμένους τους κκ Ανδρέα Παπακυριακόπουλο, Επιχειρησιακό Αναλυτή και Γιώργο Χριστοφορίδη, Εκδότη της εφημερίδας «Το Χωνί», ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε όχι μόνο για την «αιθαλομίχλη» αλλά και για την «αθλιομίχλη» που γεμίζει τον δημόσιο βίο, ειδικά μετά την αποκάλυψη για το δάνειο μαμούθ σε Μεγαλοδημοσιογράφο από έγκλειστο τραπεζίτη αλλά και την σημερινή αποκάλυψη για Μεγαλοδημοσιογράφο που έχει πεθερό έμπορο όπλων.

Στην βουλή το νομοσχέδιο των πολιτών για την προστασία δανειοληπτών - φορολογουμένων

Ένα νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών και των φορολογουμένων έβγαλε η σημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που καθημερινά γίνονται όλοι και περισσότεροι. Τηλεθεατής της εκπομπής που εκπροσωπούσε κίνηση πολιτών και σύντομα θα φιλοξενηθεί στο πάντα ανοιχτό σε ανάλογες πρωτοβουλίες στούντιο του καναλιού «Ε», είχε από τον Νίκο Νικολόπουλο την δέσμευση πώς θα κατατεθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο, με τις υπογραφές που το συνοδεύουν, που έχουν ετοιμάσει για την προστασία των φορολογουμένων δανειοληπτών.

Τι γίνεται με τις ηλεκτροπληξίες στο metro; Απαντήσεις για το Κολλέγιο Αθηνών

Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ κ. Κ. Πανταζής ήταν φιλοξενούμενος της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που συνεχίζει να επιζητεί απαντήσεις για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους. Όπως είναι για παράδειγμα το αν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες κατά του αδερφού του Πρωθυπουργού μετά την καταγγελία του συλλόγου των εκπαιδευτικών πως δεν τους καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων. Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ, παρά τα επίμονα ερωτήματα του Νίκου Νικολόπουλου, δεν απάντησε τι έχει πράξει το ΣΕΠΕ για την συγκεκριμένη καταγγελία αλλά μόνο πως γενικά το ΣΕΠΕ επιβάλλει πρόστιμα και κινεί κατά πάντων τις νόμιμες διαδικασίες. Ο κ. Πανταζής απάντησε όμως και στην βροχή καταγγελιών εργαζομένων στο Μετρό για τα κρούσματα ηλεκτροπληξιών με τον ίδιο να υποστηρίζει πως θα ενταθούν οι έλεγχοι και πως το ΣΕΠΕ έχει επιβάλλει πρόστιμα ενώ οι εργαζόμενοι κκ Αντώνης Σταματόπουλος, Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Μετρό και Μάνθος Τσακος ΓΓ Εργαζομένων στο Μετρό αποκάλυψαν, παρουσιάζοντας τις μισθοδοσίες τους πως οι πραγματικοί μισθοί τους, αντίθετα από ότι λένε τα «παπαγαλάκια» είναι στα 600 - 700 Ευρώ με πληρωτέα εξόφληση μηνός γύρω στα 100 Ευρώ, την ώρα που διώκονται για την συμμετοχή τους σε απεργιακές κινητοποιήσεις παραμονές της «επετείου» ενός έτους που βρίσκονται σε επιστράτευση.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος