Loading...
 Start Page
«Μ Ανοιχτά Αυτιά» και σήμερα για να διώξουμε την ξένη κατοχή

Παρόντες, στο καθημερινό τους ραντεβού με τους τηλεθεατές του «Ε», την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, με μαχητική διάθεση αλλά και σεβασμό στο κλίμα των ημερών που θύμισαν τα αποσπάσματα από  Χριστουγεννιάτικους Ύμνους που είχε ψάλλει ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστάκη. «Με Ανοιχτά Αυτιά» για ακούσουν τους τηλεθεατές στο καθημερινό ραντεβού που δίνουν στο κανάλι «Ε» ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη, συνέχισαν να δίνουν την μάχη της ενημέρωσης για να κινητοποιηθούν οι Έλληνες και να ανατρέψουν την ξένη κατοχή, μια μάχη που αποδίδει καρπούς όπως έδειξε   ο πρωτοφανής αριθμός μηνυμάτων που δέχτηκε η εκπομπή, με τους τηλεθεατές να εκφράζουν, πέρα από τις ευχές τους, την ετοιμότητα τους για να αφήσουν τους καναπέδες και να βγουν στον δρόμο μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο για να διεκδικήσουν την αξιοπρέπεια τους. Οι απαντήσεις στο ερώτημα «Είμαστε έτοιμοι για ένα κίνημα ανατροπής και ανασυγκρότησης;» που έφτασαν μέσω e-mail, τηλεφωνημάτων, φαξ και SMS,  που έχουν το πλεονέκτημα πως με ελάχιστο κόστος προσφέρουν και την δυνατότητα να διεκδικήσουν 1000 Ευρώ οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά», έδειξαν πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να βγουν στον δρόμο κάτι που σύντομα θα γίνει.

Τι έλεγε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος για την ξένη κατοχή που βιώνουμε

Στο στούντιο της εκπομπής, καλεσμένος, ήταν και ο Θεολόγος, κ. Φώτης Παπαγεωργίου, που θυμήθηκε συγκλονιστικές στιγμές από την ζωή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου που όσο περισσότερο λείπει από τον λαό τόσο, παρά την απουσία τους, καθοδηγεί περισσότερο τον Ελληνικό λαός συγκινώντας και κινητοποιώντας τον αφού φάνηκε πως είχε δίκιο όταν προειδοποιούσε πως έρχεται κατοχή και για αυτό θέλουν να αποκόψουν τον λαό από τις παραδόσεις του.

Χιλιάδες γαλοπούλες από τα κανάλια «Ε» και «EXTRA 3»

Εικόνες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από την τεράστια αποδοχή, από χιλιάδες συμπολίτες μας,  της πρωτοβουλίας των τηλεοπτικών σταθμών «Ε» και «EXTRA3» που έστρωσαν γιορτινό τραπέζι για χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη πλημμύρισαν τις οθόνες των τηλεθεατών της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Όλη η Ελλάδα είδε πως η υπόσχεση που είχε δοθεί τηρήθηκε στο  ακέραιο και για αυτό και όλοι οι επίσημοι φορείς, Δήμοι, Εκκλησία, Προνοιακές Δομές, καλοδέχτηκαν την πανελλαδική πρωτοβουλία των δύο καναλιών με δηλώσεις που έκαναν οι ίδιοι οι  Δήμαρχοι και οι Μητροπολίτες των περιοχών που δεχτήκαν την μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά των δυο Σταθμών. 

Προλαβαίνουν για την σύνταξη!

Συμβουλές, με αναλυτικές οδηγίες, για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, έστω και στα τελευταία εικοσιτετράωρα του 2013, όσοι μπορούν να διεκδικήσουν την απονομή της σύνταξης τους έδωσε ο Οικονομολόγος, κ. Γιάννης Σωπασής, που ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Οι τηλεθεατές του «Ε» είχαν μάλιστα την δυνατότητα, να παρέμβουν απευθείας στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» και να ρωτήσουν για την δική τους υπόθεση, αναδεικνύοντας έτσι ζητήματα που αφορούν χιλιάδες ασφαλισμένους, όπως συνέβη για παράδειγμα με την καταγγελία τηλεθεάτριας, που με την προσωπική της ιστορία αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστιο θέμα στην απονομή συντάξεων συζύγων Τραπεζικών Υπαλλήλων από το Δημόσιο.

Τι γίνεται στο Κολλέγιο Αθηνών;

Η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» συνέχισε το ρεπορτάζ για την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιό του Πρωθυπουργού να αντιγράφει, αλλά και για την μη καταβολή Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του Κολλεγίου σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες από τον συνδικαλιστικό φορέα των εργαζόμενων. Ο Νίκος Νικολόπουλος αναζήτησε απαντήσεις από το ΣΕΠΕ και τον καθ΄  ύλη αρμόδιο κ. Πανταζή που αν και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή την Παραμονή των Χριστουγέννων δηλώνοντας πως θα ερευνήσει το θέμα για το οποίο είχε άγνοια, εντούτοις έκτοτε δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για το τι έπραξε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας τόσο για το Κολλέγιο όσο και για όσες άλλες περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί αφού όπως αποκάλυψε ο κ. Σωπασής είναι πάρα πολλοί οι εργοδότες που δεν καταβάλουν το δώρο Χριστουγέννων.  

Άστεγοι - αυτοκτονίες - κρύα σπίτια τα δώρα της κυβέρνησης!

Η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» παρουσίασε και όλα τα θέματα της επικαιρότητας με την δική της αποκαλυπτική ματιά που κανείς άλλος δεν τολμά να ακολουθήσει. Έτσι θύμισε πως ο κ. Χάρης Τομπόλογλου μαζί τα έφαγε τα.γιαούρτια, αφού ήταν παρών στο ίδιο τραπέζι, στο περίφημο βίντεο όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου δέχτηκαν βροχή από γιαούρτια σε καφετερία της Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμα η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» τόλμησε να παρουσιάσει το ρεπορτάζ του press-gr για την συμμετοχή της εταιρείας που διευθύνει η σύζυγος του κ. Γιάννη Στουρνάρα σε διαγωνισμό του «Αγλαΐα Κυριακού». Την ίδια ώρα, όπως φάνηκε σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» οι πολίτες έχουν αγανακτήσει από την πολιτική της κυβέρνησης που φέρνει άστεγους, αυτοκτονίες, και κρύα σπίτια σαν δώρα της κυβέρνησης και έτσι έφτασε μία ηλικιωμένη κυρία, που παρουσίασε η εκπομπή, να χτυπά με τις γροθιές της, αφίσες με τα πρόσωπα των πρωτοκλασάτων της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου που είχαν αναρτηθεί στην Θεσσαλονίκη, ρωτώντας τους με ποιο δικαίωμα της έκοψαν το δώρο.

«Στέγνωσε» η αγορά

Την δύσκολη πραγματικότητα που υπάρχει στην αγορά περιέγραψαν με στοιχεία και ντοκουμέντα οι κκ. Γιώργος Κανελόπουλος, Πρώην Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Σαρατσιώτης, Πρώην Εθνικός Συντονιστής στο Συμβούλιο της Ευρώπης και Ιωσήφ Ρουσανίδης, Χρυσοχόος Συνδικαλιστής. Ενδεικτικό της ανεπάρκειας ρευστότητας στην αγορά είναι, όπως είπαν οι καλεσμένοι του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη πως τα ΑΤΜ των τραπεζών έχουν μόνο καινούργια χαρτονομίσματα γιατί δεν υπάρχουν χαρτονομίσματα που να έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ την ίδια ώρα η πόλη γεμίζει, ακόμα και στα κεντρικότερα της σημεία από άστεγους που δίνουν μάχη ζωής κόντρα στο κρύο, όπως κάνουν και χιλιάδες οικογένειες που μπορεί να έχουν ένα κεραμίδι αλλά δεν καταφέρνουν να βάλλουν πετρέλαιο γιατί ο Γ. Στουρνάρας λέει πως αν φτηνύνει το πετρέλαιο κάποιοι θα .θερμαίνουν τις πισίνες τους!

Γιατί δεν πήγε και στους βουλευτές της Χ.Α. ο Αρχιεπίσκοπος;

Το ερώτημα γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν επισκέφτηκε και τους έγκλειστους στον Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την επίσκεψη του στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στις φυλακές έθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος που θύμισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος σε συνέντευξη του στον Γιώργο Τράγκα είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος λειτουργεί σαν ιεράρχης και όχι σαν δικαστής.

Τι θα γίνει στην μετα-Ερντογάν εποχή;

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Τουρκία με το μπαράζ παραιτήσεων στην κυβέρνηση Ερντογάν που κλυδωνίζεται έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα συζήτησαν στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη με τους καλεσμένους τους διερευνώντας και τι φέρνει η επόμενη ημέρα στην Τουρκία στις Ελληνο-τουρκικές σχέσεις αλλά και το ενδεχόμενο η γείτονα χώρα να επιχειρήσει να εξάγει την εσωτερική της κρίση στο Αιγαίο. Ενδεχόμενο που είναι πολύ πιθανό όπως φάνηκε και από την ηχηρή παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β΄ που κάλεσε να μην υπάρξουν άλλες υποχωρήσεις που θα οδηγήσουν στην καταστροφή.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος