Loading...
 Start Page
Να κερδίσουμε την ζωή μας

Κάλεσμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» να μην αφήσουν την κυβέρνηση που είναι στα τελειώματα της να καταστρέψει την ζωή τους και να τους βυθίζει σε μαύρες αυτοκτονικές σκέψεις που είναι λάθος απηύθυνε ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη μέσω του καναλιού «Ε». Ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε από την παρέα της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» να στηρίξει  τον αγώνα της εκπομπής για να απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα σε όλους τους μεσάζοντες, τους εμπόρους όπλων, μετά τα όσα αποκαλυπτικά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο δελτίο ειδήσεων του Άκη Παυλόπουλου, DVD του οποίου θα κατατεθεί στην Βουλή από τον Νίκο Νικολόπουλο.

Τους έφεραν τα ΜΑΤ γιατί πήγαν να πουν τα κάλαντα!

Τα ΜΑΤ απέναντι στους εργαζόμενους, για ακόμα μια φορά, παρέταξε η κυβέρνηση όπως πληροφορήθηκαν, πρώτοι, μέσω απευθείας επικοινωνίας με τον κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο, Αντιπρόεδρο των Εργαζομένων Δ. Αθηναίων, οι τηλεθεατές του «Ε» και της μεγάλης παρέας της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Αυτή την φορά όμως ο λόγος ήταν τα .κάλαντα! Αφού οι εργαζόμενοι πήγαν στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου για να βρουν όπως είπαν τα ΜΑΤ αλλά όχι τον Υπουργό που ήταν «άφαντος». Τα δίκαια παράπονα τους όμως εξέφρασαν και οι αγρότες που ενημέρωσαν με απευθείας σύνδεση τους τηλεθεατές για τα «καράβια της οργής» που φτάνουν από την Κρήτη με αγρότες που θα διαμαρτυρηθούν γιατί δεν αντέχουν άλλο την φοροεπιδρομή.

Η άλλη Ελλάδα αναδεικνύεται από τα παιδιά!

Η άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργίας και της ελπίδας που αναδεικνύεται μέσα από την συνεργασία του ανθού της Ελλάδας, των μικρών μαθητών βρήκε βήμα προβολής, με καλεσμένη την κ. Αγγελική Κολλυροπούλου, Πρόεδρο Γονέων Αρσάκειου Πάτρας, στην εκπομπή του καναλιού «Ε», «Μ Ανοιχτά Αυτιά», με αφορμή την υπέροχη παράσταση που ετοίμασαν το Αρσάκειο Πατρών και το Σχολείο Κωφών για να προσφέρουν τα μικρά παιδιά στους μεγάλους ευχάριστες στιγμές που αναδεικνύουν τα πραγματικά μεγάλα και σημαντικά ζητήματα της ζωής που δυστυχώς κρύβονται λόγω των προβλημάτων του μνημονίου και της πολυπλόκαμης διαφθοράς που αναδεικνύεται στα εξοπλιστικά.

Αποκαλύψεις Νικολόπουλου για την «επανάσταση της καρπαζιάς» - «Βόμβες» για τον ΟΚΑΝΑ

Αποκαλύψεις για τις στιχομυθίες που είχε στην Βουλή με μνημονιακούς συναδέλφους του έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος, που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» την απάντηση που του έδωσε μνημονιακός βουλευτής όταν τον ρώτησε αν ντρέπεται που παριστάνει τον εξ΄ επαγγέλματος αντάρτη που στο τέλος τα ψηφίζει όλα. Ο μνημονιακός βουλευτής ισχυρίστηκε πως κατάφερε να φέρει βελτιώσεις στο νόμο Στουρνάρα όμως όπως αποκάλυψε ο Νίκος Νικολόπουλος τελικά οι πολίτες θα πληρώσουν περισσότερα ενώ με καλεσμένο τον Δικηγόρο Γιώργο Νικολακόπουλο αποκαλύφθηκε πως οι τεράστιες αδικίες που ψηφίστηκαν βάζουν σε κίνδυνο την περιουσία των Ελλήνων. Ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη αναρωτήθηκε όμως και γιατί οι δικές του ερωτήσεις για τον ΟΚΑΝΑ δεν βρήκαν τον δρόμο για την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που σήμερα κάνει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Στον Τέντε τα εξοπλιστικά - οι ασφαλιστικές - και οι κάρτες υγείας

Την δέσμευση πως το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα αναζητήσει τις ευθύνες όλων όσων επιτρέπουν την εξαπάτηση των πολιτών έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος που αναρωτήθηκε αν είναι ή δεν είναι εγκληματική οργάνωση οι μίζες. Απευθυνόμενος μάλιστα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά μέσα από την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που παρουσιάζει με την Αμέλια Αναστασάκη στο κανάλι «Ε» ρώτησε τον Α. Σαμαρά αν τα 5 δις των εξοπλιστικών μιζών είναι εγκληματική οργάνωση ή δεν είναι;  Αλλά και για τις νέες υποθέσεις που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία η εκπομπή « Μ Ανοιχτά Αυτιά» θα ζητήσει απαντήσεις. Πώς γίνεται να ξεγελιούνται 10.000 πολίτες από μια ασφαλιστική; Ποιος τις ελέγχει; Που είναι τα αποθεματικά; Τι κρύβουν οι κάρτες υγείας; Μάλιστα ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε από τους πολίτες να τον ακολουθήσουν με τους τηλεθεατές να ανταποκρίνονται με χιλιάδες e-mail και τηλεφωνήματα αλλά και SMS που δίνουν και την δυνατότητα για να κερδίσουν 1000 Ευρώ!

Λεηλατούν τον λαό με τα πενταψήφια - Πρωταθλητές σπατάλης

300.000 Ευρώ την ημέρα, κάθε ημέρα, πληρώνουν οι Έλληνες για κλήσεις στους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς. Όπως αποκαλύφθηκε έχουν επιβληθεί «διόδια» για κάθε κλήση ακόμα και  για ιατρικά ραντεβού. Δεν τα ξέρει το Μαξίμου; Γιατί τα αφήνει; ρώτησε ο Νίκος Νικολόπουλος που αποκάλυψε, με την συμμετοχή και του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Κοντοπάνου, πως οι πολίτες υποφέρουν αλλά σε πολλές αθλητικές διοργανώσει η σπατάλη δεν έχει όριο και «χτυπά» πρωτάθλημα. Η εκπομπή μάλιστα φιλοξένησε και τον κ.Γιώργο Κόκκα από το «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ» που σχολίασε την ζοφερή πραγματικότητα και ανέδειξε την ανάγκη για να υπάρξουν τώρα ριζοσπαστικές λύσεις.

Στο στούντιο η Ζέτα Μακρή

 Στο στούντιο του καναλιού «Ε» και της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά»  βρέθηκε το πρόσωπο των ημερών η Υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή που αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για την διερεύνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΟΚΑΝΑ και την παραίτηση της κ. Μένης Μαλλιώρη.

 Η κ. Μακρή  δήλωσε πως η Μένη Μαλλιώρη έκανε πειραματόζωα τους εξαρτημένους, για τη δοκιμή νέου φαρμάκου. Ωστόσο, ήταν κατηγορηματική στο ότι ο ΟΚΑΝΑ δεν κλείνει, αντιθέτως μάλιστα αναβαθμίζεται. Σε ό,τι αφορά την "τρύπα" στα οικονομικά του οργανισμού, η υφυπουργός υγείας  αποκάλυψε πως το ποσόν που αναζητείται, ενδέχεται να ξεπερνά τα 8,5 εκ.ευρώ!

Αίσθηση όμως προκάλεσε η αποκάλυψη του Νίκου Νικολόπουλου, ότι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, έπαιρναν τραπεζικά δάνεια με την εγγύηση του οργανισμού και μάλιστα όταν αυτά δεν εξυπηρετούντο τις δόσεις αναλάμβανε το ταμείο του ΟΚΑΝΑ

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος