Loading...
 Start Page
Οι πινακίδες του Λιάπη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Πρωτοφανής ήταν η ανταπόκριση της καθημερινής παρέας των χιλιάδων τηλεθεατών  της ενημερωτικής εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά», του καναλιού «Ε»,  που παρουσιάζει ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη στα ερωτήματα που τέθηκαν με αφορμή το απαράδεκτο περιστατικό με τον Μιχάλη Λιάπη που πιάστηκε, αν και ο ίδιος είχε διατελέσει Υπουργός Μεταφορών, να οδηγεί τζιπ με πλαστές πινακίδες! και ανασφάλιστο!  

Ο Νίκος Νικολόπουλος ρώτησε αν οι τηλεθεατές πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για την αρχή του τέλους των πολιτικών τζακιών, των πολιτικών που πολιτεύονται λόγω οικογενειοκρατίας και βεβαίως αν ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να λάβει μέτρα για να εκβάλλει από την ΝΔ τον Μιχάλη Λιάπη. 

Όλες οι απαντήσεις των τηλεθεατών εξέφραζαν το παράπονο και την οργή των Ελλήνων που χτυπημένοι από το μνημόνιο, τους φόρους και τις κατασχέσεις εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους, πληρώνουν δυσβάστακτα τέλη κυκλοφορίας και εφαρμόζουν όλους τους νόμους που καταπατούν οι ίδιοι οι Υπουργοί. Όπως φάνηκε το περιστατικό με τον Μιχάλη Λιάπη είναι η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει μετά τα σκάνδαλα που έχει αναδείξει πρώτη η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά», τον διαγωνισμό-πρόκληση για τον «Αστέρα» που ακόμα παρά την κατακραυγή δεν ματαιώθηκε, τους μποναμάδες στους εργολάβους, την απεμπόληση της ελληνικότητας της φέτας και τόσα άλλα που καθημερινά μοιράζονται με τους τηλεθεατές ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη.

Μόνο στο «Ε» έγγραφα - «φωτιά» για την κόντρα Μακρή - Μαλλιώρη.

«Μ Ανοιχτά Αυτιά» στον Ν. Νικολόπουλο η Ζέτα Μακρή.

Ραντεβού με τους τηλεθεατές του καναλιού «Ε» και της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» έδωσε η Ζέτα Μακρή που θα βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Νικολόπουλο για να φωτιστούν όλες οι πτυχές της κόντρας με την Μένη Μαλλιώρη. Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη είχαν άλλωστε φιλοξενήσει και την Μένη Μαλλιώρη τις προηγούμενες ημέρες ενώ παρουσίασαν και τα όσα αποκαλυπτικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και από τις δύο πλευρές από τον Άκη Παυλόπουλο που φιλοξένησε στο δελτίο Ειδήσεων του την Μένη Μαλλιώρη και την Υφυπουργό Υγείας.

Έρχεται Αρμαγεδώνας σε συντάξεις ΟΓΑ και βαρέα

Δυσάρεστες αποκαλύψεις, που άλλοι κρύβουν από τους τηλεθεατές των καναλιών τους, έκανε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» με καλεσμένους τους κκ Γιάννη Σωπασή, Οικονομολόγο - Εργατολόγο, Γιώργο Μπουλούκο, Δικηγόρο, και Κώστα Μαργαρίτη, Δημοσιογράφο. Όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση ετοιμάζει και άλλη περικοπή 4% στις συντάξεις του ΟΓΑ ενώ από την μανία της δεν γλιτώνουν ούτε όσοι επι χρόνια έδωσαν μάχη ζωής σε σκληρές εργασίες αφού από 1 Ιανουαρίου όσοι έχουν βαρέα και ανθυγιεινά θα επιβαρυνθούν, προς το παρόν, με 6 μήνες επιπλέον εργασία ενώ θα χάσουν εκατομμύρια Έλληνες το ΕΚΑΣ και επιδόματα πολυτέκνων λόγω εισοδηματικών κριτηρίων. Οι μαύρες ημέρες για την αγροτιά όμως δεν σταματούν εδώ αν και όπως ανέδειξε ο ΓΓ της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιώργος Ανέστης οι αγρότες δίνουν αγώνα επιβίωσης με ψηλά το κεφάλι με έκθεση αγροτικών προϊόντων την ώρα που οι επιπτώσεις της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης κάνουν καθημερινά Γολγοθά την ζωή των αγροτών.

Στο στόχαστρο και η ελληνική γλώσσα! - Ποιος τυπώνει τα βιβλία;

Μόνο στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε μέσα από την συχνότητα του καναλιού «Ε» αποκαλύψεις για το ποιες εφημερίδες και εκδοτικοί οίκοι τυπώνουν τα βιβλία των Ελληνόπουλων την ώρα που η γλώσσα μας κακοποιείται και η παιδεία είναι σε κρίση όπως αποκάλυψαν οι εκπαιδευτικοί-φιλόλογοι-συγγραφείς κκ Ανδρέας Βαρνακιώτης και Άγγελος Βαρνακιώτης.

Η γλώσσα μας είναι παραπάνω από «εργαλείο»

Ποιος μίλησε για «βουτυρομπεμπέ»

Ως πολιτικό «βουτυρομπεμπέ» χαρακτήρισε τον Μιχάλη Λιάπη ο πρώην βουλευτής Κώστας Κιλτίδης που ήταν καλεσμένος του Νίκου Νικολόπουλου και της Αμέλιας Αναστασάκη στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Ο κ. Κιλτίδης έκανε λόγο για πολιτικούς που έβλαψαν την πολιτική απαξιώνοντας της γιατί δεν ήταν κατάλληλοι να πολιτευθούν. Διευκρίνισε πάντως πως υπάρχουν άνθρωποι από πολιτικές οικογένειες που αξίζουν αλλά ξεκαθάρισε πως άλλο είναι για παράδειγμα ο Κ. Καραμανλής και βεβαίως το αντίθετο ο Μ. Λιάπης. Ο πρώην Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα είπε ο κ. Βαρνακιώτης συμπληρώνοντας πως η γλωσσά δεν είναι εργαλείο συνεννόησης αλλά πολιτισμός και ζήτησε από τους βουλευτές να την προστατέψουν, πράγμα όμως αμφίβολο αφού είναι οι ίδιοι που όπως είπε ξεθεμελιώνουν κάθε έννοια ιδεολογίας ακόμα και της παράταξης τους και ετοιμάζονται να πουν ναι στην κατάργηση της βιωματικής σχέσης ιδιοκτησίας που έχουν οι Έλληνες με τα σπίτια τους. Ο ίδιος μάλιστα ρώτησε τους συναδέλφους του «θα δώσουν την ξενιτιά των γονιών μας; το φαί που δεν έφαγαν οι πατεράδες μας για να κάνουν ένα σπίτι;» 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος