Loading...
 Start Page
Φίλες και φίλοι,

Με αρκετούς από σας, όπως γνωρίζετε, είμαι σε συχνή επαφή, διότι είναι πάγια αρχή μου να επικοινωνώ, ν’ ακούω γνώμες, ν’ ανταλλάσσω απόψεις και να αφουγκράζομαι τα μηνύματα των καιρών και τις αγωνίες της πολύπαθης κοινωνίας μας.

Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν και πολλοί από σας, που παραμένετε σιωπηλοί. Παρακολουθείτε τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, κάνετε τις καταγραφές σας, διαμορφώνετε γνώμη, αλλά την κρατάτε «μέσα» σας. Σκεφθείτε, σας παρακαλώ, και την άλλη εκδοχή.

Την εκδοχή της αμφίπλευρης επικοινωνίας…

Οι περιστάσεις είναι κρίσιμες.

Οι ζυμώσεις πυκνώνουν, οι εξελίξεις τρέχουν και είναι ολίσθημα ο,τιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, να μας βρίσκει «βουβούς» ενώ όλοι έχουμε άποψη και μπορούμε, συζητώντας, να συνδιαμορφώσουμε ακόμα καλύτερες απόψεις και εκτιμήσεις.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως το επόμενο διάστημα, η αντίδραση και η αντίσταση του Ελληνικού λαού θα κορυφωθεί. Μας αναλογεί να βρεθούμε στη πρώτη γραμμή της αντιστασιακής συμμαχίας. Να είμαστε οι πρόδρομοι, το «προζύμι» μιας πατριωτικής πανστρατιάς με καθοριστικό ρόλο στις προσεχείς εκλογές.

Σας ζητώ, λοιπόν, να εκφράζετε συχνά τη γνώμη σας. Την καταγραφή των ανησυχιών σας, τις υποδείξεις και τις προτάσεις σας.

Σας ζητώ να μου απαντήσετε, αν θέλετε να είστε αποδέκτης των δικών μου πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων και πολύ περισσότερο αν επιθυμείτε να συστρατευτείτε στην κυοφορούμενη πλατιά πατριωτική λαϊκή συμμαχία.

Για τον άλλο δίαυλο της επικοινωνίας μας, την εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει;», της οποίας είμαι, όπως γνωρίζετε, παρουσιαστής, απαιτείται λίγη υπομονή μέχρις ότου οριστικοποιηθεί η προβολή της, εκτός απροόπτου, από τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον».

Σε κάθε περίπτωση, φρονώ ότι οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση, πυκνώνοντας τις επαφές μας, με emails, αναρτήσεις και κοινοποιήσεις των πρωτοβουλιών και της δράσης ενός εκάστου εξ ημών και όλων μαζί.

Και είναι αναγκαίο αυτό, ειδικά τώρα, γιατί τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για τα «fake news», όπως λένε οι αγγλομαθείς, δηλαδή για τις ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις. Το φαινόμενο ανθεί παγκόσμια αλλά εδώ στην Ελλάδα τα μεγάλα ΜΜΕ μπορούν να υπερηφανεύονται ότι είναι από τους πρωτοπόρους. Αυτό, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό μη αρεστών ειδήσεων και προσώπων φιλτράρει την ενημέρωση και διαμορφώνει περιβάλλον ανάλογα με τα συμφέροντα της ελίτ, που έγινε μεγάλη και τρανή απομυζώντας το Κράτος και που εν τέλει μας οδήγησε στα σημερινά από τα οποία όπως ισχυρίζεται έχει την συνταγή για να μας σώσει.

Εμείς, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, αν και δεν είμαστε δημοσιογραφικός οργανισμός, στην προσπάθειά μας για πλήρη διαφάνεια στην ενημέρωση του πολίτη και για την μεταβίβαση της γνώσης που αποκτούμε στα πλαίσια της άσκησης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κοινωνούς όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται για μικρά και μεγάλα θέματα. Για τούτο θα δημοσιεύουμε στο εξής, εκτός από τις ερωτήσεις που υποβάλουμε στην Βουλή και τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπουργών και Οργανισμών ώστε καθένας με αντικειμενικότητα και με κριτική σκέψη να μπορεί να διαμορφώνει την δική του γνώμη βασισμένος σε πραγματικά και αναμφισβήτητα στοιχεία.

Ολοκληρώνοντας, εύχομαι σε όλες και σε όλους υγεία, καλό χειμώνα και πίστη στον αγώνα μας μέχρι τη τελική νίκη της υπό συγκρότηση πατριωτικής λαϊκής συμμαχίας, ενάντια στις επιβουλές των φορέων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια και προσκαλούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο να μας στείλει τα σχόλιά του, τις υποδείξεις του αλλά και την κριτική του.

Ευχαριστούμε και καλή ανάγνωση.

 

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Ανεξάρτητος Βουλευτής

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού

Κόμματος Ελλάδος

Υ.Γ. Εάν επιθυμείτε επίσης μπορούμε να γίνουμε «φίλοι» και συνοδοιπόροι στα κοινωνικά δίκτυα, όπως στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και φυσικά μπορείτε να πληροφορείσθε τις θέσεις και τις δράσεις ας από το site του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (www.xristianodimokrates.gr) και το προσωπικό μου (www.nikosnikolopoulos.gr)

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος