Loading...
 Start Page
Ανοιχτή 14η επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος

Δημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του πρώην Υπουργού Νίκου Νικολόπουλου στον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Κυριάκο καλημέρα,

Είναι φανερό ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τραβάει ο οργανισμός σας…Κάθε μέρα μαθαίνουμε από τα κρατικά πως θέλει την άλφα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ο σύντροφός της,τι τρώνε,τι γνώμη έχουν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τα ραπανάκια,για την άνω τελεία και τα ρέστα πάλι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε συνδυασμό με το πως λειτουργεί το χαρέμι στην ΕΡΤ.Δηλαδή ποιές σκοτώνονται για τον έναν και μάλιστα δημόσια και χωρίς …ρετούς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ λοιπόν θέλετε…

Βέβαια θέλετε εκείνη την ελαφριά πλευρά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.Την σαλονάτη,την κολωνακιώτικη.Αυτήν για την οποία όλος ο κόσμος χαίρεται και χαμογελάει γιατί όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Καίγεται η Ελλάδα;Για το καλό μας βρε κουτά…

Πως αλλιώς θα μάθει το πόπολο πόσο ικανά παιδιά έχουν ο πασοκοΜπένος,ο Σκυλακάκης,οι Μητσοτακαίοι και πόσο ανιδιοτελή θα φανούν στην διαχείριση εκατομμυρίων για την ανοικοδόμηση της χώρας από τις φωτιές;

Ποιός θα έκανε υπουργό την Δόμνα την Μιχαηλίδου να μας λέει μέσω του ουσιαστικά ενιαίου οργανισμού -ΑΛΑΦΟΥΖΕΡΤ- ότι “ολα τα παιδιά έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στην Ελλάδα για την εργασία και τα δικαιώματα”;

Προφανώς η εν λόγω Δόμνα δεν συνεργάζεται καλά με τον Κωστή τον Χατζηδάκη.Αν συνεργαζόταν κάποιος,φαντάζομαι, θα της έλεγε:

“Βούλωσέ το και μη μιλάς για ίσες ευκαιρίες ,γιατί θα αρχίσουν να ψάχνουν τις ευκαιρίες που έχουν αυτά τα παιδιά που εργάζονται στους ντελιβεράδες και ιδιαίτερα σε εκείνη την ντελιβερού εταιρεία που ίδρυσαν εκείνα τα αδέλφια που συνεργάζονταν με τον κύκλο της Μαρέβα στις εταιρείες της εντός -εκτός Ελλάδας.

Αυτό το τελευταίο το γράφει ο Βαξεβάνης.

Αφού λοιπόν θέλετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,αυτήν θα πάρετε και απο μένα.Και θα δείτε ότι και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει για σας λόγια που δεν τα φαντάζεσαι…Πολύ σκληρά…

Κυριάκο κάτσε στην καρέκλα άκου-διάβασε:

Ο κυρ Χρήστος Γιανναράς το γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ωμά.Την Κυριακή 12/9/21.Και προφανώς αναφέρεται(και)στο υπουργικό σου Συμβούλιο.Αν και κατά την γνώμη μου ο χρόνος που τα γράφει και ο τρόπος δείχνει ότι αναφέρεται ΜΟΝΟ στο υπουργικό σου συμβούλιο.Διότι αν ήθελε τα έγραφε και πριν.Την στήλη ως κύριος αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ την είχε πάντα.

Γράφει λοιπόν τα εξής για το υπουργικό (σου)συμβούλιο:

“Αναξιοπρεπές επάγγελμα η πολιτική,πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι διατεθειμένοι να το αναλάβουν.Δεν χρειάζεται κανένα τυπικό προσόν,πτυχίο η εξιδίκευση,ούτε και προυπηρεσία ευδόκιμη-τίποτα.Ακόμα και με χαμηλότατο δείκτη ευφυίας,με ανικανότητα έκφρασης και κωμική άγνοια της μητρικής τους γλώσσας,μπορεί ένα κομματικό στέλεχος να υπουργήσει τα καίρια του συλλογικού βίου”.

Χειρότερα απο αυτά υπάρχουν;Ρίξε μια ματια ένα-γύρο στο υπουργικό σου συμβούλιο να δεις ποιούς εννοεί…

Ο κυρ Χρήστος συνεχίζει.Και σου θυμιζει ότι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δημοσιεύθηκε άρθρο του επίτιμου προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Σωτηρη Ρίζου.Ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ γράφει με ημερομηνίες και αριθμούς ότι το 2020 και το 2021 η κυβέρνηση προώθησε νομοθετική ρύθμιση για νομιμοποίηση αυθαιρέτων εντός δασικών εκτάσεων.Δηλαδή 23/7/21 ανοίγει η πλατφόρμα που στηρίζεται στο νόμο 4685 ΦΕΚ 92/7.5.2020.”

Και ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ γράφει ότι ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετά το άνοιγμα της πλαστφόρμας που έφτιαξαν οι δικοί σου άριστοι και στηρίζονται στον δικό σου νόμο η Ελλάδα έγινε παρανάλωμα φωτιάς και κάηκαν 1.275.660 στρέμματα,τα περισότερα απο καταβολής ελληνικού κράτους”.

Αν δεν κατάλαβες ο κ.Ρίζος σας κατηγορεί ότι προωθείτε την καταστροφή με νόμους και πλατφόρμες για να αναλάβουν αυτά τα καλά παιδιά την ανοικοδόμηση με πρώτη δόση διαχείρισης τα 30 αργύρια…συγνώμη τα 30 εκατομμύρια ευρώ!!!

Το όνομα Ρίζος δεν θυμίζει….Σακελλαροπούλου,την οποία επέλεξες για να υπογραμμίσεις με δημόσια δήλωσή σου ότι δεν ψηφίζεις Προκόπη Παυλόπουλο ,γιατί δεν έκανε πόλεμο στο πελατειακό κράτος…

Ο επίτιμος αυτός πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν διευθυντής της νομικής υπηρεσίας της προεδρίας της Δημοκρατίας  επι Προκόπη Παυλόπουλου!

Η Σακελλαροπούλου με τον Μενουδάκο είναι οι δυο κύριοι συντελεστές(πρόεδρος και εισηγήτρια)για εκείνη την -νομικώς κατάπτυστη κατά τον Γιάννη Ντάσκα-απόφαση του ΣτΕ που άνοιξε το δρόμο για να φυτρώνουν στα καμένα αντι τα δάση που κάηκαν επιχειρήσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Και οι δυο στη συνέχεια τιμήθηκαν με θεσάρες.Εντελώς τυχαία και αξιοκρατικά βρε αδελφέ Κυριάκο…

Η οικογένειά σου θεωρεί αδελφικό φίλο και τον σημερινό Δήμαρχο Λαμίας.Της πόλης με το τεράστιο σκάνδαλο.

Ο Σωτήρης Ρίζος μου θύμισε τον “αδελφό” του πατέρα σου Δημήτρη Ρίζο.Τον αείμνηστο(ή μήπως όχι;)δημοσιογράφο που πέθανε ξεχασμένος απο σας σε ένα δωματιάκι του “ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Ο Δημήτρης Ρίζος έγραφε πολλά για τα πασοκο-σκάνδαλα και την διαφθορά που είχε πάρει ουρανομήκεις διαστάσεις.Τον τροφοδοτούσε και το γραφείο του πατέρα σου συνεχώς.

Μεταξύ αυτών που ασχολήθηκε και ασχοληθήκαμε στη Γραμματεία τεκμηρίωσης σκανδάλων της Νέας Δημοκρατίας ήταν και σκάνδαλα, για τα οποία μας έδιναν στοιχεία τα τότε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Αδάμ,Νίκος Καραϊσκος,Νατάσα Αλαμάνου.

(Την τελευταία ρώτησέ την να σου πει αν έχει καμία ιστορία #ME TOO#…)

Ο Θόδωρος Πάγκαλος πήγε μια μέρα(τότε) στη ΒΟΥΛΉ και έκανε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και ονομαστικά στην Αλαμάνου με φρικτά υπονοούμενα για τα θέλγητρά της….

Βρήκε τα πρακτικά της Βουλής ο Ντάσκας ψάχνοντας τα #ME TOO# και τα τραπεζικά σκάνδαλα Λαμίας και θα σου τα στείλουμε με αφιέρωση.

Ενα δικαστήριο-εκεί στην επαρχία τους- με μια παρόμοια κατάπτυστη νομικά δικαστική απόφαση έγραψε ότι η Αλαμάνου δεν ήταν ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και απο την φαντασία της τα λέει…

Η Αλαμάνου είναι παντρεμένη με τον Αδάμ…Και άλλο δικαστήριο έφτασε στο σημείο να γράψει ότι η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος στον 9ο μήνα!!!Ως να μην φαίνεται η εγκυμοσύνη αυτού του μήνα!..Και τόχασε το παιδί στη γέννα…Και το ενταφίασε…Και ακόμα τα γράφει αυτά η κατάπτυστη νομικά δικαστική απόφαση…

Γιατί τα γράφω αυτά;

Ξέρεις ποιός ήταν αντίδικος σφοδρός του Αδάμ,του συζύγου της και πατέρα αυτού του παιδιού που έχασε στη γέννα;

Ο σημερινός Δήμαρχος Λαμίας τον οποίο η οικογένεια Μητσοτάκη θεωρεί αδελφό σήμερα…

1ifhmjeRNl4L9YGGTg

Κυριάκο,

Αν βγεις στο πεζοδρόμιο και ρωτήσεις για το επίπεδο της Δικαιοσύνης θα σου απαντήσουν και τα δέντρα ότι είναι η δικαιοσύνη που ελέγχεται απόλυτα απο τα πολιτικά κόμματα και οι κρίσιμες αποφάσεις είναι αυτές που θέλουν τα κόμματα και στελέχη των κομμάτων που έχουν τα “μέσα”.

Εσείς είστε αυτοί που λέει ο κυρ Χρήστος Γιανναράς στην αρχή του άρθρου του και στον τίτλο της επιστολής μου.

Μια δικαστίνα που είχε μάρτυρα δικό της τον προαναφερόμενο Δήμαρχο Λαμίας δικαιώθηκε -δικαστικά-πλήρως για τις αθλιότητες κατά της Αλαμάνου και του Αδάμ.Αλλά λίγο μετά παραιτήθηκε απο το Σώμα, γιατί το ζεύγος έγραψε μια αναφορά που θα ντραπείς να διαβάσεις στον Αρειο Πάγο…

Είναι η ίδια δικαστίνα που ξεσήκωσε θύελλα δικάζοντας τον Κορκονέα,του οποίου δικηγόρος ήταν ο σημερινός Δήμαρχος Λαμίας και μάρτυρας υπεράσπισης της πρώην δικαστίνας…

Είπες τίποτα για πελατειακό κράτος Κυριάκο μου;

Αν όχι διάβασε μια περικοπή με την οποία σε κατακεραυνώνει η Ενωση Δικαστών ΚΑΙ εισαγγελέων για τα “αριστεία” που ετοιμάζεις προκειμένου να φτιάξεις “δικούς σου” και “αλλους” δικαστές.

“…Γ) Το άρθρο 23 εισάγει μια εντελώς απαράδεκτη μέθοδο αξιολόγησης των
εκπαιδευόμενων, οι οποίοι δεν βαθμολογούνται αλλά κατατάσσονται υποχρεωτικά σε
συγκεκριμένες ομάδες: στην ομάδα 1 οι άριστοι που προσδιορίζονται στο 10%, στην
ομάδα 2 οι αμέσως επόμενοι που προσδιορίζονται στο 25%, στην ομάδα 3 το 50%
των σπουδαστών και στην ομάδα 4 το τελευταίο 15% ένα τμήμα του οποίου
κατατάσσεται στην ομάδα 5 και η επίδοσή τους κρίνεται ανεπαρκής με δυνατότητα
να επαναλάβουν την πρακτική άσκηση για άλλη μια φορά. Με το σύστημα αυτό δεν
«ενισχύεται η ευγενής άμιλλα μεταξύ των σπουδαστών» όπως λέει η εισηγητική
έκθεση. Διασπάται η αναγκαία αλληλεγγύη, η ενότητα των σπουδαστών και
μελλοντικών συναδέλφων. Ενισχύονται οι αντιπαλότητες, η βαθμοθηρία, το άγχος να
μην βρεθεί κάποιος σπουδαστής στην κατηγορία 4 ή 5 ή αντίστροφα η επιδίωξη να
καταγραφεί στο 10% των αρίστων. Φτιάχνονται αυστηρά προσδιορισμένες τάξεις
ικανοτήτων που πολλές φορές φτάνουν σε άδικα αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι το
συγκεκριμένο άρθρο μας «προετοιμάζει» για τις αλλαγές που επιθυμεί να εισάγει το
Υπουργείο στον ΚΟΔΚΔΛ αναφορικά με τον τρόπο αξιολόγησης των Δικαστικών
Λειτουργών. Μιας αξιολόγησης που θα βρίσκεται ενδεχομένως σε άμεση συνάρτηση
και με τις προαγωγές. Οι εισηγητές του Σχεδίου δεν εξηγούν για ποιόν ακριβώς λόγο
γίνεται αυτή η κατηγοριοποίηση και πως ωφελεί την ποιότητα σπουδών μια διαρκής
και συνεχόμενη διαδικασία βαθμολόγησης, δεδομένου ότι ήδη οι σπουδαστές έχουν
υποβληθεί τρεις φορές σε εξετάσεις (εισαγωγικού διαγωνισμού, ενδιάμεσου σταδίου
και εξετάσεις αποφοίτησης). Έχουμε την άποψη ότι στο στάδιο της εξάμηνης
πρακτικής άσκησης το κύριο βάρος πρέπει να δοθεί στην ποιοτική εκπαίδευση και
την απόκτηση εμπειρίας ενώ η επιτροπή βαθμολόγησης θα πρέπει να κρίνει μόνο εάν
η παρουσία του εκπαιδευόμενου ήταν επιτυχής ή όχι…”

Γράφουν κι άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Με την παρούσα λοιπόν σε καλώ να μου απαντήσεις:

Εκεί στο υπουργικό σου συμβούλιο είστε αναξιοπρεπείς,ηλίθιοι,αμόρφωτοι ή μήπως δόλιοι,πανέξυπνοι και αδίστακτοι;

Μέχρι να μου απαντήσεις εγώ ασχολούμαι με την δημιουργία του Συνασπισμού,ώστε όλοι οι πολιτικοί να επιλέξουν και να μην λένε ότι δεν είδαν,δεν διάβασαν,δεν άκουσαν…

ΥΓ. Λυπάμαι για τις λέξεις του τίτλου,αλλά δεν λογοκρίνουμε δα και Γιανναρά…Δεν είμαστε ΕΡΤ…

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος