Loading...
 Start Page
Συνέντευξη Ν. Νικολόπουλου σε Έλληνες Bloggers

 «Γνωρίζαμε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για τους Έλληνες. Η Ν.Δ. δεν το έκρυψε προεκλογικά. Αντιθέτως, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πιάσουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων. Εξακολουθώ να το πιστεύω. Χρειάζεται όμως να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, που ζητάει η κομματική μας βάση και η κοινωνία. Γι’ αυτό προτείνω ένα μοντέλο λειτουργίας, στο οποίο το κόμμα θα είναι υποστηρικτής στον αγώνα για τις ιστορικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».

 Αυτά επεσήμανε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ομάδα Ελλήνων Bloggers, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη πως δεν θα υπάρξουν σύντομα νέες εκλογές και απέκλεισε τα σενάρια που κυκλοφορούν για εκλογές το προσεχές φθινόπωρο, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως προσωπική του θέση είναι πως η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε άμεση επαναδιαπραγμάτευση των μνημονιακών όρων. «Η αξιοπιστία μας έναντι της τρόικας θα ανακτηθεί μόνο εάν ζητήσουμε με τεκμηριωμένο τρόπο την άμεση επαναδιαπραγμάτευση, αντί να την μεταθέσουμε για αργότερα» τόνισε.

 

Ακόμα, ο Αχαιός πολιτικός, απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλο κόμμα, τονίζοντας εκ νέου πως η ΝΔ είναι το «σπίτι» του και αυτό αποδεικνύεται και από την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. «Δεν θα με δείτε να εντάσσομαι σε άλλο κόμμα. Θα με δείτε όμως να παλεύω για τις σαφείς πολιτικές μου θέσεις, τις οποίες εξακολουθώ να πιστεύω, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κύκλοι των ΜΜΕ επιχειρούν συστηματικά να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από τα σοβαρά και να παραπλανήσουν τους πολίτες, ακόμα και εισβάλλοντας στην προσωπική μου ζωή» ήταν η χαρακτηριστική και ξεκάθαρη θέση που εξέφρασε.

 Ερωτώμενος σχετικά με την παραίτησή του από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας και το εάν αυτή είναι «ασυμβίβαστη» με την υποψηφιότητά του για Γραμματέας της Ν.Δ., ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως, αντίθετα, η υποψηφιότητά του στοχεύει στη δημιουργία ενός κόμματος που θα εξασφαλίζει την ενημέρωση και τη συναίνεση της βάσης στις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η χώρα και πως δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, να υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις και απόψεις ως προς την πολιτική τακτική, ανάμεσα στην ηγεσία και τα άλλα μέλη. «Πιστεύω ακράδαντα πως το κόμμα, όταν είναι στη κυβέρνηση, δεν πρέπει να μένει άφωνο. Τα όργανα πρέπει να λειτουργούν και το κόμμα να διατηρεί την αυτοδυναμία και το δικαίωμα έκφρασης άποψης, αφού αυτό εκφράζει την φωνή της βάσης, την οποία και πρέπει να μεταφέρει προς τη κυβέρνηση» σημείωσε.

 Τέλος, ο Αχαιός πολιτικός τόνισε πως άμεσες προτεραιότητές του σε περίπτωση εκλογής του θα είναι η αναζωογόνηση των περιφερειακών οργανώσεων, η συγκρότηση ενός ουσιαστικού μητρώου μελών με συγκεκριμένες υποχρεώσεις και δικαιώματα, αλλά και η «επένδυση» του κόμματος στην εποχή του διαδικτύου. «Θα αγωνιστώ για μία e-Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για  κάτι που θα φέρει στο κόμμα αέρα ανανέωσης και θα την φέρει πιο κοντά με τη νεολαίας μας» κατέληξε.

Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου σε Έλληνες Bloggers

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος