Loading...
 Start Page
Έχουν στήσει ένα ιδιότυπο κράτος που παρασιτεί σαπίζοντας το ποδόσφαιρο καταστρέφοντας οικογενειάρχες, κατακλέβοντας το Κράτος

Στην εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ” του Κυριάκου Θωμαίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι καλεσμένος ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος με θέμα το παράνομο στοίχημα και τα στημένα παιχνίδια.

Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας στις ερωτήσεις που έχει καταθέσει σε 3 διαφορετικές Κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά) έχει δεχθεί απαντήσεις που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι στεγνές, υπηρεσιακές και  δείχνουν την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος και πολιτικής βούλησης για να δοθεί λύση.

Ο Αχαιός Βουλευτής δεν κουράζεται να τονίζει ότι: “με την είσοδο του Στοιχήματος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας ολοένα και χειρότερης κατάστασης καταγγελιών διαφθοράς, η οποία ξεκινά από την ΕΠΟ, τη διαιτησία, την αθλητική δικαιοσύνη, τον ΟΠΑΠ, τους παράγοντες των ομάδων και καταλήγει στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.

Επιτήδειοι των παραπάνω φορέων και ιδιοτήτων φέρονται να έχουν στήσει ένα ιδιότυπο «παρακράτος» που στην κυριολεξία παρασιτεί σαπίζοντας το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, καταστρέφοντας αφελείς  συμπολίτες μας και κατακλέβοντας το κράτος.

Είναι θεμιτό αλλά και ηθικό, όλοι και όλα να συνεχίζουν χωρίς κανείς από τους υπεύθυνους να αναρωτιέται τι φταίει;

Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία όλης αυτής της διαφθοράς και της παρακμής;”                                                                                          

Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής συνέχισε: “Σήμερα που ο Έλληνας εργαζόμενος πλήττεται από την κρίση, οι άνεργοι έχουν υπερβεί το 1,5 εκατομμύριο και οι συνταξιούχοι καλούνται να ζήσουν με συντάξεις ελεημοσύνης, γίνεται να συνεχίζεται αυτή η «ξεδιάντροπη ληστεία» εναντίον των μικρομεσαίων και των φτωχών που ονομάζεται παράνομο «ΣΤΟΙΧΗΜΑ»;”

Και κατέληξε παρομοιάζοντας την περίπτωση της Ελλάδος με εκείνη της Ρωσίας αφού κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ελλάδα, με εκατοντάδες μικρά καζίνο να λειτουργούν σε διάφορα δωμάτια και διαμερίσματα.

Αυτό είναι η επιτομή της αισχροκέρδειας. Ας μπει ένα τέλος επιτέλους στο χώρο του τζόγου και της “βρώμας”! 

Ιδίως επειδή η χώρα αυτή έχει την πιο ευγενή αθλητική ιστορία. Σεβαστείτε τη.

Ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός να επιτρέπεται να είναι απλοί παρατηρητές  αυτής της κάκιστης κατάστασης που επικρατεί στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ιδίως μετά την δημοσίευση από την UEFA προ μιας εβδομάδος, όπου η Ελλάδα κατέχει την 5η θέση με τις πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες με 45 ύποπτους στημένους αγώνες.

Πρέπει σήμερα η επιτροπή εποπτείας ελέγχου τυχερών παιχνιδιών να στείλει καθώς επίσης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να στείλουν τις πολυάριθμες καταγγελίες για το παράνομο στοίχημα που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο νομό Μαγνησίας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και όμως όλες έμπαιναν αρχείο, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, στο ΣΔΟΕ κ.α.

Η λίστα Λαγκάρντ θα αποδειχτεί μικρότερη σε αριθμό επωνύμων αθλητικών και οικονομικών παραγόντων”

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος