Loading...
 Start Page
ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αποκαλύψεις που "σοκάρουν" για παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας

Οι αποκαλύψεις Καμμένου - Νικολόπουλου στη Βουλή... σοκάρουν! Ο αθηναίος πολιτικός δήλωσε και πάλι ευθέως στο Κοινοβούλιο πως από εταιρεία εμπλεκόμενη με τον αδελφό του πρωθυπουργού αγοράστηκε ασφάλιστρο κινδύνου από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο έναντι χαμηλού τιμήματος (πριν το μνημόνιο και το δάνειο από το ΔΝΤ), το οποίο σήμερα έχει αξία... 26 δισ. ευρώ! 
«Πενταπλάσια αξία από όσο κοστίζουν τα μέτρα που θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ σήμερα για το πολυνομοσχέδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. Μάλιστα, επικαλέστηκε και ερώτηση που είχε κάνει στην Βουλή ο κ. Νικολόπουλος σε σχέση με την «Ωμέγα Bank». Όπως είναι ήδη γνωστό ο βουλευτής αποκάλυψε ότι στο Δ.Σ. της «Ωμέγα Bank» που εξαγόρασε το 2005 η «Proton» (του κ. Λαυρεντιάδη), συμμετείχαν ο πεθερός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιχειρηματίας Μπακατσέλος, ο αδελφός του σημερινού πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. 
Το θέμα χοντραίνει πολύ καθώς ο αχαιός πολιτικός ζητεί από τον κ. Βενιζέλο εξηγήσεις για την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Proton» που αποφασίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος παρά το γεγονός ότι έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και ο κ. Λαυρεντιάδης διώκεται για βαριές ποινικά πράξεις. Θα πρέπει να τονισθεί πως οι καταγγελίες των δύο πολιτικών δεν προβλήθηκαν από κανένα «μεγάλο» μέσο ενημέρωσης. Μεταδόθηκαν μόνο από τον Τέρενς Κουικ στο «Kontra», από blogs και από κάποια sites.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η εταιρεία στην οποία δουλεύει ο Ν. Παπανδρέου «τζογάρει» στην κατάρρευση της χώρας
Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως «αλλάζουν τα πάντα και η ευθύνη έτυχε στην Ελλάδα που έγινε ο πυροκροτητής για την παγκόσμια αυτή κρίση, ώστε να επιβληθεί η νέα τάξη πραγμάτων και να δημιουργηθεί το νέο νόμισμα και να εξαφανισθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων». 
Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό πως εκτελεί κατά γράμμα το συγκεκριμένο σχέδιο. «Δυστυχώς, έχει καταργηθεί και το κοινοβούλιο. Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφαλιστήριο κινδύνου, το cds από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο επωλήθη τον Νοέμβριο του 2009 με ευθύνη του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου και σήμερα αξίζει 26 δισ. Δεν απαντούν στην ερώτηση. Κάνω επερώτηση, με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής δεν μπαίνει στο κείμενο. Κάνω διακομματική επερώτηση, αλλά και πάλι δεν προσδιορίζεται. Γιατί; Γιατί κάποιοι ενεργούν προκειμένου να παραδοθεί αυτή η χώρα. 80 εκατομμύρια νομοθετούμε για την εφεδρεία και 100 εκατομμύρια δίνουμε για το Μέγαρο Μουσικής. 5 δισ. θα γλιτώσουμε από το πολυνομοσχέδιο και 26 δισ. δώσαμε με ένα μόνο ασφάλιστρο κινδύνου και για το οποίο δεν μας ενημερώνουν. Την ίδια στιγμή που λέμε στο συνταξιούχο να ματώσει, την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής χτίζει βίλλα στον Γράμμο. Την ίδια στιγμή που λέμε στο μικρό επαγγελματία να κλείσει, χαρίζουμε στον Λαυρεντιάδη 1,1 δισ. και μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας που αγοράζει είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού. Την ίδια στιγμή ο αδελφός του πρωθυπουργού εργάζεται παρανόμως σε εταιρεία που παίζει cds που τζογάρει με την κατάρρευση της χώρας».

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Φοβήθηκε και χρησιμοποίησε δικηγόρο από την Πάτρα για να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα

Όπως φάνηκε η όλη προσπάθεια για την αποκάλυψη αυτών των σεναρίων, ξεκίνησε από την Πάτρα. Δήλωσε χθες στον «Μax Fm» o βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος: «Πήγα λοιπόν στον εισαγγελέα της Αθήνας και του κατέθεσα τα χαρτιά που είχα από τη Βουλή, και μάλιστα φοβούμενος και εγώ, επειδή με είχε τρομάξει και ο Καμμένος λέγοντάς μου: "Πρόσεχε, έχεις μικρά παιδιά, αυτοί δεν αστειεύονται, από το να σε διαπομπέψουν μέχρι να σε αφήσουν έξω από την κυβέρνηση , να μην μπλέξεις καλύτερα". Έτσι, προσέφυγα στον Τάκη Παπαδόπουλο, το δικηγόρο της Πάτρας, και του ζήτησα να συντάξουμε το σημείωμα για τον Εισαγγελέα Αθηνών, να μην έχω κανένα μπλέξιμο που δεν θα μπορούσε κανείς όντως να τα βάλει με γίγαντες με τόσο μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, σαν και αυτούς που είδε τελευταία ο Γιώργος ο Παπανδρέου, όπως τον κ. Σόρο. Θυμάστε που τον είδε στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Σόρο; Ο οποίος για παράδειγμα από τη χρεοκοπία μιας χώρας έβγαλε 47 δισ. για πλάκα! Πήγαμε λοιπόν και είπαμε πώς είναι δυνατόν, όταν ξέρει το μυστικό αυτό που έχει πει και ο Λάκης ο Λαζόπουλος, ότι ο Παπανδρέου πριν γίνει πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει με τον Στρος Σκαν, ότι θα πατήσει το ΔΝΤ το πόδι του στην Ελλάδα. Αυτή η πληροφορία κάνει εκατομμύρια! Όταν βρίσκουμε τον αδελφό του πρωθυπουργού όχι μόνο στο αεροπλάνο, όταν πάει στο Κατάρ με τον κ. Παμπούκη για το Ελληνικό για τον Αστακό κ.λπ. Ο αδελφός του κ. Παπανδρέου ήταν μέλος μιας τράπεζας στην Θεσσαλονίκη, την "Ωμέγα BANK"! Αυτή η τράπεζα είχε μέλος και έναν Ισραηλίτη τον σημερινό αντιδημάρχο του κ Μπουτάρη. Αυτή η τράπεζα ήρθε και είχε και τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Εκείνος που τα αγόραζε όλα. Και έπαιρνε μετοχές σε όλα τα μέσα μαζική ενημέρωσης που πηρέ την "Proto Bank". Όσο για το επίμαχο ασφάλιστρο, το αγόρασε εκείνη η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο κ. Νίκος Παπανδρέου. Και τώρα ο κ. Παπανδρέου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Πάνο Καμμένο. Του λέει: "Θα σε λιώσω", του έχει κάνει αγωγή».

 

ΠΗΓΗ

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος