Loading...
 Start Page
Σάββατο 09 Δεκ 2023
Συνάντηση Ν. Νικολόπουλου, στην Αθήνα, με τους Ιταλούς Συντηρητικούς & Χριστιανοδημοκράτες
 
Η ανταλλαγή της επίσκεψης στην Ελλάδα, από τα Μέλη του Συνασπισμού των Συντηρητικών – Χριστιανοδημοκρατών στο Ιταλικό κοινοβούλιο, και μάλιστα τόσο άμεσα, σφράγισε με κάθε επισημότητα την Συμπόρευσή μας προς τις Ευρωεκλογές. Μιας Συμπόρευσης η οποία λόγω των τεκτονικών εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο, κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Αναγκαία αλλά και χρήσιμη για Όλους τους Πολίτες, διότι μπορεί να λειτουργήσει ως η «ασπίδα» και η επιζητούμενη «οδός διαφυγής» από τα σοβαρά αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει όλη την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους Πολίτες η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω της Παγκοσμιοποίησης.
Σε συνέχεια των επαφών και διεργασιών, (που ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου στην Ρώμη, με την εκεί επίσκεψη του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νίκου Νικολόπουλου), ήταν η Αθήνα που φιλοξένησε αυτή τη φορά την νέα τους συνάντηση και την επικοινωνία τεκμηριωμένων ανησυχιών για τις επικίνδυνες ατραπούς στις οποίες βαδίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για το πόσο έχει απομακρυνθεί από τους σκοπούς της ιδρύσεώς της και για το πόσο ανεμπόδιστα τέθηκαν στο περιθώριο, οι Αρχές και οι Αξίες πάνω στις οποίες «οικοδομήθηκε» η ιδέα της δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Οικογένειας και της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης των Κρατών - Μελών.
Η συνάντηση του κ. Νίκου Νικολόπουλου με τα Μέλη του Ιταλικού Συνασπισμού των Συντηρητικών και Χριστιανοδημοκρατών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο «ATHENS CAPITAL». Συγκεκριμένα, με τον Γερουσιαστή κ. Francesco Saverio ROMANO, τον Πρόεδρο της «Magna Grecia» και πρώην βουλευτή κ. Nino FOTI και τον Δικαστή και Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Antonello COLOSIMO.
Οι Ιταλοί, επιβεβαίωσαν την συνειδητή απόφαση συνεργασίας με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και με τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Νικολόπουλο.
Όπως δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, «αυτό το νέο ραντεβού μας, έδωσε την ευκαιρία να επεκτείνουμε και να εμβαθύνουμε τις συνομιλίες μας τις οποίες ξεκινήσαμε στην Ιταλική πρωτεύουσα. Και επιπλέον να προσδιορίσουμε τους άξονες πάνω στους οποίους θα συνεχιστεί η κοινή μας Συμοπόρευση, αυτή η κοινή μας «Μάχη», εν όψει των Ευρωεκλογών, θέτοντας τους ξεκάθαρους στόχους της ατζέντας μας, για το τι Πρεσβεύουμε και ποια Ευρώπη θέλουμε».
Δίνοντας ένα γενικό περίγραμμα του ιδεολογικού περιεχομένου, ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε:
«Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, σκοπός και επιδίωξή μας, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιστρέψει στις Αξίες στις οποίες εδραιώθηκε η ίδρυσή της. Αξίες οι οποίες διαμορφώθηκαν σε συνδυασμό με τις Εθνικές Αξίες και λειτούργησαν με αποκλειστικό γνώμονα την Αλληλεγγύη και τον απόλυτο κι αδιαπραγμάτευτο σεβασμό στα Εθνικά χαρακτηριστικά όλων των Μελών – Κρατών και των Λαών τους.
Εμείς, είμαστε εκείνοι που συνεχίζουμε να πορευόμαστε στον δρόμο που χάραξαν οι Μεγάλοι Ευρωπαίοι Ηγέτες. Αντιτιθέμεθα στην Ευρώπη των «καρεκλοκένταυρων» των Βρυξελλών που για χάρη των συμφερόντων των Τραπεζών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επιθυμούν… υποτακτικούς κυβερνήτες και Λαούς – ψοφοδεείς υπηκόους Ευρωπαϊκών «επαρχιών» οι οποίοι θα πρέπει να αντιδρούν, μόνο και πάντοτε θετικά, στις όποιες «άνωθεν εντολές», στερούμενοι παντελώς του δικαιώματος να αποφασίζει κάθε Λαός για την Πατρίδα του.
Στους Ευρωπαϊστές – Εθνομηδενιστές, εμείς απαντούμε με Ευρωσκεπτικισμό.
Στην πραγματικότητα, όμως, είμαστε εκείνοι που… σηκώνουμε το βάρος της του αγώνα για να συνεχίσει η Ενωμένη Ευρώπη να λειτουργεί για τους Σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε. Είμαστε εκείνοι που ορθώνουν ανάστημα σε αυτούς που καπηλεύονται το «Ευρωπαϊκό Δημιούργημα», αναζητώντας «Πολίτες – Μαριονέτες» σε μια «Σκακιέρα» με «κρυφούς παίκτες» και με «άγνωστο προσανατολισμό»».
 
 
 
 
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος