Loading...
 Start Page
Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα Διεκδικήσουμε την Ψήφο στις Ευρωεκλογές με Όραμα την Ευρώπη των Εθνών και της Αλληλεγγύης, όχι των Δικαιωματιστών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων

“ Με «όχημα» το Όραμά μας για μια Ενωμένη Ευρώπη των Λαών, της Εθνικής Κυριαρχίας και της Σύγκλισης, όχι μιας Ευρώπης των «Διευθυντηρίων» και των Τραπεζών,  των πολιτών – αριθμών, όπου οι κοινωνίες εξαθλιώνονται από τους αδίστακτους εκμεταλλευτές, το ΧριστανοΔημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ξεκίνησε ήδη Πανελλήνια Εξόρμηση ενημέρωσης στελεχών και ψηφοφόρων, σχετικά με την συμμετοχή του στις προσεχείς Ευρωεκλογές και με στόχο την εκλογή Χριστιανού και Δημοκρατη Ευρωβουλευτή.


Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ  θα διεκδικήσουμε την ψήφο του Λαού στις προσεχείς Ευρωεκλογές στο πλαίσιο της ανάπτυξης ενός Ευρωπαϊκού Τόξου Συντηρητικών και Μετριοπαθών Ιδεολόγων που θα εξασφαλίσουν την έκφραση και θα ανοίξουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους εκείνους τους Έλληνες και λοιπούς Ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι μένουν ιδεολογικά «άστεγοι» μετά την καθυπόταξη των Συντηρητικών κομμάτων στις επιταγές των «σύγχρονων» Δικαιωματιστών.


Η Διευρωπαϊκή αυτή ανησυχία που «γεννά» την βούλησή μας να βρεθούμε στην «πρώτη γραμμή» της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Μάχης, επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, στην Ιταλία, στην κρίσιμη 3ημερη συνάντηση που είχε η Δ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε. με τον Συνασπισμό των Μετριοπαθών Συντηρητικών, και συγκεκριμένα, με τον Πρόεδρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  «NOI MODERATI»  κ. Maurizio Lupi  και τον Γραμματέα του κ. Saverio Romano. Μιλήσαμε εκτεταμένα για την πολιτική συνεργασία  μας, εν όψει των Ευρωεκλογών, παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και Βουλευτή  κ. A. Messina, στο Ιταλικό κοινοβούλιο. Στο δείπνο δε, όπου είχα την τιμή να είμαι ο επίτιμος καλεσμένος της «MAGNA GRECIA» και του Προέδρου της κ. Nino Foti, παρουσία των Βουλευτών και Γερουσιαστών των «NOI MODERATI», ανταλλάξαμε αναμνηστικά της αρχομένης συνεργασίας, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η ανταλλαγή της επίσκεψης από πλευράς των Ιταλών στην χώρα μας.


Με την ψήφο μας στις Ευρωεκλογές καλούμαστε να υπερασπιστούμε τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ μας για να μην υποταχθούμε στη μοίρα που μας επιφυλάσσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είμαστε βέβαιοι πως Μαζί, Όλοι Εμείς οι Συντηρητικοί, στις Ευρωεκλογές μπορούμε να πετύχουμε και να ολοκληρώσουμε την Αποστολή μας.


Μία Αποστολή που ΥΠΗΡΕΤΕΙ σε κάθε της κύτταρο την Ε.Ε. όπως ακριβώς την οραματίστηκαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά τον 2ο  παγκόσμιο πόλεμο και πριν τη δεκαετία του 1990. Ηγέτες, όπως ο Ρ. Σουμάν, ο Κ. Αντενάουερ, ο Στρατηγός Ντε Γκωλ, ο Χ. Σμιτ, ο Χ. Κολ, ο  Φ. Μιτεράν αλλά και οι Έλληνες Κ. Καραμανλής, Α. Παπανδρέου και πολλοί άλλοι. 


Δυστυχώς, με «σημαία» την παγκοσμιοποίηση, η Ε.Ε. ξέφυγε από τον αρχικό σχεδιασμό και προσανατολισμό, γι’ αυτό πιστεύω βαθιά πως πρέπει να ενισχυθεί η «Φωνή» προς την κατεύθυνση Αλλαγής Πορείας και επιστροφής μας στις αρχές που έθεσαν εκείνοι, οι Μεγάλοι, οι Ιδρυτές της Ε.Ε.. Βάζοντας ως Υπέρτατη Αρχή όλων, τον Σεβασμό στα Εθνικά Χαρακτηριστικά των Κρατών – Μελών.


Ξεκινάμε, λοιπόν, αυτόν τον δύσκολο αγώνα, κόντρα σε συμφέροντα του κακώς εννοούμενου «Προοδευτισμού», πιστεύοντας στο Χρέος μας που είναι να Υψώσουμε την Ασπίδα της Διαφύλαξης της Παραδοσιακής μας Ταυτότητας, των Εθνικών μας Χαρακτηριστικών, όλων εκείνων που στο πέρασμα των χρόνων, ακόμα και των αιώνων κράτησαν Ενωμένους τους Λαούς, εντός, και Αλληλέγγυους, εκτός. 


Η έννοια του Ευρωσκεπτικισμού, στην βάση της παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια αλλά με ρόλο ισότιμο, αποτελεί την Κρίσιμη Ατζέντα για το μέλλον και τις επόμενες Γενιές.


Σε μια εποχή που …όλα αλλάζουν και από ορισμένες πλευρές εμφανίζεται διαρκής τάση υποβάθμισης χαρακτηριστικών στοιχείων τα οποία λειτούργησαν ως «σταθερές» των Εθνών, οι πολίτες αντιλαμβάνονται την ζωτική ανάγκη μιας «Φωνής» υπεράσπισης των «Σταθερών» αυτών. 


Το ΧριστιανοΔημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος θα είναι αυτή «ΦΩΝΗ» σε αυτές τις Ευρωεκλογές “.


Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος