Loading...
 Start Page
Τετάρτη 22 Νοέ 2023
ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Στις ευρωεκλογές ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε!
ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Στις ευρωεκλογές ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε!ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Στις ευρωεκλογές ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε!

 

 Την αδήριτη ανάγκη για συνεργασία των μετριοπαθών - συντηρητικών – χριστιανοδημοκρατών κομμάτων  Ελλάδας και Ιταλίας και για την ανάδειξη και άλλων «ΜΕΛΟΝΙ», ώστε να ανακτήσουν τα ευρωπαϊκά κράτη την εθνική τους υπόσταση και να απαλλαγούν μια και καλή από τους άχρηστους καρεκλοκένταυρους των Βρυξελλών, υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος, κατά την συνάντηση με τον Μαουριτσιο Λουπη , Πρόεδρο του συνασπισμού των συντηρητικών –   χριστιανοδημοκρατών , στο Ιταλικό κοινοβούλιο.

 Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, αφού ευχαρίστησε το Προεδρείο του συνασπισμού και ιδιαιτέρως τον Γερουσιαστή Σαβεριο Ρωμανο , τον Βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου Ιγνάτιο Μεσσίνα καθώς και τον πρόεδρο της Magna Grecia και πρώην βουλευτή Νινο Φώτη , για την θερμή υποδοχή τους, χαιρέτησε με ικανοποίηση την διάθεση συνεργασίας που καλλιεργείται ανάμεσα στις δύο πλευρές .

Με ορίζοντα τις προσεχείς Ευρωεκλογές, προτάθηκαν κοινές δράσεις και προσπάθειες. Ο Ν.Νικολόπουλος απαντώντας στα φιλόφρονα λόγια των οικοδεσποτών τόνισε « μπορουμε να γίνουμε και να νιώσουμε υπερήφανοι πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης και να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε ως ψοφοδεείς υπήκοοι μιας Ευρωπαϊκής Επαρχίας με υποτακτικούς κυβερνήτες. 

Αυτούς τους δήθεν ευρωπαϊστές του εθνομηδενιστικού τοξου  που απαιτούν την κατάργηση του δικαιώματος «βέτο» των επιμέρους χωρών, αυτούς τους εθελόδουλους που παρουσιάζουν ως ένα είδος δικτάτορα τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας κ. Όρμπαν. Ποιον,αυτόν, που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία, αυξάνοντας την εκλογική του δύναμη στο εξωπραγματικό για τα ευρωπαϊκά κοινοβουλευτικά δεδομένα ποσοστό του 53% !

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την ομιλία του, που συχνά διακοπτόταν από λόγους επιβεβαίωσης και ταύτισης  των Ιταλών πολιτικών, δήλωσε ότι οι Έλληνες χριστιανοδημοκράτες είναι αντίθετοι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές πολιτικές και μοιράζονται με τους Ιταλούς ομοϊδεάτες τους, την αγωνία αλλά και το όραμά τους για μια Ευρώπη αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της: 

«Γνωρίζουμε ότι πιστεύουμε στις ίδιες διαχρονικές  αρχές και αξίες και με βάση αυτές προτείνουμε την δημιουργία πολιτικού μετώπου για την υγιέστερη και αποτελεσματικότερη κοινή μας προσπάθεια στο να χτίσουμε μία Ευρώπη  που θα αξίζει για τα παιδιά μας.            

Εμείς που εκφράζουμε ρητές  επιφυλάξεις για τον ρόλο των Γερμανών στην Ευρώπη, και των λοιπών  ταγών του γκλομπαλισμού. Εμείς που είμαστε μετωπικά αντίθετοι με την πλήρη κατάργηση της ομοφωνίας στην ΕΕ»

Απευθυνόμενος στους βουλευτές και στελέχη των συντηρητικών – χριστιανοδημοκρατών της Ιταλίας, υπογράμμισε ότι «εμείς προτάσσουμε το συμφέρον της πατρίδας  πάνω από τις προσταγές του ιερατείου των Βρυξελλών και βλέπουμε  στα πρόσωπα σας, τους φυσικούς ηγέτες στην ευρωβουλή.  

Το απόστημα δεν είναι το διακοσμητικό ευρωκοινοβούλιο και η στρατιά των σκανδαλωδώς χρυσοπληρωμένων Ευρωβουλευτών, αλλά η κορυφή της πυραμίδας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα που είναι σάπιο από τα θεμέλια του. 

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει μια παροιμία του λαού μας!»

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των προσεχών Ευροεκλογών, ο Νίκος Νικολόπουλος σημείωσε ότι αυτές αποτελούν ένα δύσκολο crash test  για όλες και όλους τους πολίτες της Ε.Ε., αφού όπως είπε: «σήμερα κοινή διαπίστωση ότι μια - μια απορρίπτονται οι παραδοσιακές αξίες και αλλάζει και το ανθρωπολογικό μοντέλο (η οικογένεια, η σεξουαλικότητα, η γυναίκα). 

Ο σκοπός ανίερος και προφανής. Επιδιώκουν να κόψουν τις ρίζες  του άνθρωπου από τον ευρωπαϊκό χριστιανικό πολιτισμό  και να καταφέρουν την κατάργηση των ηθικών και κλασικών αξιών που έχουν ως τώρα καθιερωθεί και την αντικατάσταση τους  με καινοφανείς αφύσικες ιδεοληψίες  της Βαρβαρότητας,  Αλαζονείας,  Πλεονεξίας, της κτηνώδους Βίας, του τέλους της Ιστορίας, των νέων παρά φύσει σχέσεων, του παραλογισμού της «Νέας Τάξης» της  παγκόσμιας Δικτατορίας.»

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, έθεσε ζήτημα Δημοκρατίας, αφού όπως είπε «η οικονομική και μιντιακή διαπλοκή δεν αφήνει χώρο για να προβληθούν οι θέσεις και οι προτάσεις μας.»

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε και τις δύο πλευρές σε πανστρατιά: 

«Για όλα αυτά που ενώνουν όλους εμάς τους Χριστιανοδημοκράτες μαζί με πολλούς ακόμα συμμαχητές και από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αποφασίσαμε με ελεύθερη βούληση να συμπορευτούμε με εσάς όλους τους συντηρητικούς που δείξατε το δρόμο και καταφέρατε να κερδίσετε πρώτα την εμπιστοσύνη, κατόπιν την ψήφο και εν συνεχεία την διακυβέρνηση της χώρας, με την άξια πρωθυπουργό σας. 

Είμαστε βέβαιοι πως μαζί όλοι εμείς οι συντηρητικοί, οι μετριοπαθείς, οι  Χριστιανοδημοκράτες, μπορούμε να πετύχουμε και να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας.

Στις ευρωεκλογές εμείς οι συντηρητικοί δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε!».

image5.jpeg

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος