Loading...
 Start Page
Ο Δήμαρχος Πελετιδης άφησε σε πλήρη εγκατάλειψη τις συνοικιακές αθλητικές υποδομές στην Πάτρα. «φωτογραφικό οδοιπορικό» στα συνοικιακά ανοικτά γήπεδα, για να αποτυπώσουμε και να αναδείξουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας .  
Σε πλήρη εγκατάλειψη επι ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ οι συνοικιακές αθλητικές υποδομές στην Πάτρα.
 
Ο αρχηγός της δημοτικης αντιπολιτευσης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ λίγες ημερες προ των δημοτικών εκλογών επανέρχεται στο θέμα των συνοικιακών αθλητικών εγκαταστάσεων που αφήνει στο «φεύγα » του ο Δήμαρχος του ΚΚΕ Κ. Πελετιδης. Ο πρωην υφυπουργός και βουλευτης έκανε την έναρξη ενός μεγαλου φωτογραφικού οδοιπορικού που σκοπό έχει να αναδείξει με αδιαψευστες εικόνες τις άθλιες και επικίνδυνες αθλητικές υποδομές καθως και τις παράνομα λειτουργούσες . Ο Νικος Νικολόπουλος με αφορμή τη νέα δραση της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ δήλωσε:
 
Εννέα χρόνια Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας και η εγκατάλειψη των συνοικιακών αθλητικών υποδομών στην Πάτρα, είναι εμφανης δια γυμνού οφθαλμού.
 
Μια βόλτα να κάνει ο οποιοδήποτε στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ θα διαπιστώσει, ότι για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή ΑΔΙΑΦΟΡΙΔΗ – ΠΕΛΕΤΙΔΗ ο αθλητισμός, δεν αποτελεί πεδίο άμεσης προτεραιότητας.
 
Αρέσκεται να καταγγέλλει τις Κυβερνήσεις για την υποχρηματοδότηση και εμμέσως να στηρίζει τις επιχειρήσεις Ιδιωτικών Γυμναστηρίων.   
 
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» εγώ και οι δημοτικοί μου σύμβουλοι είχαμε καταθέσει στις 6 Απριλίου 2021 ερώτηση στον Δήμαρχο, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και βελτίωσης των εγκαταλελειμμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου ανά συνοικία.  
 
Καμία απάντηση.
 
Πλήρης αδιαφορία έστω και για την θεσμική του υποχρέωση η την δημοκρατική δεοντολογία .
 
Απεναντίας, ο γνωστός σε όλους συνεργάτης του και Αντιδήμαρχος Αδιαφορίας και Απραξίας, «περιφέρεται» με αυταρέσκεια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να προβάλει, το δήθεν έργο της Δημοτικής Αρχής και να προσβαλει την νοημοσύνη των συνδημοτών μας και κυριως των νέων μας .
 
Άραγε ποιο έργο;
 
Μήπως τη μελέτη που θα είχαμε ως ΔΩΡΕΑ, όπως είχαμε αποκαλύψει, από γνωστό γραφείο των Αθηνών και το οποίο θα αναλάβαινε έπειτα, τα έργα αποκατάστασης με τη γνωστή μέθοδο της κατάτμησης και της απευθείας ανάθεσης;
 
https://sportin.gr/article/o-nikos-nikolopoylos-gia-tis-athlitikes-egkatastaseis
 
Κυριε ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ … ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ … ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ …
 
Εμεις ως πολίτες οφείλουμε, και μπροστά στην επιλογή μας για την επόμενη δημοτική αρχή να αναλογιστούμε, τι έπραξαν άλλοι δήμοι ανά την Ελλάδα.
 
Διαπιστώνουμε ότι παρά την έλλειψη κονδυλίων, Δήμοι που δεν έχουν ως σκοπό τη μόνιμη διαμαρτυρία αλλά την προσφορά, στον Αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου τους, πραγματοποίησαν σπουδαίο έργο.
 
Βελτίωσαν, ανακαίνισαν αλλά και συντήρησαν τις εγκαταστάσεις τους, δίνοντας την δυνατότητα για άθληση και ψυχαγωγία στη νεολαία σε κάθε γειτονιά.
 
Αυτές οι Δημοτικές Αρχές δεν είχαν όμως ως υπεύθυνο, κανέναν «Αχθοφόρο» μεγάλου ονόματος στον Αθλητισμό που αυτοϊκανοποιείται με τις πλάτες αλλων .
 
Έχουν «ταπεινούς εργάτες», που θέτουν με στρατηγικό σχεδιασμό σε προτεραιότητα την αποκατάσταση των αθλητικών συνοικιακών υποδομών.
 
Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» από τις επόμενες μέρες, εμεις οι δημοτικοί σύμβουλοι μαζι με τα στελέχη του ψηφοδελτίου μας και τους συνοδοιπορους θα πραγματοποιήσουμε ένα «φωτογραφικό οδοιπορικό» στα συνοικιακά ανοικτά γήπεδα, για να αποτυπώσουμε και να αναδείξουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας.   
 
Σε αυτό το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ .    
 
 
 
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος