Loading...
 Start Page
Τετάρτη 06 Σεπ 2023
Οι Αθλητικές Υποδομές όπως και και πολλές  σχολικές μονάδες του Δήμου Πατρέων χωρίς Πυρασφάλεια ! Πληρώνουν εισιτήριο εισόδου       χωρίς απόδειξη; Τιμολογημένο πουρμπουάρ «παράνομου πλουτισμού».

Με αφορμή πληροφορίες-καταγγελίες που μου γνωστοποιήθηκαν στη δημοτική αντιπολίτευση  ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσα την παρακάτω έγγραφη ερώτηση προς τον απερχόμενο Δήμαρχο ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ σχετικά με άνομες διαδικασίες στην είσπραξη ποσών για τη χρήση των Αθλητικών Υποδομών από εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων. 

Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μετά την κατάθεση της ερώτησης δήλωσε στα ΜΜΕ :

Ελπίζω ο απερχόμενος Δήμαρχος της οπισθοδρομικής κομπανίας του ΚΚΕ  να δώσει άμεσα απαντήσεις και να μην αφήσει να αιωρούνται στον Πατραϊκό Λαό, ότι στο Δήμο Πατρέων εκτός απο τις κατ’εξακολουθηση ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ λειτουργούν και άλλες δοσοληψιες νε παράνομες διαδικασίες ποινικά κολασιμες στην είσπραξη  ποσών για χρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων από τα σωματεία.                 

Πρόκειται για κατακριτέα πράξη που έχει να κάνει με συμπεριφορές και αδικήματα Παράνομου Πλουτισμού και Φοροδιαφυγής » καθώς και με παραβίαση άρθρων  του υπαλληλικού κώδικα ... που οι ποινές φθάνουν στην αργία και την απόλυση εκείνων που απο κοινού έστησαν την ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΡΩΝ.

 Ο Δήμαρχος οφείλει άμεσα να  ενημερώσει το Δημοτικο συμβούλιο και τον Πατραικο λαό για τα παραπάνω καθώς επίσης να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ.ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ και όχι ο Αντιδημαρχος της ΨΕΥΤΙΑΣ , εάν οι Κλειστές Αθλητικές Υποδομές έχουν τα απαιτούμενα Πιστοποιητικά Πυρασφάλειας και τις προβλεπόμενες απο το νομο μελέτες ή εάν παρά τα 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ  βρίσκονται ΑΚΟΜΑ έρμαια στην γνωστή αδιαφορία, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει και με τα σχολεία, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αδιαφορίας.         

  Κύριε Δήμαρχε,

Τις τελευταίες μέρες έχω την πληροφορία ότι σε Αθλητικές Υποδομές του Δήμου, πραγματοποιείτε η καταβολή των αναλογούντων ποσών από ερασιτεχνικά σωματεία για τη χρήση τους, μακριά από σύννομη διαδικασία.

Συγκεκριμένα όπως μου καταγγέλθηκε, αλλά επιβεβαιώνει και δημόσια ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Δημοτικών Γηπέδων του Δήμου Πατρέων κ. Γιάννης Παυλάκης.

Ο συνεργάτης σας και υποψήφιος στον συνδυασμός σας για τις Δημοτικές Εκλογές, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 15/7/2023 στη σελίδα Flamis.grμε τίτλο, «ΠΑΤΡΑ: Ένα γήπεδο…για 20 ομάδες»,

 (https://flamis.gr/patra-ena-gipedo-gia-20-omades/?fbclid=IwAR3BMfcLFVVV5qn_3Q9AC8NYnfyzvElIheX8-gK9V9qpN4xKQUTPZNGghvM)

αναφέρει αυτολεξεί: «Σε ότι έχει να κάνει με το κόστος, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου οι ομάδες υποχρεούνται να καταβάλλουν δύο ευρώ σε κάθε προπόνηση, στους κατά συνθήκη φύλακες των γηπέδων, που φροντίζουν και για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων.»

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως για τα κάτωθι: 

 

  1. Υπάρχουν υπογεγραμμένα συμφωνητικά με τα ερασιτεχνικά σωματεία που κάνουν χρήση των αθλητικών υποδομών του Δήμου;
  2. Εκδίδονται τα απαιτούμενα παραστατικά από το Δήμο προς τα σωματεία, στην καταβολή των συμφωνηθέντων ποσών για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων;
  3. Με τι εργασιακό καθεστώς είναι οι φύλακες και οι καθαρίστριες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, πως καταβάλλονται ο μισθός και οι εργοδοτικές εισφορές;
  4. Για τα ποσά των δύο (2€) ευρώ στα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα έξι (6€) στα κλειστά γήπεδα της Αγ. Αλεξιώτισσας και των Ροϊτικών, τα σωματεία λαμβάνουν παραστατικό καταβολής και οι εργαζόμενοι του Δήμου, το αποδίδουν στο Ταμείο του Δήμου ή είναι Μαύρα;
  5. Στις Αθλητικές Υποδομές στο Παμπελοποννησιακό, του Λαδόπουλου και στα κλειστά Γυμναστήρια της Αγ. Αλεξιώτισσας και των Ροϊτικών, υπάρχει Μελέτη και Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας ή όχι;

Ελπίζω να δώσετε τις απαιτούμενες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και να μην επιλέξετε τον γνώριμό δρόμο της ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος