Loading...
 Start Page
Δευτέρα 22 Μάι 2023
ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Νικολόπουλος: « Το άκρως ανησυχητικό για την λειτουργία της Δημοκρατιας είναι ότι τα αποτελέσματα της καλπης αποδυνάμωσαν αισθητά την αντιπολίτευση για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά και δεν ανέδειξαν ούτε Κυβέρνηση ! 

Απεναντίας, φερνουν τον  φόβο για την απευκταία ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ  μιας ανεξέλεγκτης πολιτικης κατάστασης.»

 

Δημόσιο κάλεσμα για την συγκρότηση ενός Εθνικού Συνασπισμού μέσα από ένα κοινό ψηφοδέλτιο των πατριωτικών δεξιών κομμάτων στις επόμενες εκλογές, απηύθυνε ο πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος, με στόχο, όπως τόνισε, τον σχηματισμό μιας αξιόμαχης και ισχυρής αντιπολίτευσης μέσα στην επόμενη Βουλή, που θα προασπίζει τα εθνικά δίκαια και θα γίνει το ανάχωμα της κοινωνίας απέναντι στην αντικοινωνική και αντιλαϊκή πολιτικη επέλαση Μητσοτάκη.

 Όπως υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος αποτιμώντας το αποτέλεσμα, η απουσία ισχυρής αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή, όπως διαμορφώθηκε από τα χθεσινά αποτελέσματα, είναι σίγουρο ότι θα επαναφέρει απο το χρονοντούλαπο της Ιστορίας την « μοναρχία» με κοινοβουλευτικό μανδύα και ότι θα καταστήσει τον κύριο Μητσοτάκη ανεξέλεγκτο πολιτικό σατράπη , που χωρίς αντίσταση και λογοδοσία θα μπορεί να υλοποιήσει όλη την κρυφή ατζέντα των χορηγών του , υπογράφοντας παράλληλα μη αναστρέψιμες  εθνικές παραχωρήσεις , καθώς και την κατάργηση των κοινωνικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων. 

 «Τα τελικα αποτελέσματα υπήρξαν για μια ακόμα φορά το «ξεβράκωμα» των δημοσκόπων – παπατζήδων και το «Βατερλό» των δημοσκοπικών εταιρειών χειραγώγησης της κοινωνικης γνώμης ! 

Το άκρως ανησυχητικό για την λειτουργία της Δημοκρατίας είναι ότι τα αποτελέσματα της κάλπης αποδυνάμωσαν αισθητά την αντιπολίτευση για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά και δεν ανέδειξαν ούτε Κυβέρνηση ! 

Απεναντίας, φέρνουν τον  φόβο για την απευκταία ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ  μιας ανεξέλεγκτης πολιτικης κατάστασης. 

Αρκεί κάποιος να αναλογιστεί μόνο το εξής: 

Αν είχαμε μέχρι χθες, αποδεδειγμένες τηλεφωνικές υποκλοπές που ένιωθε «καυτή» την ανάσα της αντιπολίτευσης, αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στη χώρα, από μια «Μοναρχία» Μητσοτάκη που δεν θα υπόκειται σε κανέναν σοβαρό έλεγχο, από την απαξιωμένη και απογυμνωμένη στα μάτια του λαού, αντιπολίτευση!

Είναι λοιπόν εθνικό καθήκον όλων των δεξιών σχηματισμών: 

Τώρα που και στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην Αριστερά, να συγκροτηθεί ένα Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο, από όλα τα αποκλεισμένα δεξιά κόμματα και όποιους άλλους δεξιούς  σχηματισμούς και προσωπικότητες συμμερίζονται τις ίδιες αγωνίες. 

Ώστε να δημιουργηθεί ένα ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ο οποίος θα εισέλθει πανηγυρικά  στη Βουλή και θα δημιουργήσει μία δυναμική αντιπολίτευση, μία στεντόρεια Πατριωτική και Χριστιανική φωνή, μία δεξιά στροφή στην κοινωνία!

Η νέα Βουλή της 25ης Ιουνίου, το πιθανό , ευκταίο και εθνικά αναγκαίο είναι να αποτελείται από 7, 8, ή και 9 κόμματα. 

Κάτι που θα αποτρέψει μια Κυβέρνηση αυταρχική, ανεξέλεγκτη και θα πάρει πίσω τη «λευκή επιταγή» διακυβέρνησης από τον Μητσοτάκη. 

Απεναντίας, θα επιβάλλει Κυβέρνηση συνεργασίας και θα αναδείξει μια αντιπολίτευση που θα προασπίζει το εθνικό συμφέρον και τα δίκαια των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων!

 Όλοι το ομολογούν, ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι «στις Δημοκρατίες ο λαός με την ψήφο του έχει τη δυνατότητα και να αυτοκτονεί». 

Ο δε Γεώργιος Ράλλης είχε πει το 1981: «Εύχομαι ο ελληνικός λαός να μην το μετανιώσει»

Σε ένα τέτοιο ιστορικό σταυροδρόμι, βρισκόμαστε και σήμερα!

Συναισθανόμενος τις ιστορικές ευθύνες που μου αναλογούν, συνεκάλεσα ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, σε κοινή Συνεδρίαση, την Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος και την Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας, καθώς και τους 300 υποψηφίους βουλευτές του ΧΡΙΚΕ, προκειμένου να επικυρώσουν την εισήγησή μου για τη συγκρότηση Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου. 

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, κινούν τις διαδικασίες και καλούν σε εθνικό συναγερμό και δράση!

 

Βίντεο : https://www.facebook.com/100003159213021/videos/623983663086684/

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος