Loading...
 Start Page
Παρασκευή 19 Μάι 2023
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟΟ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ - ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ:

«Οι ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ …ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ!» 

To Καταστατικό και την Ιδρυτική Διακήρυξη των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» κατέθεσε σήμερα στον Άρειο Πάγο, ο πρόεδρος του κόμματος, πρ. υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο και πρ. βουλευτή, Κώστα Κατσίκη, καθώς και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», Παναγιώτη Τρίγκα

 

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» προτάσσουν τις αρχές της Χριστιανικής δημοκρατίας, τον Πολιτικό Χριστιανισμό, την Χριστιανική κοινωνική διδασκαλία, τον οικονομικό και εθνικό συντηρητισμό, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και δίνοντας έμφαση στην Χριστιανική κατανόηση των ανθρώπων και την ευθύνη τους απέναντι στο Θεό στην Ελλάδα και στο Λαό:

  «Έφτασε πλέον η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να γκρεμίσουμε τον εκφυλισμό και τη διαφθορά και να χτίσουμε την σύγχρονη Ελλάδα που θα δίνει στα παιδιά μας ελπίδα για το μέλλον. Η ιδιότητα του ενεργού πολίτη είναι η απάντηση στα σημερινά αδιέξοδα. Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε συστράτευση για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εξυπηρέτησης των εθνικών συμφερόντων. Για την αξιοπρεπή ανθρώπινη διαβίωση των Ελλήνων με τη δημιουργία ενός κοινωνικού δίχτυ ασφαλείας. Για την αναγέννηση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Για την Ευρώπη της συνοχής και της αλληλεγγύης. Την Ευρώπη των λαών και όχι του Ευρώ έναντι παντός τιμήματος. Για την Ευρώπη των εθνών, κρατών με σεβασμό στην εθνική ταυτότητα κάθε κράτους μέλους. Με κοινωνική συνοχή και ίσες ευκαιρίες για όλους μα προπαντός με την γενναία υποστήριξη και κάλυψη όλων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκο Νικολόπουλος σημείωσε: 

«Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή, είναι πλούσια χώρα και προικισμένη από το Θεό και τους προπάτορές μας και μπορεί στο νέο, παγκόσμιο και περιφερειακό περιβάλλον να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλουργήσει! Συμμετέχουμε στις δεύτερες εκλογές της 2ας Ιουλίου ή όποτε και αν αυτές γίνουν, για να βάλουμε στην άκρη τους ετοιμοπαράδοτους και τους προσκυνημένους, τους ιδιοτελείς, τους εντολοδόχους και τους εξωνημένους πολιτικούς μισθοφόρους των μνημονίων και των διευθυντηρίων της Ευρώπης. 

Πάμε κόντρα στον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη, τους γνήσιους εκφραστές του εθνομηδενιστικού τόξου, τους υποτακτικούς της Νέας Τάξης πραγμάτων!  Τους ολετήρες της ελληνικής κοινωνίας, τους εργολάβους της πολυπολιτισμικής Βαβέλ!»

Εμείς είμαστε οι αλύγιστοι και αυτοί είναι οι …ολίγιστοι!» 

Στις 2 Ιουλίου, πάμε μαζί! 

Πάμε …Βουλή!

Με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»!»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Νεολαίας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», Παναγιώτης Τρίγκας- φοιτητής, τόνισε στους δημοσιογράφους: 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Δεσμευόμαστε, για σαρωτικές αλλαγές στην Παιδεία, στην Εκπαίδευση των Νέων.  Με θεμέλιο , την κληρονομιά μας! Για τα Σχολεία μα και Πανεπιστήμια, που θα γεννούν ανθρώπους με Εθνική Χριστιανική και κοινωνική Αυτογνωσία, με Αυτοπεποίθηση κι Απόφαση που θα αγωνίζονται δια βίου για την ανόρθωση του Ελληνισμού .

Για ένα κράτος δικαίου που θα επιδοτεί το επαγγελματικό ξεκίνημα των Νέων και δεν θα επιδοτεί την κάθε Εnerga… 

Δεν θα επιβάλλει τη βίαιη απολιγνιτοποίηση της χώρας, χάριν των ΑΕΡΙΧΟΥΧΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ -πλασιέ της δήθεν πράσινης ενέργειας και των υποπρακτόρων τους!

Εμείς οι νέες και νέοι της γαλάζιας γενιάς των ελλήνων χριστιανοδημοκρατών, καλούμε ΤΑ ΝΙΑΤΑ  να  πιάσουμε το νήμα από εκεί που οι προηγούμενοι το έκοψαν!

Βίντεο με δηλώσεις:
Νίκος Νικολόπουλος:https://youtu.be/_QNGr19REyA
Γιώργος Κοντός - Λεωνίδας Στάμος: https://vm.tiktok.com/ZGJ9897Y2/?t=2

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος