Loading...
 Start Page
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: Διήμερη περιοδεία του Νίκου Νικολόπουλου στη Λάρισα και ανακοίνωση της συνεργασίας με την «Ταυτότητα Δανειοληπτών»

Διήμερη περιοδεία στη Λάρισα πραγματοποιεί την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Νίκος Νικολόπουλος, ανακοινώνοντας και επίσημα την κάθοδο του προέδρου της «Ταυτότητας  Δανειοληπτών» Γιώργου Μπαρτζώκη, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό Λαρίσης και την τοποθέτησή του στη νευραλγική θέση του Τομεάρχη Κεντρικής Ελλάδος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».  

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο νομό, αντιπροσωπείες φορέων και συλλόγων της περιοχής, καθώς και εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, ενώ θα συμμετάσχει στις διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλείου. 

Ο Νίκος Νικολόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (ώρα 13:00) στα γραφεία της «Ταυτότητας Δανειοληπτών» (23ης Οκτωβρίου 29), προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις, για τον παράτυπο αποκλεισμό των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» από τους χάκερς του Πιερρακάκη και τον Ά(γ)ρειο Πάγο, ενώ θα ξεδιπλώσει όλο το πολιτικό παρασκήνιο και τις μεθοδεύσεις του Μαξίμου, για το «κόψιμο» του κόμματος του κ. Κασιδιάρη και όλων των επικίνδυνων για την Κυβέρνηση, μικρών δεξιών κομμάτων.

Ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», που θα συνοδεύεται από στελέχη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος του, θα αναφερθεί σε όλα τα μείζονα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και θα παρουσιάσει όλες τις κρυφές παραμέτρους της πρώτης εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαίου. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στο έγκλημα των Τεμπών, με πολλές αποκαλύψεις για τους πραγματικούς αίτιους του δυστυχήματος και τα κονδύλια, που όπως έχει καταγγείλει στη Βουλή, αντί να διατεθούν για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου που προορίζονταν, κατέληξαν σε τσέπες ημετέρων. 

Παράλληλα, θα γίνει αναφορά στην τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος που σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα, θα αναπτύξει τον σχεδιασμό, τις συνεργασίες και τον κεντρικό άξονα των θέσεων των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», με κομβικό στόχο την κάθοδό τους στις εκλογές της 2ας Ιουλίου, που όπως θα τονίσει, θα παλέψει για την θριαμβευτική είσοδό τους στην Βουλή!  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του πρ. υφυπουργού Νίκου Νικολόπουλου, την Κυριακή (ώρα 19:00) θα συμμετάσχει στη Λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αχιλλείου και στη συνέχεια θα έχει μια χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους σε γνωστό χώρο εστίασης στην πλατεία Λαμπρούλη στο ΦΡΟΥΡΙΟ Λάρισας . 

Τη Δευτέρα θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου, θα ακολουθήσει επίσκεψή του στο Φρούριο Λάρισας και το μεσημέρι (ώρα 13:00) πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής στο ισόγειο γραφείο Ταυτότητα Δανειοληπτών , οδός 23ης Οκτωβρίου 29 (έναντι hotel Dionisos).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας (ώρα 18:00) ο κ. Νικολόπουλος, επικεφαλής της πολυμελούς αντιπροσωπείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και συνοδευόμενος από τον κ. Μπαρτζώκη, θα κατευθυνθούν στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος  και στο εκκλησάκι   όπου θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων και θα εναποθέσουν λουλούδια τιμώντας τις αδικοχαμένες ψυχές που έσβησαν από την αδιαφορία κάποιων παραγόντων.

Στη συνέχεια θα δειπνήσουν στους Γόννους Λάρισας, όπου θα έχουν συναντήσεις με αυτοδιοίκητους παράγοντες.    


  • Τηλέφωνο επικοινωνίας, με τα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα: 

2410 536122

Σχετικό βίντεο: https://youtu.be/lhC7dVd_exw

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος