Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ

Την αποστροφή και την αγανάκτησή τους για τις ιταμές δηλώσεις Σκέρτσου, με τις οποίες προεξόφλησε ουσιαστικά την παραίτηση της Ελλάδας από τις πολεμικές αποζημιώσεις που αποδεδειγμένα οφείλουν οι Γερμανοί στη χώρα μας, εξέφρασαν οι Καλαβρυτινοί της Αθήνας, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία των Καλαβρυτινών της πρωτεύουσας στα γραφεία του κόμματος, με αποκλειστικό θέμα τις προδοτικές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, που λειτουργώντας ως εντεταλμένος της Γερμανικής Κυβέρνησης συνέστησε ανερυθρίαστα στον ελληνικό λαό «να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…»

 Μετά το τέλος της πολύωρης αλλά παραγωγικής αυτής συνάντησης, ο κ. Νικολόπουλος είπε τα ακόλουθα στους δημοσιογράφους: 

«Οι τηλεοπτικές δηλώσεις κάποιου ολίγιστου πολιτικά Σκέρτσου, δεν θα άξιζαν καμίας απάντησης ή σχολιασμού, αν δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Μητσοτάκης μετά τις προκλητικές αυτές τοποθετήσεις, δεν έσπευσε να τον απομακρύνει από τη θέση του, φανερώνεται με τον πιο απτό ξεδιάντροπο τρόπο η μεθόδευση της εθελόδουλης Κυβέρνησης Μητσοτάκη! Αυτές οι ιερόσυλες δηλώσεις Σκέρτσου, αποτελούν προσβολή στη μνήμη των εκτελεσμένων Ελλήνων πατριωτών από τους Γερμανούς και πρόκληση προς τις  οικογένειές των θυμάτων. Έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις καταγγελίες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»:

  • οριστικά και αμετάκλητα από την δίκαιη και ιστορικά επιβεβλημένη Ότι ο  Μητσοτάκης καθ’ απαίτηση του Βερολίνου, έχει παραιτηθεί διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων! 
  • Ο υπαλληλίσκος του ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοΐδη και του Σημίτη και εν συνεχεία του ΣΕΒ και νυν …Κυριακίστας Σκέρτσος, χρησιμοποιήθηκε ως 
  • «λαγός» της Κυβέρνησης για να χαρίσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και έτσι να δεσμευθεί δημόσια η ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στη Γερμανία, λίγο πριν τις εκλογές!
  • Τυχαίος είναι ο χρόνος που έγιναν αυτές οι δηλώσεις; Σαφώς και όχι: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρέπει να παραχωρήσει «γη και ύδωρ» για να κρατηθεί στην εξουσία! Ακόμα και τα εθνικά δίκαια! 
  • Η άποψη πως οι πολεμικές αποζημιώσεις ανήκουν στο παρελθόν υιοθετείται μόνον από τη Γερμανία, αφού ουδείς Έλληνας πολιτικός έχει διανοηθεί μέχρι σήμερα να παραιτηθεί από το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων και του Κατοχικού Δανείου.
  • Γίνεται φανερό, ότι το «ορφανό» του Σημίτη και του Χρυσοχοΐδη, βρισκόταν σε διατεταγμένη πολιτική αποστολή από την εθνομηδενιστική Κυβέρνηση της …ΠΑΣΟΚικής Νέας Δημοκρατίας, ώστε να εκπέμψει ένα σαφές μήνυμα υπακοής και υποταγής στο Βερολίνο, εν όψει εθνικών εκλογών!

 

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

 

Είναι αυτονόητο ότι η τοποθέτηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου, αποκλίνει από την εθνική γραμμή και αναπόδραστα δημιουργεί υπόνοιες εθνικής μειοδοσίας!

Είναι θέσεις που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τα εθνικά συμφέροντα και τις Εθνικές διεκδικήσεις, όπως είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις, που με ομόφωνα ψηφίσματα έχει η Βουλή δεσμευθεί.

Οι θέσεις Σκέρτσου δεν ενόχλησαν διόλου τον Μητσοτάκη που συνεχίζει αμέριμνος να ασχολείται με το …instagram του, μπας και κοροϊδέψει τη νεολαία!

Όλα όπως φαίνεται, πρέπει να έγιναν καθ’ υπόδειξη του Μαξίμου. Και αυτό, για να επιδείξει η ελληνική Κυβέρνηση σαν μαθητούδι, «διαγωγή κοσμιωτάτη» στους Γερμανούς αυθέντες  της. 

Τους προκαλούμε να πάνε να τα πούνε αυτά στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, την Βιάννο, την Κάνδανο και δεκάδες άλλες πόλεις και χωριά που μάτωσαν από τις θηριωδίες των Ναζί! Τολμάνε; Θα «τρίζουν» τα κόκκαλα του αείμνηστου αγωνιστή, Μανώλη Γλέζου! 

ΜΟΝΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη «τα δίνει όλα» προκειμένου να κρατήσει την εξουσία: Τόσο στο εσωτερικό και στους ντόπιους ολιγάρχες και διαπλεκόμενους, όσο και στο εξωτερικό και στο διευθυντήριο της Ε.Ε.Είναι φανερό πια, ότι από την παραίτηση των Γερμανικών αποζημιώσεων που δημόσια τέθηκε από την Κυβέρνηση, μέχρι τις σχεδιαζόμενες «Πρέσπες του Αιγαίου», η απόσταση είναι μία …κάλπη δρόμος!Ως εδώ όμως! Εμείς οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας! Μπορεί να μας έκοψαν από τις πρώτες εθνικές εκλογές με τους χάκερς του Πιεερακάκη και τον Ά(γ)ρειο Πάγο, θα μας βρουν όμως μπροστά τους: 

Στις 2 Ιουλίου, μπαίνουμε στη Βουλή και τους χαλάμε τα σχέδια! 

Με «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στη Βουλή, η παραίτηση από τις Γερμανικές αποζημιώσεις, η Συμφωνία για τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και ο σχεδιαζόμενο διαμοιρασμός της πατρίδος μας με την Τουρκία, δεν πρόκειται να περάσουν!

Γι αυτό λοιπόν: 

Στις 2 Ιουλίου, δεν τους βάζουμε πλάτες! 

Ψηφίζουμε,  Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες!»

Δείτε σχετικά βίντεο:

Νίκος Νικολόπουλος: Ο ΠΑΣΟΚΟΣ Σκέρτσος  χάρισε τις γερμανικές αποζημιώσεις

https://fb.watch/kv44VOfti6/

Τι είπε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στην TRT 

https://www.youtube.com/watch?v=E5SqPOYl41U

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος