Loading...
 Start Page
Πέμπτη 11 Μάι 2023
Οι μεγάλες αποκαλύψεις του προέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» για την απάτη του περιβόητου πλεονάσματος – Η ΥΠΟΥΛΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Την απάτη του περιβόητου πλεονάσματος κατήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης και σε τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που γίνεται αντικείμενο προπαγάνδας, από τους δήμιους πρόθυμους μνημονιακούς των τριών συστημικών κομμάτων, αν και στην ουσία …δεν υπάρχει καν! 
 
Όπως εξήγησε αναλυτικά ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», τα κόμματα των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη, δέσμευσαν τη χώρα με ένα δολοφονικό πρωτογενές πλεόνασμα 20 δις ευρώ για 4 χρόνια: 
«Τα 20 δις ευρώ, με ΑΕΠ 192 δις ευρώ το 2022. σημαίνει περίπου 10% πρωτογενές πλεόνασμα για τέσσερα χρόνια. Άρα, σημαίνει 2,5% ανά έτος.
 
Αξίζει επομένως να γνωρίζουμε ότι στα επίσημα στοιχεία του Προϋπολογισμού το δήθεν πλεόνασμα αναφέρεται ως πρωτογενές αποτέλεσμα, όπου στο σκέλος των δαπανών δεν υπολογίζονται οι τόκοι του δημοσίου χρέους! Μάλιστα αν περιληφθούν και οι τόκοι - όπως και θα έπρεπε- τότε θα παρουσιάζεται …έλλειμμα!
 
Ε λοιπόν αυτό αποκαλείται δημοσιονομικό έλλειμμα και όχι όπως τα λέει ο Σταϊκούρας δηλαδή ότι, το 2022 τελικά υπήρξε ένα μικρό "πρωτογενές πλεόνασμα".
 
Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι το 2022 υπήρξε ένα δημοσιονομικό έλλειμμα 4,7 δισ. Ευρώ ή 2,3% του ΑΕΠ. Για να κουκουλωθεί αυτή η αλχημεία, η Eurostat και η ελληνική ΕΛΣΤΑΤ ποτέ δεν δίνουν στοιχεία για το πρωτογενές αποτέλεσμα. Επιπλέον επειδή το θεωρούν άνευ αξίας, γιατί οι τόκοι του χρέους πληρώνονται πάντα κατά προτεραιότητα.»
 
Ο Νίκος Νικολόπουλος, υπογράμμισε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι οι δανειστές της χώρας υποχρεώνουν τους Κυβερνώντες να βάζουν στην άκρη λεφτά, δηλαδή θετικό πρωτογενές αποτέλεσμα, γιατί διαφορετικά πρέπει να δανειζόμαστε εκτός από τα ποσά που απαιτούνται για την πληρωμή των χρεολυσίων και αυτά για την πληρωμή των τόκων που ξεπερνούν μόνον το 2023, τα 6 δις!
 
 
 
«ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ!»
 
Επίσης, ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις 29 Απριλίου υπέβαλε το πρόγραμμα σταθερότητας στην ΕΕ. Ένα πρόγραμμα που δεσμεύει και την επόμενη κυβέρνηση, αφού έχει συμφωνήσει σε οικονομικούς δείκτες που δεσμεύουν τους φορολογούμενους και την Ελλαδα για τα 4 επόμενα χρόνια: 
«Και τι λέει το πρόγραμμα αυτό; Ότι θα έχουμε 20 δις ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα. Ότι δηλαδή θα υπάρξει βίαιη μείωση του χρέους από 171% του ΑΕΠ, σε 135% του ΑΕΠ για να έχουμε ματωμένα πλεονάσματα. 
Το σάπιο συστημένο πολιτικό σύστημα, είναι υποχείριο των ξένων δανειστών και μετά τις κάλπες θα εξακολουθήσει να εκτελεί κατά γράμμα τις αδιέξοδες, για τη χώρα, εντολές τους. Όπως αυτές που στο όνομα της αποπληρωμής του χρέους, το διόγκωσαν «ξεζουμίζοντας» τον ελληνικό λαό.»
 
«…ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»
 
Ο πρ, υφυπουργός κατήγγειλε, ότι «θέλουν να επιβάλλουν Συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων, τόσο για τα αντικοινωνικά σκληρά οικονομικά μέτρα που έρχονται, με την επαναφορά από το 2024 του Συμφώνου Σταθερότητας, της αντιμετώπισης του πληθωρισμού και του υψηλού δημόσιου χρέους, όσο και για τις επώδυνες λύσεις της νέας επονείδιστης Συμφωνίας των Πρεσπών. Θέλοντας έτσι να επιβάλλουν την οικονομική και γεωγραφική διχοτόμηση σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο:
 
«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα, όπου το ταμείο δεν το κρατάνε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών. Αλλά το έχει κάποια μια «ανεξάρτητη» ξένη κατοχική αρχή. Τον Εθνικό πλούτο τον έχει το κατοχικό ξένο υπερταμείο. Το οποίο μέχρι το έτος 2.114 έχει όλη τη δημόσια περιουσία (ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΔΗΜΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΑΕΡΙΟ) Για να κάνει τον Εθνικό μας πλούτο, ό,τι θέλει και όποτε το θέλει!
 
«ΔΑΓΚΩΤΟ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»
Και κατέληξε ο Νίκος Νικολόπουλος: 
«Για όλους τους λόγους αυτούς, αλλά και άλλους τόσους, στις εκλογές της 2ας Ιουλίου, ψηφίζουμε «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» και μάλιστα …δαγκωτό!
Γιατί είμαστε Έλληνες, 
Γιατί είμαστε Χριστιανοί, 
Γιατί είμαστε Δημοκράτες,
Είμαστε οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! 
 
 
 
 
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος