Loading...
 Start Page
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Με εργώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η συγκρότηση του εκλογικού μηχανισμού των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, με συσκέψεις των ομάδων εργασίας και των επιτροπών εκλογικού αγώνα, εν όψει των δεύτερων εκλογών της 2ας Ιουλίου, όπου το κόμμα θα διεκδικήσει με συνδυασμούς που θα καταθέσει σε ολόκληρη την επικράτεια, την είσοδό του στη Βουλή.

Στην μικρή ανάπαυλα των διαδοχικών περιοδειών του προέδρου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκου Νικολόπουλου, που πλαισιωμένος από τον αντιπρόεδρο Κώστα Κατσίκη και στελέχη του κόμματος, βρέθηκε και μίλησε τις προηγούμενες  ημέρες στην Δυτική και Ανατολική Αττική, χθες πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα συγκέντρωση – συνάντηση υποψηφίων βουλευτών, με τον πυρήνα των στελεχών της Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την εισήγηση – ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος προς τους  συνεργάτες και συμμαχητές του, παρουσίασε την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, καθώς επίσης και τον νέο επικεφαλής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας, Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες έχω την μεγάλη χαρά και την τιμή, να σας παρουσιάσω τον υποψήφιο βουλευτή στον νομό Αχαΐας με τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο.

Έναν άνθρωπο με όρεξη να συμμετάσχει στο όραμα, στις ιδέες και τα πιστεύω που πρεσβεύουμε εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, για μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή!

Ο Κωνσταντίνος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Πάτρα, την πόλη της καρδιάς του,  μιας και οι γονείς του είναι γέννημα θρέμμα αυτής, με αναφορά στα Υψηλά Αλώνια και το Αρχαίο Ωδείο Πατρών.

Άλλωστε και ο παππούς του ήταν κοινοτάρχης Εγλυκάδος και ο προπάππους του ήταν Κοινοτάρχης Χαλανδρίτσας.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένας άνθρωπος με εμπειρίες γνώση διάθεση και νομίζω ότι θα δώσει στο κόμμα μας όλες του τις δυνάμεις, για να φέρουμε εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή: Την είσοδο μας στην Βουλή!

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, καλή δύναμη και να ξέρει ότι θα σταθώ δίπλα του σε ότι χρειαστεί, όπως και σε κάθε άλλο υποψήφιο βουλευτή και συνεργάτη μου.»

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την εισήγησή του, μεταφέροντας το μήνυμα που αποκομίζει από τις καθημερινές περιοδείες των κλιμακίων του κόμματος του, διατύπωσε την πεποίθηση ότι οι Έλληνες πατριώτες αρχίζουν να σχηματίζουν ένα βαθύ αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία, ενσαρκώνοντας την λαϊκή απαίτηση για μία γνήσια, δεξιά, πατριωτική, Χριστιανική φωνή, μέσα στη Βουλή: 

«Ο κόσμος, όπου και αν πάμε, μας αγκαλιάζει! Είναι ο κόσμος της πατριωτικής λαϊκής Δεξιάς, οι απογοητευμένοι πρώην ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που νιώθουν ότι ο Μητσοτάκης ξεπούλησε τις αρχές και τις παρακαταθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετάλλαξε τη Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚικό πολιτικό υβρίδιο. Είναι ο ίδιος κόσμος, που δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας, είναι ο ίδιος κόσμος που θέλει, επιτέλους, μια καθαρή δεξιά φωνή, μέσα στη Βουλή! Μια φωνή, που δεν θα ντρέπεται να εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, που θα μιλάει και θα υπερασπίζεται των πατριωτικό χώρο, την Εκκλησία μας, τα Εθνικά δίκαια, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!

Για όλους αυτούς του λόγους, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» πρέπει και θα είναι, στη Βουλή που θα σχηματιστεί από τις εκλογές της 2ας Ιουλίου!

Γι αυτό είμαστε υπερήφανοι για το κόμμα μας! 

Γιατί είμαστε Έλληνες! Γιατί είμαστε Χριστιανοί! Γιατί είμαστε Δημοκράτες! Είμαστε οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://fb.watch/kpY1Oy_ITR/

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος